28 februari

Hej :)
Härlig dag idag tycker ja. Kanonväder, sol, 2-3 minusgrader. Perfekt. Sov till halv 10, segade på fram till kvart i 11, för då kom emmelie och dennis. Så dom, jag och mamma har vart ute i solskenet hela långa dagen. Solat, grillat korv, och självklart spenderades mesta tiden till att åka skoter. Jag och emmelie körde och de var bara nå tok kan jag säga. Länge sen jag skrattade så mycket. Vi körde fast cirka 150 ggr och tippade dubbelt så många. Men kul som satan var de. Sen efter en varm kopp choklad vid tre åkte dom hem, och jag gick upp till mitt bombnedslag till rum. Sen har jag vart där tills nu (21.03) och städat. Rensat garderoben, skrivbordslådorna och massa annat. Börjar se riktigt bra ut, men har fortfarande mycket kvar. Fast de tänker jag inte göra nu, lite måste jag spara till imorn. För nu tänker jag bädda rent, sen ta en låång skön dusch och sen se resterande delen av melodifestivalen om jag hinner. Förstå vad skönt att lägga sej i nystädat rum, renbäddad säng, nyduschad. Underbart. :))
Puss på er


<3

Igår var det precis ett år sen du lämnade oss farmor. Det går inte en dag utan att du är saknad. Har fortfarande svårt att förstå att du är borta. Fast du kanske inte är borta. Inte riktigt. Jag vågar hoppas på att du finns här i bland oss ändå. För när jag sjunger, då känns det som du lyssnar. När allt känns svårt, känns du som en tröst. Och när allt känns riktigt bra, känns det som om du glädjs med oss.
Jag minns så väl den gången jag kom och hälsade på dej på sjukhuset. Du bad mej att sjunga för dej. De var mitt i vintern, men den första låten jag kom på var "sommar, sommar och sol", så jag och pappa tog ton. Du var knappt vaken, men jag såg att du log ändå. Varje gång jag hör den låten tänker jag på dej, och varje gång jag ska sjunga, och är nervös, så tänker jag på ditt leende. Det känns lättare då, om jag tänker på allt som var bra. Alla bra saker som förknippas med dej. Och det är många :)
Du ska veta att vi saknar dej, och vi älskar dej farmor<3

27 februari

Hej gott folk!
Mår bättre nu, efter helvetesmagsjuka. Fick de igår. Fast de va så konstig, började må illa redan i onsdags, och sov typ ingenting natten mot torsdag för att jag mådde så illa och kände mej så stressad. Men jag började inte spy och hålla på förns igår. Strange. Hatar magsjuka. Har klarat mej i flera år ju! (pepparpeppartaiträ) Fick feber också. Låg och huttra som en tok. Men mår faktiskt bra nu, bortsett från lite huvudvärk. Och de känns jättekonstigt att jag mår så bra, men ändå smittar. Tråkigt. 
Mamma hjälpte mej att göra klar svenskauppgiften igår iallafall. Vi höll på i timmar. Jag låg på madrassen under täcket och sa åt mamma vad hon skulle skriva. Teamwork. 
Ikväll ska mamma och pappa på bio med pär och maria. "Män som hatar kvinnor" ska dom se. Lite avis. Fast jag och celina ska ha myskväll med tacos och gott. Och de är snäppet bättre ;) Om jag nu lyckas få i mej nåt av de goda :P Haha.
Läste nyss en bok om Feng Shui. Och blev väldigt inspirerad! Imorn blir de nog grovrensning på rummet mitt. Nu ser de förjävligt ut. Vill inte vara där inne. Vi får se va lite feng shui kan göra ;)
Och på söndag ska jag äntligen åka till gävle med min kära kusin! Längtar så! :D


26 februari

Hej bloggen
Helt okej dag idag. Bra humör. Inte ett ända prov har ja haft idag heller. Skönt. Inte så många lektioner heller. En riktig tjockisdag. Åt först lunch. Sen hade vi hk och då gjorde vi kyklingwook. Direkt efter de var de kör, och då fick vi mackor och kakor. Åt en kaka, började tugga på nästa, då jag ser några konstiga grejjor sticka upp ur kakan. Blir lite paranoid så skyndar mej att läsa innehållsförteckningen. Och vad står de där, om inte "4% mandel"? Perfekt. Fast fick ingen reaktion, bara att de kliades lite. Efter kören gick jag iallfall till kontoret, nynnandes på miljoner sarek-låtar. Tog och plugga in lite franskaglosor, (hatahatahatafranska) och kände mej lite illamående. Trodde de berodde på allt jag ätit, kanske lite på mandeln. Åkte iallfall med pappa hem runt halv fem. Käka middag (!), och sen blev de till att plugga igen. Panikpanik säger jag bara, kommer inte hinna me allt.
Vid sju åkte vi till kyrkan och farmors grav. Imorn är det nämligen ett år sen hon lämnade oss. Det känns som igår. Vi tände ljus och la dit blommor och ett kort som jag ritat. Jättefint blev det där.
Efter det for vi och handla, sen på berget en sväng, och sen hem till pluggandet igen.
Vid kvart i nio kom min kära vän emmelie och hälsade på. Vi satt och surrade fram till strax efter tio, då åkte hon hem. Och nu gott folk, ska jag sova. Godnatt :)

24 februari

tjenareitaljenare
bra dag idag. fick äntligen skoltröjorna. snygga var dom. trots att jag inte är ett så stort fan av trycket. sköna som satan. sen fick jag äntligen matteprovet gjort, och de gick bättre än väntat. so-provet gick också bra. kanon faktiskt. sen från två hade vi elevens val, jag satt med katts, fanny och bea. himla trevligt folk de dära, trevligt snack också ;) sen kom ja hem, åt mumsiga makaroner. sen hade pappa och jag en trevlig pratstund om religoner. trevligttrevligt :) sen slängde jag mej i duschen och sen for vi på celinas öppet hus. kul att se allt dom gör, alla är så smarta! :D sen hälsade vi på mormor och morfar en sväng, och kolla in nya köket. efter de brummade vi hem i passaten, och så gjorde vi semlor och hade jättemyysigt :D men ska sova nu ja. godnatt och kärlek till alla braiga människor :D<333333333333


23 februari

Tjooo
Sitter här nu. Proppmätt, efter kyckling, ris och beasås. Mumsfilibabba säger ja bara. Helt okej dag idag. Trött som ett as imorse. Men de gick snabbt över. Hade samling först, då gjorde vi massa skyltar till flumkortet och bestämde tema. De braiga temat kom jag på såklart ;D Sen hade vi slöjd, och jag hann nästan klart med min megastora ljusstake som alla har så roligt åt, men så tappa jag klunsen i golvet, så en bit lossna, så då blev de till att limma. Sen hade jag borrat ett lite för litet hål för ljuskoppen, så när kalle med våld försökte trycka ner den, sprack ljusstaken! Perfekt. Har hållt på me den sen i början av höstterminen så vill gärna bli klar nu! Som tur va syntes de inte så väl. Sen hade jag och katarina romantiskt lunch med pyttipanna och rödbetor. Mys. Jag hade vanliga lektioner fram till ett, sen blev de nationella skrivningen i svenska som jag missade när ja va sjuk. De gick bra tro ja. De kändes bra iallafall. Och nu är jag hemma. Måste verkligen sätta igång med att plugga till religonprivet imorn :S Så tackåhejleverpastej


Och jättegrattis till älsklingskatarina som är fjärde bästa 93an i sverigen i längdskidor! :D <3333333

Tre bilder från fredagkvällen

  

22 februari

Halloj :D
Trött är ja nu. Gick och la mej halv 11 igår, eftersom jag skulle upp sju idag. Somnade halv två. Blääh. Var så himla trött men kunde inte sova! Låg till och med och hade yoga och räkna får! :S Menmen. Har vart på berget hela dagen och vart portvakt. Rätt kul faktiskt, och kollat på alla duktiga ungar. Över 100 startande var de. Min älskade celina kom 10 i sin grupp. Asstolt är ja :D Fick lite panik i början bara, eftersom vi bara va 4 portvakter på runt 60 portar, men det tillkom folk så. Till andra åket kom även emmelie och hjälpte till, och fanny serverade oss gooda burgare :D Fast emmelies va en sushi, så hon fick byta ;D Efter en lång dag på berget följde dennis och emmelie med oss hem och käka pizza. Sen låg jag och emmelie och masserade varann och de var jättemysigt. När dom for hem satte jag mej här, funderar nu på att ta en lång dusch med tända ljus och sen gå och lägga mej och läsa. (Bokmal de är ja) Fan va härligt de skulle va. Kanske tillochmed hinner somna till 10? Det skulle vara underbart. Och lyssna på sunday bloody sunday heeela natten lång. Är helt kär i den låten alltså :) Ska ta och göra de nu tro ja. Godnatt klockan åtta på söndagkväll :D<33333333333333333 

Kvällsblogg

Tjosan!
Har nyss kollat på melodifestivalen. EMD var klart bäst! Och det har absolut inget att göra med att dom är så sjukt snygga allihopa! ;) Molly var också riktigt bra. Förutom dom så håller jag på nörda sönder U2s Sunday Bloody Sunday. Den är så otroligt bra! :D
Dagen har vart trevlig. Åkte till fannys mormor efter lunch. Där koppla vi ur hennes "gamla" dator, efter som fanny köpt den. Sen for vi till fanny och där koppla vi in datan, och passade även på att grovstäda fannys rum. Det är konstigt hur mycket roligare det är att städa nån annans rum, än ens eget. Iallafall, for hem lagomt till middag. Emmelie kom även förbi en sväng. Trevligttrevligt. Sen hare bara vart slapp. Drög ner madrassen och har legat framför brasan hela kvällen och kollat tv. Myys. Imorn ska jag jobba. Portvakt på lilla världscupen :) Så måste sova nu, ska upp 7. Godnatt gott folk.


21 februari

Hej bloggen.
Trevlig dag igår. Mormor kom vid 12, då for vi till ånge och handlade, sen till fränsta och handla, sen hem. Hon är så bra! :D<3 Då tog jag och dammsugade nedervåningen, sen städade jag undan lite på mitt rum, (knöla ihop allt i garderoben), och sen käkade vi tacos. Jag skulle försöka göra guacemole (stavning?), men de gick inte så jättebra. Hade tagit alldeles för hårda avocados, så det slutade me att jag fick hacka dom i tärningar som låg och flöt i gräddfilen :p Lyckat! Sen blev de stressstress. Klockan var 20 över fem och kvart i 6 skulle vi åka till fränsta. Kasta mej in i duschen, slängde ner allt smink jag hade, kläder, och alla sorts möjliga tänger till håret. Och sen brummade vi iväg till fränsta. Kom dit typ samtidigt som fanny. Så då gick vi upp på badhuset och fixade oss massa. Självklart hade jag tagit me mej både locktång och krustång, (som jag inte ens behövde) men glömt plattång. Bravo hannah, bravo. Sen knäppte vi massa knasiga bilder, eftersom vi är supermegafjortisar såklart. Sen gick vi ner på gårn, lämnade våra väskor, och sen promenerade vi upp på shell och handlade lite godis. Där träffa vi på emmelie, så vi stannade och surra lite en stund. Sen gick vi tillbaka på gårn, där satt vi ett bra tag och pratade med trevliga människor. Sen runt halv tio, började jag, fanny och maxen promenera bort mot emmelie. När vi kom hade de inte kommit så mycket folk än, men de droppade in nån hela tiden. Rätt kul, fast jag och fanny åkte hem tidigt. Trevlig kväll iallafall :)

Idag sov jag till 20 i 11. Hur skönt som helst. Sen när jag sitter och äter frukost kommer kusinemelie, med tidningen och allt :)) Och nu sitter jag här. Känner mej hur lat som helst, har tryckt i mej en hel lakritsal. Vet inte alls hur dagen ska spenderas. Nån som vill hitta på nåt? :)

20 februari

Halloj
Halvokej dag igår. Saknade min Katarina grymt mycket på skolan, känns så tomt utan dej :/ Också sköts bajsmatteprovet mitt upp ännu en vecka, eftersom mårten inte hade lämnat de till nån vikarie. Blää, vill ju ha de gjort! Engelskaprovet gick därimot rätt bra. Också dansade vi en timme också. Sen på kvällen blev de dans i erikslund. Rätt kul faktiskt. Lätt värt en ledig dag idag iallfall :D Blir trött på alla negativa människor som ska klaga. Svårt att bara gå dit två och en halv timme, dansa, ha kul och för de få ledigt hela fredagen? damp.
Aja. Sov till 10 idag. Så jävla skönt! Också sen ska min urbraiga mormor skjutsa mej till ånge, så jag får handla lite. Sen blire fixning me fanny, gårn, fest :))
Fast måste städa upp mitt bombnedslag till rum innan nånting annat. Det ligger ingenting i garderoben. Allt ligger på golvet. Inte bra. Och plugga bör jag iochförsej också göra. Men nu äre bara so-provet, matte-provet, franska-provet och bokresensionen kvar innan lovet :D
Men ska ta tag i detta nu. Tackåhej.

lesslessless på allt och alla. nästan iallafall. undantag finns ju. kärlek till undantagen <3

För hon är bäst, yeahyeah..

<33

Massa *lycka till*, till min älskade Kattis. De kommer gå kanon. Du är min stjärna <3

18 februari

Hej fitthelvetesonsdag.
Inte vart så jättebra dag idag. Började med att jag försov mej. När jag stod och valde kläder hade celina redan gått till bussen. Så fick jag ett sms där det stod att hon hörde bussen. Fick panik, rev ur allt i hela garderoben, fick tag i en tröja, drog på mej skorna och jackan, sen vare bara att kuta. Med håret på ända, fel skor, skitig tröja, ja, you name it.
Sen slapp jag mattelektionen eftersom vi skulle till aulan, så matteprovet skall göras imorn. I aulan fick vi reda på att vi inte längre är portade från konsum, under visa förutsättningar såklart. Jag tror tyvärr inte de kommer att hålla.
Menmen. Sen fick ja reda på att engelska läsloggen blir flyttad till efter lovet. Ett STORT plus för mej.
Sen franska, hk. Vissa personer vet verkligen hur man ska göra för att få mitt liv till ett helvete.
Sen hade ja kör. Gick rätt så bra, fast var så himla trött. Sen kom ja hem, åt, gick ut och promenera en sväng för att bli kvitt ilskan. Fungera inte så jättebra, och nu sitter jag här.
Ledsen, arg och besviken. Less.

17 februari

Hej tisdag!
Heelt okej dag idag. Hade sånglektion, fick börja på "think of me", från fantomen på operan. Sen har va haft dans hela eftermiddagen. Foxtrott och bugg. Vi ska ju nämligen ha danskväll på torsdag, i erikslund. Som kompensation blir vi ledig på fredag :D Lovelyyy! Iallafall. När vi dansta klart fick vi sluta, fem över tre, ist för kvart i fyra. Härligt. Då gick ja ner på kontoret. Då kom emmelie, så jag åkte med henne hem till mej. Vi satt och surra en stund, sen brumma hon vidare hemöver. Sen har jag bara käkat, sutte här, och för alla som vill veta pratar jag i just detta nu i telefon med min allra bästa vän. Blir nog till att plugga resten av kvällen :/ Skitskola, så less på den just nu. Vill ha helg och lov! Längtar till helgen. Kanske blir lite party på fredag, sen vet ja inte på lördag, också ska ja vara portvakt på söndag :D Ska bli skönt att vara hemma en helg iallafall. Men nu ska jag gå och ta tag i läxorna. Pussåhej

<3

<3 älsklingstjejor 

Jag säger bara de, utan mina vänner hade jag inte vart nånting

16 februari

Hejsvejs
Började dagen med nationella i svenska. De gick bra, förutom att när de va tre minuter kvar insåg jag att jag hade missat en sida. Men hann skriva några rader där också. Sen i eftermiddag styrketränade jag med Beccis. Kanonkul som vanligt. Vi hann med mycke faktiskt. Jobbade mest med armar. Och sen avslutade vi med plankan och 300 situps. Hoppas på träningsverk imorn. Haha och Becca då. Jeppe typ kittla henne samtidigt som vi gjorde situps, och efter ett tag tog hon sej på magen och ba; "Fan va ont jag fick i ändtarmen!" HAHA! Klockrent ;D
Sen kom ja hem, käkade middag, och sen la ja mej faktiskt o soffan i en kvart och bara stirra upp i taket. Mamma låg i soffan breve likadant. Också kommer Emmelie, och både jag och mamma låg och stirra upp i taket, knäpptysta :P Haha!
Men sen när Emmelie brummat vidare, blev de plugg. Hatar skolan just i detta nuet. Vill ha loov nu!! Längtar så mycke! För på söndagen, då åker jag och kusinemelie tåg ner till gävle, också ska jag bo på hennes studenthem med henne till tisdag, sen åker jag hem. Och sen på onsdag och torsdag ska jag jobba med Fanny på serveringen och tjäna kosing. Sen på fredagen åker jag och celina till södra berget och ska bo där hela helgen eftersom hon har lilla VC-final och jag ska vara hennes extratränare/extramamma/skidbärare :D Ska bli himla kul. Hoppas på att Anna kanske kommer upp på lördagen :))
Men ajaa, det är två veckor, 6 prov och 2 inlämningsuppgifter kvar till dess, som jag antagligen måste ta tag i nu. Så tackåhej :)

15 februari

Hejsan!
Kom hem från SUM för drygt en timme sen. Kanonhelg. Kom dit i fredags, runt halv fyra. Då packade vi in oss i ett klassrum på åkersvikskolan. Alla vi torpare. Vi var rätt många faktiskt. 17, 18, eller nåt sånt :D Sen gick vi och åt middag, kyckling och klyftpotatis. Sen gick vi bort till GA-kyrkan, där vi hade en inledningsmässa. Därefter gick vi till kyrkans hus, där vi hade "biskopens buckla", en tävling. Så då hade vi frågesport, och så skulle man bygga en ägg-grej, som skulle hålla om man släppte den från höga höjder ;) Våran höll sååklart :D Sen öppnade cafét, så då satt vi där och fika och myste en stund. Efter de drog vi oss tillbaka till skolan och hade de treevligt :))
Sen igår hade vi först morgonbön, sen fick vi se nån teater och sjunga och öva rytmik ;) Efter lunchen sen blev de stadsorientering. Och jag me mitt lokalsinne :p
Nä de var slut, runt fyra, hade vi fritid till fem. Och då skulle alla 140-150 ungdomar duscha, fixa sej och så, på mindre en än timme, eftersom duscharna inte öppnade förns fyra, och stängde fem, men klockan fem skulle vi nämligen vara i kyrkan, och de fanns typ bara 6 tjejduschar?! Stresstresstress! Jag och emmelie kom lite sent, men vadå, hur hade dom tänkt sej? Iallafall efter mässan, blev de trerätters middag. Rätt gott, och himla kul. Skrattade så ja höll på dig tro ja. Och sen blev de såklart dans, me liveband. Fick till slut upp emmelie på dansgolvet och då vare bara för resten att se upp kan ja säga ;) Sen blev de till att mysa och umgås resten av kvällen :)
Idag då, fick vi först kolla på en jätteroligt clown, som hette duff duff eller nåt :P Haha, till ett nummer, behövde han två assistenter, och självklart blev de Fanny och Emmelie som fick äran att kliva upp på scen inför alla :P :D Sen hade vi en jääättelång mässa, sen lunch, och efter de packade vi in oss i bussen och brummade hem. Tack för en trevlig, minnesvärde helg iaf :) Pööössss

Fredagen den 13

Hej!
Hinner inte blogga nu, drar till sundsvall och SUM om 20 minuter, har inte packat klart än :S Men vi hörs på söndag, så får ni detaljer om helgen :D
(för er som vill veta blev det den svarta spetsklänningen från indiska, strumpbyxor, och svarta pumps från peperoni)
Hare bra! :D

"tack å hej"

Vill ha sommar! Sol och bad och gatufesten och tAKiDA och fränstafestivalen och sandnäset och allt som hör sommaren till!  Vattenkrig och tältning och långa varma nätter! Jag älskar sommaren! Men ändå vill jag att det ska vara en evighet till sommaren. Till skolavslutningen och till "tack å hej, vi kanske aldrig ses mer"
Hela grundskolan har ändå vart en trygghet. Man har inte behövt oroa sej över att inte få några kompisar, eftersom dom alltid funnits där i samma klass. Och man har inte behövt gjort massa val, eftersom det mesta redan vart förutbestämt. Men nu är det inte så längre. Hela 8an gick jag bara och längtade till gymnasiet, men nu i 9an vill jag nästan inte härifrån! Man har kommit alla så nära nu sista året, och det känns förjävligt att måsta lämna allt. Efter varje sommarlov har man ändå vetat vad man ska komma tillbaka till. Men efter den här sommaren kommer allting vara nytt. Ny skola, ny klass, nya lärare, nya val. ALLT. Visst, det är spännande och det känns jättekul att äntligen få gå musik, som jag liksom lever för. Men ändå väldigt skrämmande. Just för att den där tryggheten inte kommer finnas direkt. Efter ett tag lär man fundera varför man ens oroade sej, men nu. Ja, lite pirrigt är de allt.

<33

      Saknar Anna och Julia <3

12 februari

Heej bloggen.
Sitter här nu efter jobbig skoldag. Tordag, jobbigaste dagen i veckan. Samling, matte, engelska, religon, lunch, religon, biologi, matte, biologi, svenska! :S Hemskt tycker ja :/ Menmen, är hemma nu iaf. :)
Sitter och lyssnar på massa Sarek-låtar nu. 9 stycken som ja måste lära mej snabbt!
Helt slut är jag. Tog jättelång tid att somna igår. Och när jag väl gjorde de, vibrerade det såklart till av sms alldeles vid ansiktet :p Får väl skylla mej själv att jag har den på, men är så jävla beroende. Den hänger med överallt. ÖVERALLT. Helt otroligt, får nästan ångest om den ligger i ett annat rum ;O Inge bra, måste skärpa mej ;)
Det har inte hänt nånting roligt idag. Eller några skratt får man väl alltid av dundertjejerna ;D Men ingenting annars. Funderar på om jag ska ta och flirta lite me pappa så han kan skjutsa mej nånstans. Vet inte vart. Nån man kan tvångsgästa? :D Tycker det är extremt jobbigt att bara gå omkring och göra ingenting. Fast plugga behövs ju förstås. Och packa måste jag också göra :/ Imorn 15.30 bär det ju iväg till SUM :) Vet inte va jag ska ha med mej för fiinkläder. Är ju inte så mycket för klänning och strumpbyxor :/ Känns faktiskt rätt jobbigt att åka i helgen. Visst, de ska bli jättekul och så. Men just nu känner jag mej bara trött och sliten. Fast det känns nog bättre imorn :D
Hoppas inte vi har nån läxa tills imorn. För isf, har jag härmed officiellt glömt bort den :)

Åååååh jag hade kunnat fått vara sjuk lite till!! Orkar inte med allt. tackförmej.

Vill ha sommar!


11 februari

Hej och Hallå
Kom hem från skolan för en timme sen typ. Skippade kören idag, iochmed att min röst är som en hackad gurka, och jag ligger förbannat mycket efter i skolan nu :S Kommer till skolan, får reda på att vi har matteprov andra timmen (!) När jag får papperet och huvvet står still inser ja att det inte kommer gå. Så jag pratar lite med mårten, som har full förstålse att jag har glömt det mesta eftersom jag vart sjuk i nästan två veckor, så jag får göra det nästa vecka istellet (A)
Pratar även med sofia, som berättar att båda mina nationella prov i svenska ska göras nästa vecka. Shit tänker jag då, tre prov den veckan. Och sen som pricken över iet kommer jag in på engelskan och jennie berättar att vi har engelskaprov nästa vecka också!! gdafjgiusg!! Glad jag blir. PLUS, att jag har boken kort kjol och oliwer twist boken och båda dom resensionerna ska in INNAN sportlovet. Alltså vecka nio! Aaaah vad less jag blir :S Det känns hopplöst :'/
Sen säger Benoit att vi har franskaprov den 27 februari. Är det innan sportlovet? Det borde bli fredan innan sportlovet och då dööör jag :O Buuuhuu :*(

posivivatankarpositivatankarpositivatankar! :D :D

Kan iaf inte sitta här längre nu. Bör ju gå ner och plugga som de ser ut. tackåhej

Större delen av min klass, som jag får återse imorn :)


Godkväll :)

Hej!
Tänkte hinna me en snabb kort blogg innan de blir slapp framför tvn.
Har inte gjort mycket alls idag. Slappat. Lagade varma mackor till lunch :) Sen tog jag mej friheten att ta en lång, skön dusch. Smetade t.o.m. på lite mascara efteråt. Kände mej så ofräsch så ;) Sen när jag står där me turban på huvve, knackar det på dörren. Och in kommer självaste Emmelie Fredriksson :) Var trevligt med besök tyckte jag :)
 Sen käkade vi middag, och efter det kom jag på att jag lär få göra nationella proven imorn. Så jag kikade igenom kylskåpet efter nåt ät och drickbart, men fann inget passande :P Så då flirta ja lite me pappa, och sen skjutsa han mej till shell så jag fick köpa mej nåt gott :) Vi hyrde en film också, kom inte ihåg vad den heter men ;) Ska iaf gå och se den nu, med min älskade familj :) tackåhej

10 februari

Hej!
Har sovit cirkus 9 timmar inatt. Sköönt :) Mår helt okej idag, förutom den där jävla hostan som aldrig vill ge me sej!!
Vet inte hur jag ska spendera dagen. Lär bara bli till att ta de lugnt. Kurera mami och mej själv :)
Jag och Emmelie hade världskrig igår. Satt och skrek åt varann i 1 och 1/2 timme :P Men de löste sej, as usual :)
Sen skulle jag prova min älskade skinjacka igår. And guess what I found? En vackert ihopvikt 100-lapp i fickan :D:D Så nu löste sej många bekymmer ;) Eller några if :)
Börjar bli jävligt trött nu på att va sådär halvsjuk. För sjuk för att orka va ute, men inte tillräckligt sjuk för att bara kunna ligga och tycka synd om mej själv :/

Och i helgen blire SUM :D Hoppas på att träffa lite av folket från vålådalen kanske? :)
Men så står de på lappen att de ska vara trerätters middag med dans, och att man gärna kan va finklädd. Vad ska man ta på sej då? Antar att de inte duger me älsklingslegginsen och en tröja :S

Men ska gå och rycka upp mej lite nu. Höres :)

:)

Grattis på namnsdagen Fanny btw :D

9 februari

Godmorgon:)
Vaknade för en stund sen efter seeg natt. Mamma ligger ju nämligen i feber nu, så hon sov nere i vardagsrummet, och eftersom pappa inte va hemma så sov jag också där. I soffan. Rätt så obekvämt, men vad gör man inte ;) Vaknade iaf runt 10, av att telefonen ringde. De va älsklingsemmelie som ringde för att meddela att det är den som åker snabbast i en slalomtävling som vinner. Det hade ju jag inte en aning om ;O
Mår iaf rätt okej idag. Ingen feber. Bara massa hosta :S Känns som ja ska hosta upp lungorna. Fast de gör inte så mycket :)
Vet inte alls vad ja ska göra idag. Lär ju bli hemma och tare lugnt bara. Kurera mej själv och resten av familjen som jag lyckats smitta ner :P Känns skönt med studiedag iaf. Men imorn börjar allvaret igen, och jag ligger efter med två nationella :S Men de fixar sej nog :) Hoppas ja på.
Men nu ska jag gå och ta tag i mitt liv. Hörs :)

8 februari

Hej.
Har legat sjuk sen måndags nu. Mått förjävligt har jag gjort. Över 40 graders feber och helt handikappad.
Men så förbannat skönt har de vart. Allt jag har gjort är att legat på en madrass i vardagsrummet, framför brasan, under mitt myyystäcke. Där har ja legat, för trött för att tänka och röra mej. Ni anar inte hur underbart de kan va. Folk som pysslar om en. Frågar hur de känns, srtyker en över pannan och ser bekymrad ut. Man är helt fri från krav, från ansvar och allt som måste göras. Man kan bara ligga där, timme ut och timme in. Utan att behöva göra eller bekymra sej om nånting. Och när man har över 40 graders feber, tänker man inte så mycke, man tänker inte klart. Men de behöver man ju inte heller, det är de som är så skönt. Att inte behöva oroa sej och tänka på allt som måste göras. Bara slappna av och låta sej bli ompysslad. Finnas till, utan att göra en stor grej av det. Bara va liksom.

Jag blir nästan lite ledsen, när jag tänker på att jag nästan är frisk nu. Just för att det varit så skönt att få bli ompysslad och ligga på den där madrassen och inte gjort nånting. Ingenting, förutom sovit, tittat på gamla filmer som man sett 100-tals gånger, och lyssnat på samtal runt omkring sej utan att delta. Det har varit så skönt, och jag tror jag behövde det. Men nu är ja nästan frisk. Ingen feber, bara lite hosta. Så nu är det bara att ta tag i verkligheten igen. Och det känns sorgligt. Vill egentligen bara krypa tillbaka under täcket igen.
Men så här är det. Man måste hitta dom där stunderna. Stunderna där man måste lära sej att slappna av. Bli fri ansvaret  och kraven. Jag ska lära mej det. Ta nån dag i veckan, där jag gör mej en brasa, bär ner madrassen och slår på nån gammal sagan-om-ringen-film. Kanske läser en bok, eller bara ligger där och lyssnar på smatalen omkring mej. Man måste inte vara sjuk, för att få vila och ta det lugnt. Hemligheten tror jag, ligger i att hitta stunderna. :)

1 februari

Halloj
Jag vet, de var a long long time ago nu, men, ja de har vart mycke. Hänt massor har de gjort, men orkar verkligen inte skriva allt.
Så börjar om från början liksom :)

RSS 2.0