31 deceeeeeeeembeeeeeeer

Hej hallå goddag och godmorgon!
Idag vaknade jag vid halv nio, av teflonen. En viss andrea var lite förvirrad över tågtiderna, men jag försäkrade henne om att det var lugnt, och sedan somnade jag om igen. Halv 11 vaknde jag igen, av teflonen. En ännu mer förvirrad andrea ringde och berättade att tåget inte skulle komma. Och inte bussen heller. Så det slutade med att hennes pappa fick skjutsa upp henne hit och vi mötte upp dom på vägen. Lite fail, men nu är hon här iaf :D:D

Vi tre typ kommer de andra fräknarna, så det ska bli skoj :D


jajajajaaaaaaaaaaaaa










Jag tror nyår med bl.a dessa brudar kommer bli kanon :D
Och jag lovar att jag ska knäppa a lots of bilder, :D

30 december

Eller egntligen är det 31 december nu, men det är natt.
Hej iallafall. Sitter här hemma his mej. Det blev inte så att jag åkte till drea tyvärr "/ Men det kommer mer tillfällen. Och dessutom kommer ju hon hit imorn :D Eller idag blir det.

Idag har iallafall varit en soft dag. Vaknade vid 11, och när jag kom ner möttes jag av applåder. Trevligt. Käkade frukost och sedan for familjen Wahlund. Så då for vi till fränsta, där jag passade på att utnyttja mitt presentkort. Köpte Christina Aguileras parfym som heter nått med night, och en rougeborste. Iiintresant för er att veta :)
Sedan for vi till ånge en sväng, och hämtade ut mitt AM-körkort, som ser nästan exakt likadant ut som ett vanligt körkort. Vad ska Hannah hitta på för bus nu då mååntro?

När vi kom hem hade klockan hunnit bli fem, så då skyndade vi oss att käka, och drog sedan upp på berget eftersom jag trodde jag hade träning. Meeen, ack så fel jag hade. Det var bara att vända och åka hem igen. Lite trist. Ägnade iallafall resten av kvällen till att städa undan lite på mitt rum, eftersom jag fåår fiiiiinfrämmande imorn ;D Och sedan blev det film och te med the familly.

Börjar iaf bli riktigt pepp för kvällen. Både Andrea, Loddan och Rebecka kommer ju och firar med mej, så det ska bli jäättekul :D Rebecka har dessutom lovat mej att få prova hennes snowboard, så det lär ju bli intressant, med tanke på hur det gick sist jag försökte... :)


Men nu ska jag ägna mej åt något annat än att blogga ;D Ha det bäst!







29 december

Hejsan hoppsan lillebror
Nu är jag hemma och nyduschad efter en lång dag i slalombacken. Lite sliten. Har vart där och åkt skidor från tio, till tre, då vi stängde. Och trots att det har varit mellan 20 och 23 minusgrader hela dagen har vi kämpat på. Aaaashärligt.

Men nu är vi iallafall hemma, och ska strax käka middag. Sedan lär det väl kanske bli lite maffiaspel eller film med hummelstafolket! :)

Ha det bäst! :)

28 december

Hejsan
Idag har jag varit i staden med min syster. Har haft jättemysigt. Har äääääntligen inhandlat ett par converse, så nu är jag lycklig ägare :D Förutom dom, så blev det en skitsnygg tröja från Carlings, och tre par trosor från cubus. Och donkenlunch dårå ;)
Sedan stötte vi även på Andrea och Christian, så vi virrade runt lite och letade efter phonehouse, där jag lämnade in min förbannade telefon på lagning. 1000 spenn kostar det dessutom. Hade ju nästan lika gärna kunnat köpt en ny. När det var avklarat gick vi iallafall och tog och oss något varm att dricka på Barista, innan jag och celina lämnade dom och gick vidare. En jättemysig dag iallafall med min älskade syster :)<33

Kom hem vid tre, och då började vi laga mat, för nu har vi nämligen enköpingbesök, eller hummelstabesök som dom säger ;D Mycket trevligt.

Men jag är väldigt less nu. Känner mej både arg, ledsen och besviken. Och som pricken över i:et så har min dator kollapsat. Kul. Så nu sitter jag vid pappas. Ska lämna in den imorn, så framöver får ni vara flitig på mobiltelefonen!



27 december

Hejsan jag heter Hannah och är trött
Jättetrött känner jag. Orkar typ inte lyfta fingrarna när jag skriver. Illa. Höhö. Har varit i vår älskade slalombacke från halv tio till halv fem idag. Tröttsamt, men ack så härligt! Har inte bara åkt skidor, men det med :) Klockan två dök även mina tränarpolare upp och sa att vi skulle ha träning med barnen klockan tre, vilket jag helt hade missat. Men det gjorde inget. Dom är ju så förbannat söta. Trivs som fisken!

När vi kom hem sedan så blev det middag framför tvapparaten, och nu sitter jag här. Funderar på att släpa mej själv till duschen, men det känns jobbigt.

Imorn blir det iallafall stan med syrran, och jag ska shoppa utav bara tusan :D

Alltså nä, nu får jag kramp i fingrarna, så puss på er!

Men först, grattis till alla som fyller år idag :D

26 december

Hejsan!
Nu sitter jag här igen i min finfina flanellskjorta och bloggar. Och skriver med mina goda vänner på msn då förstås. Min dagliga syssla. Och drog.

Idag har jag iallafall varit sjuuukt lat. Helt underbart. Har bara gona på hela dagen. Eller iallfall till klockan fyra. För då åkte vi på den årliga släktmiddagen hos Alma. Riktigt trevligt. Träffade massa släktingar man typ aldrig träffar, däribland min söta tremänning Cecilia. Som dessutom fyller 14 imorn, eller ja, om drygt en timme, så grattis till henne :D Och grattis till älsklingemma som äntligen fyller 15 imorn också :D

Sedan när vi kom hem kikade vi på robinsson, och sedan stenhuggaren. Bra film faktiskt. Så nu ska jag sooova strax, om inte christian har gett sej fan på att hålla mej uppe med sitt msn-snackande ännu en natt! Men jag klagar inte :)

Jag längtar till nyår! Hade ju velat partajat, men det blir inte riktigt så. Kommer hålla till i slalombacken med familjen, och några andra familjer och dessutom LODDAN och kanske förhoppningvis ANDREA :D Så blire goood mat, bra musik (ska jag se till), slalom och maaaasssa buspulka i backen, och raketer och sååånt. Tror det kommer bli jättemysigt :)
Jag har faktiskt en jättebra vecka framför mej. Ni kan få se :D

Söndag: Kommer tillbringas i slalombacken med familjen
Måndag: Jag och Celina åker till stan och shoppar :D Dessutom får vi sthlms-besök, som stannar till onsdag :D
Tisdag: Slalombacken och med stockholmarna :)
Onsdag: Med stockholmarna, och fööörhoppningsvis så åker jag ner till stan för att träffa de bästa och sover över hos drea ;D
Torsdag: Så (om jag nu åker till stan) tar jag med mej brudarna hem till goa gullgård, och sedan på kvällen ska det fiiiras :D
Fredag: Troligen åter igen till mitt andra hem, slalombacken ;)

Resten av veckan är icke planerad, men den blir nog bra :D


PUUSSS!!

25 december

Hejsan alla julfirare och alla ni andra med :D
Jag har haft två kanonbra juldagar här nu, därav dålig uppdatering. Men familly goes first, såklart :D
Har fått massa underbara julklappar, och jag hoppas jag kunnat gett något bra med :D

Idag har vi iallafall först vart upp en sväng på berget, och kollat. Sedan blev de massa pulka och snöbollskrig här hemma. Myyycket trevligt. När vi kom in sen blev de mer julmat, och sedan ordnade jag lite spa för mej själv. Jätteskönt. Dusch med levande ljus, ansiktsmask, fotfilning och heeela kitet ;D

Efter det spelade vi spel tills vi dog av skratt, och sedan blev de film och mys hela kvällen. Såg massa jackssonkonserter bl.a. Och fyfan vilken kung han var! Synd att man skulle inse det nu när han är död. Har iallafall kommit överens med chr att jag ska ha som nyårslöfte att lära mej moonwalk. Good luck chuck! :D

Sedan ryktas det om att kanske mööööjligtvis förhoppningsvis så kan det kanske tänkas att en viss Drea kommer hem lite tidigare från Norge. Huuur kul vore inte de? :D Jag håller tummarna! (Y)


Här är iallafall några av de fina julklapparna jag fick :D




Sen förutom det lite kläder, pyjamas och sånt, ljus, väska, hårspray, presentkort och spatjofs :D
Nöööjdtjej93 :D:D:D:D

Vad tycks?



Vad tycks om detta till skivomslag till mina julklappar? :)

24 december

GOOOD JUUUL :D
Wiiihoo, det är julafton och jag har gått tillbaka i barndom. Huu, jag älskar julen. Vaknade halv sju imorse, ivrig efter paket, men tvingade mej själv att somna om. Så vid halv tio klev jag upp och öppnade julstrumpepaktet :D
Innehållande något som är drygt 15 cm långt, mjuka fromer, går på batteri, vibrerar och har olika grejjer man kan sätta på beroende på hur man vill ha det. Gissa?

Uuuue, vilken pervers fantasi duu har!!
Ett manikyrset! :D Jättekul, så nu har jag suttit hela morgonen och lekt med mina naglar. Lyckades cutta mej själv i fingret det första jag gjorde, men shit happens.

Har ätit en underbar frukost nu, som står mej upp i halsen. Men det hör väl till. Och nu ska jag nog gå ner och mysa framför en film eller någor liknande, i väntan på kalle anka och tomten! ;D

Ha en bra jul! :D




23 december

Hallå dan före doppar dan!
Jag klev upp halv tio idag, och jag somnade redan vida halv ett igår, så jag har ju sovit måånga timmar. Ändå är jag astrött. Har ont i benet som en gnu och huvudet vill sej inte heller. Men det gör inget, för imorn är de juulafton :D
Så idag har vi julfixat massa. Lagat lite mat och så. Dessutom så gjorde jag ju klart julskivan i söndags, så nu har jag bränt den och designat ett skivomslag, så jag hoppas det blir en bra julklapp :D

För en stund sen ringde min gamla körledare. Eller alltså hon är inte gammal, det var inte så jag menade, men ni fattar. Hon undrade iallafall om jag ville vara med på julkonserten ikväll eftersom dom var lite folk. Sjäälvklart ställer jag upp! Ska bli riktigt kul :)

Men nu ska vi käka liite lunch, och sedan åka in till fränsta.
Vi höörs ;D

nattblogg

Hellööö!!
Kvällen tog en liten oväntad vändning. Hade ju först tänkt att åka på berget och åka pulka, men det var ingen som ville med ut i kylan. Så då laddade jag liksom för en hemmakväll. Då ringer Beccis, och tycker vi ska hitta på nåt. Så det slutar med att 8 trevliga människor och jag sitter runt köksbordet hemma hos mej och kör vatten och klädpoker. Trevligt. Dom åkte hem för drygt en timme sen, så nu sitter jag här i mitt rum och försöker kyla ner litegrann. Jag hatar när det är varmt då man ska sova :)

Höhö, vet ni. Imorn är det julafton! :D:D

Tänkte iallafall slänga in två fagra bilder som jag snott från min vän loddans, (se länk) blogg.





Faaaaagert så fagert! ;)

Men nu måste jag springa och kissa, för jag överdriver inte när jag säger att jag druckit iallafall fyra liter vatten ikväll. Minst!


22 december

Goooddagens goddagens!
Gissa vem som har jullov? JO JAAAG HAR JULLOV!
Skönt faktiskt, men jag saknar redan min klass :/ Det har iallafall vare en toppendag. Första lektionen idag hade vi ensemble, och då fick alla grupper Stilla Natt, också fick vi en halvtimme att repa in den på och sedan skulle vi visa upp den för de andra. Haha, många versioner kan man ju säga att det blev. 
 
Efter det hade vi estetmöte i auuuulan, där vi gick igenom vårshowen (Y) När det var klart jag med lite underbara människor ner på stan, och käkade på sub och mådde lite gått. Trevligt!
Fick sedan skjuts av angelicas farmor hem, och nu sitter jag på kontoret.

Insåg när jag satt i bilen att jag glömde min plånbok i andreas väska (!), och andrea åker till norge idag och kommer inte hem förrän den 4 januari. Bra jobbat Hannah! Men jag tror vi löste det. Typ. Andrea åker med plånboken till Betrgsåker, där Bellas moster bor. För hennes moster kommer ner till fränsta på torsdag, så på så vis ska den nog hamna hemma hos mej igen. Lite invecklat, ja. Men vafan :D

Nu ska jag iallafall ta fingrarna ur röven och, (visst brukar man säga så?) städa lite. Sedan blir det hem, och troligen på berget sen och åka lite puuulka I think ;)

PUSS!

:):):)

Åååh dom är så gullig med mej familjen Jonsson Åkerdahl!
Jag fick en julklapp nu ikväll av dom, innehållande en tekopp, och ett underbart gott te, som vi har druckit varje kväll här sen jag började bo här på veckorna! Det var så himla fint :)<3
Och nu ikväll har vi suttit och druckit te och kollat på hollywoodfruar. Haha, maria är ju så himla söt!
"Jag tycker vi har ett bra system min man och jag. Han köper allt åt mej. Toppen"
Haha, störtskönt! :D

kissochbajs

alltså aaaaaaaaaaaaaaaaah
när jag faktiskt känner mej så himla lycklig, varför måste jag då få känslan av att jag inte förtjänar de?

21 december

Hejsan alla underbara människor!
Idag känner jag mej lycklig. Just nu lite halvt irriterad och less, men det har verkligen varit en kanondag!
Började med att jag tog tåget till skolan med bella och angelica, och vi hade astrevligt. Sedan hade vi idrott, och då dansade vi, och det var aaapkul :D
Efter det hade vi lååång lunch, då vi käka och sedan gick och repade det sista inför julkonserten. När vi hade haft lite soundcheck gick vi ner på stan och kollade runt lite, och "ramlade" i snön och så. När vi kom tillbaka hade vi julkonserten, och vi tycker de gick jättebra :D Haha

Sedan gick jag, drea, loddan, fröllan, chr, emil och marcus ner på barista och fikade. Vi som satt längst var där i drygt 2 och en halv timme. Jättemysigt. När vi gick ut sedan råkade det bli lite snöbollskrig. Hrm. Ja.
Så när jag kom hem till Ulf och Sussi var mina ben rejält stelfrusna och mitt ansikte svart av rinnande mascara. Så lätt värt de. Så jag käkade lite middag och la mej sedan i badet och tinade upp.

Nu ska jag ta och skriva lite historia, och sedan the bed :D

PUUUUSSS!


Ni gör mej lycklig

20 december

Tjabba, hallå, hej
Jag är hemma nu efter en dag på birsta. Trevligt. Har ÄNTLIGEN handlat klart julklapparna. Eller ja, typ.
Har iallafall införskaffat två par skor idag. Mina underbara föräldrar skällde nämligen ut mej för att jag fortfarande går omkring i mina älskade tygskor. Konstiiigt :)
Ikväll ska jag tll studion och göra klart skivan, finally. Det börjar ju bli lite brått nu, det är ju julafton på torsdag :o

Huuuu, jag vill inte ha lov. Är jag knäpp eller? Nä, jag har bara världens underbaraste klass, som jag kommer ha tokabstinens efter på lovet. Tre veckor dessutom.

Aja, jag har ju två dagar kvar att njuta av. Imorn har vi först idrott, dans. Och sedan lunch fram till 13.00, och då ska vi repa vi som ska sjunga på julkonserten som är klockan tre :D Känns som de kommer gå bra, förhoppningsvis :D

Och jag borde ju egentligen sitta och göra historian och svenskan nu, men jag kan lika gärna göra den imorn. Larvia och sanna dör nog inte av de :)

Men nu har jag ingenting mer att skriva om!


godnatt :)



alltså, bild är inte min starka sida om jag säger så men det är
roande iallafall :)


19 december

Jajamen, idag är det 5 dagar kvar till julafton! :D
Helt underbart, jag älskar julen! Idag har vi dessutom julpyntat och så, så nu är det riktig julstämning! ;)
Det blir en riktig hemmadag idag, och ikväll ska det göras julgodis. Mys.
Så ha en bra lördag! :)



Det här var vad som mötte mej när jag kollade ut genom fönstret imorse :p
Jag bor ju inte alls på landet ;)



PUSS

Uppdatering

Hej jag heter Hannah och har varit usel på att uppdatera
Har varit sjukt mycket den här veckan, har typ inte haft en ledig stund. I tisdags satt jag ju med historian, och på onsdagkväll käkade vi på bykrogen med ledargänget. Sedan på torsdag var vi och lussade för sista gången, på torpshammars herrgård. Vi hade hur kul som helst, verkligen, trots att själva lussandet blev så dåligt att man skämdes ;p Haha, men det gjorde inget, dom sa att vi var bra ändå :)
Och igår, fredag, repade vi först inför julkonserten, och Andrea är fanimej den mest musikaliska människan jag känner. Jag började böla när hon sjöng, då är de bra! Efter det så gick jag och drea ner på stan ett tag och shoppade lite, och sedan bar det iväg hem till henne. Där fixade vi oss och åt middag, och sedan åkte vi till domsaga. Massa bra band som spelade så det var riktigt trevligt. Knäppte massa bilder med Kevins kamera, och dom får jag på måndag så då ska jag lägga upp dom här :)
Självklart har jag knäppt massa bilder själv den här veckan, här kommer dom :)



Lunchade med dessa i torsdags :)



Sedan på torsdagkväll julbord med luciagänget :D



:D



Och i fredags sprang vi ner på stan en sväng! ;)



Snygga brudar! :D



Och efter skolan blev det stan igen med denna snygging! :D



För nog är hon snygg minsann!



Vi åkte hem till henne och fixade till oss litegrann :)



Där träffade vi massa trevligt folk, bl.a den här killen! :D

Mer bilder från igår kommer på måndag ;)

16 december

Hallööööö

Alltså godmorgon, skulle man kunna säga, bara det att det är inte en god morgon. Buhu. Jag satt och pluggade historiahelvete från 7 till 12 inatt. Lyckat. Uppstigning 05 imorse, och jag har aldrig varit så här trött i mitt liv. Eller jo, nu överdrev jag lite kanske, men seriöst, jag är så trött att jag mår illa. Blä. Har både historiaprov och GeMu-prov idag, plus att vi har eosredovisning. Jippi.
Nä jag ska inte klaga. Ikväll ska jag med ledargänget och käka middag på bykrogen. Det är höjdpunkten idag. Och att få gå och lägga mig ikväll med vetskapen om att alla årets prov är gjorde. Hur skönt är inte de? :D

Nu borde jag antagligen göra det jag är här för att göra, och det är inte att blogga :)








15 DECEMBER

Så här mycket hatar jag historia just nu: HYFGVLUTFYUHJKHIOYGUH@ÖKLP9876875JKGDTTRTJJ!!!!!!!1AAAAAAAAAAAAAATRFDGFDFNHTRKUT6ERYHFG,YJÖTI UVLUGBKUY6RFBM,K.IUBY7 T7TKYFGYJFU6RFKYJF.UG@@VHJlN .MÖÄ

:)

todeloooo

Nu gott folk drar jag på träning! Ikväll ska vi åka pulka med dom små barnen :D
Jag gillar mitt slalomtränarjobb! :D

14 december

Alltså jag blir så himla less på allting nu. Alltid, och då menar jag alltid, är det jag som ska vara nån jävla medlare. Det spelar liksom ingen roll vad det handlar om, utan folk verkar tro att jag ska liksom finnas där alltid. Jag hamnar alltid mitt i sån här skit, där jag tydligen måste ta ställning till en massa. Och det blir alltid fel hur jag än gör. Jag orkar inte lägga nån energi på sånt här, faktiskt. Och sen ska man måsta ställa sej på nåns sida? Jag hatar att jag alltid måste vara så jävla snäll och sluta som nån jävla brevbärare! Så nu är det slut med snälla Hannah. Från och med nu ska jag tänka lite mer på mej själv, och på vad jag tycker, så folk kan få lösa sina egna problem from now, jag har ju faktiskt egna problem att ta itu med. Punkt!

:)
















14 december

VÄRDELÖSDAG.SE!!!
Aaah vad less jag är just nu. Jag skulle åka tåget till stan som brukar gå 12 minuter över nio. Jag brukar ALLTID åka de tåget på måndagar. Jag visste ju att de skulle ändra alla tågtider den trettonde, så jag gick in på nätet och kollade tiderna, och det stod 09.12. När jag kommer ner till tåget, är det alldeles tomt på folk, och på tavlan står det att det inte kommer nåt tåg? Nänä okej. Kul liv. Nästa buss går 10.10, och då är jag i stan vid 12, och då har jag bara en lektion och så ska jag åka bussen hem direkt? Det faktum att bussresan tar en timme och fyrtio minuter gör ju inte saken mer lockande. Så ja, jag blir hemma idag. Jag hade ju längtat till skolan faktiskt. Så lite halvt smått och förjävligt less är jag nu. FEL ATT SKRIVA NER DE NYA JÄVLA TÅGTIDERNA PÅ HEMSIDAN DÅ! :@

Så. Jag behövde avreagera mig lite. Jag får liksom göra det bästa av det. Har ju en stor bunt med pluggning som jag kan trycka näsan i istället. Så ja, hoppas ni får en bättre dag än vad jag får!

Puss

GRATTIS MAMMA! <3



bara för att vi är så jädrans snygga på våra frisörbesök! :D

GRATTIS ÄLSKADE UNDERBARA MAMMA! :D

13 december

GRATTIS MAMMA!!!!!! :D

Hallå där!
Idag är det tredje advent, och bara 11 dagar kvar till julafton! :D Glad tjej. Men det är inte bara tredje advent, utan och lucia, vilket innebär att det är min älskade mammas födelsedag också :D
Så idag klev vi upp vid nio och bakde scones åt mamma, och sedan lussade vi henne med sång och frukost på sängen. Inte illa! Resten av dagen har vi städat massa, och nu strax ska jag åka iväg till studion och fortsätta på julskivan. Ännu gladare tjej :D :D När jag kommer hem har vi nog massa gäster här, så då blir det tårta och mysm och sedan bär det iväg på mera lussning med luciatåget. Ikväll ska vi nämligen lussa på torpshammars herrgård . Trevligt. Får bara hoppas att vi har en tacksammare publik ikväll än vad vi hade igår, för dom var verkligen... Inte roliga!

Ja igår åkte ju jag med syster på luciamixen i fränsta. Det var väldigt trevligt. Träffade massa braiga människor, och vi åkte hem vid 12-tiden. Kul kväll! (Y)

Aja, jag borde nog sminka mej och göra mej i ordning nu ;) PUSS!




luciamixen igår, mina fullt normala vänner



MOT STUDION!!



12 december

Hallåhallå!
Inatt har jag sovit över 11 timmar! Sjukt skönt iallafall. Jag vaknade klockan kvart i 12 av att Emmelie ringde, vi pratade i kanske 20 sekunder sen la vi på, och då gick jag ner för att käka frukost. Hann knappt komma ner så knackade det på dörren, och vem stod där, om inte Emmelie själv? Då blev jag glad :D Så jag fixade i ordning mej sen åkte hon och jag till fränsta och handla lite, och sedan hem och hjälpte mamsen med smörgåstårta. Sedan myste vi till framför soffan med chockladpudding och grädde! :D

Ikväll ska vi iallafall ut och lussa på Hussborgs Herrgård, och sen efter det blir det nog till att åka till fränsta och kolla på luciamixen och träffa lite folk! Trevligt.

Men nu ska jag sätta mej på motionscykeln en stund, och sedan sätta mej och plugga. Great.

   


yeyeyey

Okej, vinnare i Idol 2009, ERIK! Ja, han är grymt bra. Men jag höll ändå på Calle. Han var min favorit, trots att Erik är helt suverän. För han hade liksom inte Calles charm :) Men Erik är en värdig vinnare också så! :D




Luciapictures

Har hittat lite nya snygg lucia bilder från kröningen och julskyltningen ;)



Här har vi en otroligt fager bild på oss när vi var på julskyltningen ;)




Och här är under själva kröningen. Vet ni hur kul det var eller? :D



Utgång!



Och slutligen en på Beccis och mej, efter hela proceduren i kyrkan :)
Ursäkta bildkvalitén



11 december

Nu har jag kommit hem från en sjukt lång och bra dag. Vi skulle ju samlas 29 över sex imorse, i torpshammr. När vaknade jag? Jo fem över sex slog jag upp ögonen. Bra jobbat hannah. Jag han få håret någolunda platt, och sen fick jag sminka mej och käka "frukost" i bilen. Kul start på dagen. Tur för mej blev dagen en kanondag ändå. Vi räknade ut i bilen hem att vi nog har varit och lussat på 16 eller 17 ställen idag, och det är inte illa. Jättekul har det varit, och man känner ju att det uppskattas :)

Nu ska jag iallafall gå och käka lite hemlagad pizza, och resten av kvällen blir det vila, och idol. Vem tror ni vinner? ;)




10 december

Tjolahopp!
Nu är jag hemma i fränsta igen, och nu måste jag sova! Ska upp fem imorn, samlas 20 över sex i torpshammar för att börja vår lussdag. Ska lussa på 13 ställen imorn ;) Så sov gott! puss

Luciabilder

Okej, nu kör vi lite bilder, både från när vi lussade på julskyltningen, och från kröningen i kyrkan ;)



här är vi redo för julskyltning ;)



Och här stod vi uppställda för allmän beskådning ;)



Och nu har vi hoppat fram till kröningen i Torps kyrka. Här har vi tre taggade
tärnor :D



och några till ;)



Här vandrar vi ut från kyrkan :)



Och den här bilden har jag tjuvat från Linas blogg, från när vi stod framme i kyrkan ;)



9 december

Nuuuuuu har jag jag äntligen lagt över alla bilder på datan, så nu kommer det ploppa upp lite bitvis ikväll ;) Jag ska åka på musikcafé nu och kolla på sussi när hon sjunger så bilderna kommer senare :D

Pusshej

9 december

Okej, förlåt. Jag orkade inte skriva nåt långt inlägg igår. Men, idag lovar jag på riktigt att ni ska få lite bilder från lucian och så :)

Igår iallafall, så slutade jag vid fyra, och då vandrade jag direkt upp till familjen Jonsson-Åkerdahl. Där käkade vi middag, och sedan skjutase Ulf ut mej och Lovisa till Birsta. Där blev det massa julklappshandling, plus att vi fick äran att se Andrea, Nathalie och Angelica i medelpads luciatåg. Dom var så fina så :) När vi kom hem så bryggde vi te och kollade på desperate housewifes.  Och aaaaaaaah, jag vill inte att det ska vara slut på säsongen nu!!! Vilket jävla slut, BUU!



Vad tycke ni om säsongens slut? :)


bråååådis

Hejsan snyggingar! Jag återkommer efter desperata hemmafruar med ett långt inlägg, jag lovar, men nu måste jag skynda mej! PUSS!



godnatt

Okej, förlåt, jag hann inte lägga ut några bilder. Jag har det liite hektiskt just nu. Kom från skolan, åkte direkt till mormor, och sedan direkt till träningen och tränade mina småttingar, och sedan hem och olugga, duscha packa. Puuuh. Jag ska upp fem imorn. Blä. Usch. Fy. Men, frukostmys på bussen med gofolket är ju inte heller fel :)
Aja, jag bör nog sova nu. Så godnatt alla glada och mindre glada. Och knäppa, som jag. Jag känner mej konstig. Typ hyper. Jajajaja, imorn LOVAR jag iallafall en stor uppdatering med bilder och rubbet.

PUUUUSSSS!!!!!



ja, jag har min stunder

7 december

Hejsan ni underbara!

Jag hann tyvätt inte me något inlägg igår efter luciakröningen, för det blev ganska sent. Men det var iallafalla helt underbart roligt. Känslan när man gick in i mittgången och alla vände sej om och kollade på just oss. Man kände sej så speciell liksom. Sedan gick det ju också så otrolig bra, och vi har bara fått positiv kritik så det känns jättebra :D Det kommer nog lite bilder senare ikväll.

För nu är nämligen jag hos mormor och morfor, efter som mormor fyller år. Grattis mormor! Så nu ska vi käka risgrunsgröt, så vi hörs snart :D

 

puss


ow yeah

Nu är jag redo för kvällen. Vi ses :D

 

Saaaankta luuuciaaa



Här är vi iallafall hela luciagänget ;)



Andra advent

Guten morgen, eller nåt! :D
Pappa kom upp och väckte mej vid tio, och sen satt vi hela familjen och åt frukost jättelänge. Asmysigt var det :)
Idag tänkte jag nog bara chilla och plugga lite kanske. För sen ikväll är det ju luciakröning och då vill man ju vara utvilad ;) Klockan 18.00 i Torps kyrka kröns Torps lucia, och då tycker jag ni ska vara där :D







Naaattblogg

Har nyss sett klart "Flickan Som Lekte Med Elden", och den var verkligen inte en besvikelse. Minst lika bra som första :)



Nån som sett den? :)

MUSIK <3

Jag ÄLSKAR musik. Det här är kvällen låtar:



Johnossi - Man Must Dance



Gossip - Heavy Cross




Iron Maiden - Revelations



En salig blandning ja, men jag älskar det!



Harry Potter



Nån mer än jag som barnislig förtjust i dessa filmer och böcker?

5 december

Hej och hallå!
Nu sitter jag här i mitt älskade rum efter en supergod middag. JAG ÄR MÄTT!
Idag vaknade jag iallafall vid tio tror jag, och sedan åkte vi dirket till fränsta. Och där har vi varit hela dagen lång. Jag och Celina har handlat lite julklappar, (jag hittade dock nästan ingenting) och sedan gick vi ner på kontoret och tog en mumsfika och städade. Sedan vidare till mormor morfar och Ludde och sen hem.
Så nu sitter jag här, med mina krossade kvällplaner :p Hade ju först tänkt att åka till stan på filmkväll, men då gick de inga jävla tåg, och sen var det meningen att jag och Pullan skulle på party, men de blev inge med de heller. Sedan hade jag ju tänkt att vara med Fanny och Co istället, men nu när jag kom hem tappade jag orken till allting :p Haha, så det blir nog en myshemma kväll, vilket jag tror behövs. Så jag ska nu se på nya harry potter, med celina, för tredje gången. Men den är ju så himla bra! (Y) Sedan blir det duschen och Flickan som lekte med elden. Great!


Och imorn är det luciakröning i Torps kyrka, klockan 18.00. Be there! :D





EEERIIIIK GRÖÖÖÖNWAAALLL!!!

AAAAAAAH!!!!
Jag sitter och kollar på idol och EEEERIIIK ÄR HELT JÄVLA  SINNESSJUKT BRA!
Först när jag fick höra att han skulle sjunga en iron maiden låt, blev jag asglad, och sedan när jag hörde att han skulle sjunga run to the hills bokstavligen flög jag ur soffan! Och när han börja sjunga! HERREGUD!!! Har aldrig hört något liknande! Tårarna kom till och med vill jag lova. FYFAAN!

Jag känner mej som en liten besatt Johan-Palm-fjortis som sitter och skriver så här, men jag är bara tvungen!








4 december

Hallå där!
Nu sitter jag på tåget på väg hem från skolan. Det har varit en rätt skön dag faktiskt. Inte speciellt många lektioner. Nu när jag kommer hem ska jag fika med mamma och sen ska vi åka och klippa oss! Ni kanske får se sen hur de blev ;)

20 dagar kvar till julafton! :D


3 december

Hejsan folket
Sitter hemma hos Ulf och Sussi. Har suttit här ett tag och innan det var jag nere på stan med Drea. Trevligt var det. Vi kikade runt lite och tog sedan en varm choklad på Barista. Tänkte bjuda på lite bilder från de senaste dagrana här, för jag har inte så mycket att skriva ;)



fika på barista :)



jag älskar verkligen att gå i stan när det är sån julstämning



otroligt snygga brudar måste jag säga! ;D



igår på San' Remo :D



Vår adventsgran hemma. Vi har ju massa snö, men inte här i stan ;(
Alltså jag ÄLSKAR verkligen snön och vintern och kylan. Folk tycker jag
är knäpp, men jag gör faktiskt det. Slalom, pulka och madrass, snöänglar,
snögrottor, snögubbar, snöbolsskrig, RUBBET! :D<3


God Kväll

Hejsan där!
Nu sitter jag hemma hos familjen Jonsson-Åkerdahl igen, jättetrevlig. Blir här till fredag, då åker jag hem till kära fränsta igen. Idag har varit en rätt så dryg dag. Men med klassen utstår man det mesta. Efter skolan drog jag, Loddan, Christian och Emil ner på stan och kikade runt på lite julklappar. Sedan begav vi oss till San' Remo och käkade lite pizza. Där joinade även Andrea oss, och sedan begav sej Loddan på kör. Sedan blev vi också dissad av Emil så vi andra gick och lunka runt lite till.  Kanske kommer bilder sen, vem vet. Kom hem för lite mer än en timme sen iallafall, och nu ska jag slänga mej i duschen och sen blire te-koppen och grey's anatomy med Lovisa :)

Ha de!


Gäääääääsp!

Vet ni? Jag känner mej som världens tröttaste människa, ungefär. Rädda mej?


hahah

Haha, så här duktig var vi luciakandidater innan vi skulle åka igenom fränsta på julskyltningen! :D
Haha


2 december

Godmorgon och Goddag!

Klockan är 20 över åtta och jag har varit vaken i över tre timmar redan. Fy. Onsdagar är inte bra. Jag har sovit drygt fem timmar, och har datakunskap nu på morgonen. Stort BLÄÄÄÄ!
Aja, jag ska inte klaga, nå mer. Eller jo. Jag och Bella höll på frysa ihjäl på bussjäveln imorse. Det kan inte varit över 12 grader där inne. Huuuuuu!! nu har jag klagat färdigt.

Haha, vi fick ju till ett bra dagens citat imorse där vid halv sju tiden iallafall:

Hannah: Ska du sova?
Bella: Jaa
Hannah: När somnade du igår då?
Bella tittar på mej med sin "är du dum i huvudet eller?-blick"
Bella: Hur ska jag kunna veta det?

Hahaha, vi misstolkade varandra lite!


gooodnatt

Hejsan hoppsan!
Det blev Sofia som blev Torps Lucia 2009, och jag tror det kommer bli jättebra! :D Självklart hade man ju hoppats att man själv skulle bli, men jag tror Sofia kommer bli jättefin som lucia! :) Så nu måste ni alla komma och kolla på torps lucia kräning nästa söndag, klockan 18.00 i torps kyrka, för vi kommer va skitsnygga! ;D

Hinner inte skriva någe mer nu, för jag ska nämligen upp fem imorn igen! Så vi hörs puddingar!


1 december

Sjukt dålig uppdatering idag! Hinner kanske med senare ikväll, för nu ska jag nämligen dra på luciaträning och få reda på vem som blir lucia! Ha det bäst!


24 dagar till julaftin! :D

RSS 2.0