30 juli

Heeej och hallå! Jag är rätt så lat, men peppar för tAKiDA och storsjöyrn ikväll! :D :D Satan vad roligt de ska bli. Joina mej kommer pullan och syster göra :D See you there?





är det så jävla konstigt 
att jag känner mej
dissad, av dom flesta?
nej


29 juli

Tjoooflöjt! Jag sitter här nu, vid min dator, och det känn underbart! :D Har haft en bra dag. Emmelie kom igår, och vi hade jättemysigt, det var så kul att träffa hon igen :))<3 Idag klev vi upp tidigt. Eller ja, halv tio :p Då tog vi ett morgondopp, tvättade håret och så. Sedan var hon tvungen att åka och jobba, tyvärr.. Sedan resten av dagen har jag legat med nån jävulsk mensverk, trodde jag skulle dö. Men efter lite alvedonknaprande gick de över :) Efter lite stormande väder åkte vi, tillsammans med familjen svensson, och grillade hamburgare vid båthällan. Jättemysigt var de. Sedan drog ida och jag ut på äventyr. Ojojoj säger jag bra, Kul som tusan :D Men nu, har my parents dragit på dans, och jag sitter här, med ida bredvid mej och kollar på smekmånaden. Te och mckor står på tur. Puss!

27 juli

Idag är ingen vanlig dag för idag är Hannahs födelsedag HURRAHURRAHURRA! Hihi, 16 år blir jag idag :D Har fått massa underbara presener, bl.a. en bärbar dator som jag sitter vi just nu! LYCKLIG! :D åååh jag är så glad :)) Har haft en jättebra dag, med tårta, kakor, god mat, massa fina presenter och människor jag tycker om! Precis som de ska va :)

Fränstafestivalen var 50/50. Fredagen var kanon, vergligen aslyckad! Förfesten hos tom var riktigt kul, och jag träffade massa bra folk :D Lördagen därimot, sög. Förfesten med grillning hos strand var jättekul, men resten av kvällen sög. Helt värdelös. Tur att jag hade min pullan iallafall :)

Men nuska jag nog göra något annat, pusshej!


24 juli

titut i rutan! Jag är hemma igen. Home and alive såklart. Harf haft braiga dagar i sandnäset. i onsdags kom Becca, Emma, Anna, Julia, Moa, Tom och Walle upp för att fira min födelsedag, (i förskott). Fick jättefina presenter och vi hade en kanonkväll! Middag, badtunna, korvgrilling och massa annat mys och bus :D Tack för kvällen <3 På torsdagmorgon, eller ja, 12 var hon väl innan alla kom upp ;) Då åt vi iallafall frukost, och sedan vindsurfade vi järnet! Kulkul :)) Vid tre, halv fyra kanske hon var, då åkte alla hem. Eller inte jag då. Jag tog mej en lång dusch, och la mej sedan och kollade på oth. Myys :) Sedan på kvällen drog celina med oss på nå kakkalas. Typ 159 pensionärer och vi :S Fast det fanns jävulskt med kakor så de dög väl ;P På kvällen sedan blev det film och te med familjen :) Vi åkte hem till verkligheten idag igen, och ikväll blir det party som heter duga! :D Först till Fanny för fixning, sedan förfest hos tom, och senare blir det fränstafestivalen såklart :D Seee ya there!

Förresten, jag fyller år på måndag :D


20 juli

Hello folks! Det regnar enormt mycket. Fast jag tycker det är ganska okej. Speciellt med tanke på jag var och lånade säsong 3 och 4 av one tre hill, och säsong 1 av beverly hills igår, av becca :) Plus att celina och jag håller på att plöja igenom säsong 1 av OC. Jag älskar serier!
Vi åkte iaf hem igår, från sandnäset, efter en mysig helg. Vi har vindsurfat och åkt vattenskoter och bara mått gott! På lördagen kom älsklingsbecca och joinade mej också :) Vi åkte vattenskoter och åt massa "Åh Polly, vad gott. Åh Polly, vad gott" Sedan på kvällen var vi med ida, också kom Tom upp, tillsammans med två släktingar; Fredrik och Joel. Det blev nattdopp, korvgrillning och pokerspel innan dom åkte hem :)
Och idag, jadu. Idag har vi fixat massa. Bakat och donat. Sedan kom Ulf, Sussi, Lovisa och Alva och hälsade på. Det var mycket trevligt. Grädde och jordgubbar blev det också :D Men alldeles strax bär det av till sandnäset igen, för imorn blir det utflykt med familjen ;)) Och såklart, på onsdag, då är det ni som kommer till mej! :D
Puss på er!


16 juli

Heeeeellllllooooo :D Jag är in sandnäset camping right now, and it just slutade regna. Blev ingen tältning i måndags, det åskade och regna, ist sov vi hos Bcca. MYYYYS! Jättekul kväll :))<3 Och i tisdags var jag med min pruppunge. Hon e så bra! :D Igår hade jag först två timmars sång, det var hur kul som helst! Löööv it! Och sedan åkte celina och jag buss till stan, utan AC :S Vi åt subway, och sedan gick vi på premiären av harry potter, som harry-fansen vi är. Och filmen var absolut ingen besvikelse. Innehöll både gråt och skratt :) Efter bion åkte vi iaf upp hit. Och idag har jag varit extremt lat. Alltså EXTREMT! Så nu ska jag ut och gå. En lååång promenad får de bli. Kompensation :)
Pussåhej

13 juli

Yo man, peice! Jag är latlatlat. But I don't carecarecare! :D För ikväll ska det tältas med brudarna. Kommer bli kanon :))
Hade en helt okej helg i sandnäset. Rätt så tråkig fredag. Hann med tre promenader i all tråkighet. Lördagen helt okej. Släktmiddag, och det var mysigt. Fast saknade favoritkusin :( Söndagen blev det hemfärd. Alltså igår? Jag har nog tisdag idag, men det är väl måndag? Ja det är det :) Igår iaf, söndag, då var jag med Fanny. Det var jätteroligt. Vi mopedade och äventyrade lite :)) Och idag, som sagt. Lat.
Himlen börjar spricka upp nu, efter dagens busväder. Har aldrig varit med om nåt liknande regnväder :O Helt sjukt, total översvämmning i garaget. Men jag och celina räddade situationen ;) T.o.m. i köket regnade det in av någon anledning :S Men nu är det fint, och nu ska jag laga mat. Puss!



eeeeeh, snygga tjejer? BIG HEART

lalalalalaaaaaa

Fick nyss en offert på sånglektioner, av min underbara sånglärare. Så nu väntar till en början, 10 privata sånglektioner, inklusive två inspelningar i studio, med bearbetad bakgrund och mixning :D Looking forward to it!

10 juli

Jaaaag ääärr på myys och partyhumör på samma gång ;S Men just nu nöjer jag mej med mys :) I onsdagskväll åkte jag iaf en sväng till beccis med moa. Vi gjorde massa braiga planer för sommaren och de kommer bli kanon! Sedan kom även tom, men han mådde inte så bra så då brummade jag hem :)  Igår var en helhemmadag. Städade bilarna och mådde gott. En prommis hanns med innan regnet kom, och kvällen spenderades med celina, framför OC, med chokladpudding. Hur mysigt som helst! :))<3 Men, jag har nu bestämt mej för, att förutom godiset, ska jag sluta med chips, ostkrokar, kakor och tårta och allt sådant, förutom popcorn :) Och glass då, i sommarvärmen. När nu den kommer..  Känns som om jag alltid hittar massa substitut för godis, så nu tar jag bort det också ;)
Idag vet jag inte vad jag skall göra. Förhoppnings kanske jag hinner träffa FannY? Maaajbyy, och sen ikväll åker vi till sandnäset :/ Vill faktiskt INTE, men har inget val så..
Och till nästa onsdag har celina och jag bokat biobiljetter till harry potter.premiären i stan. Ska bli jättemysigt :)<3
Men nu, ska jag fortsätta att vara lat. Kanske en regnpromenad, vi får se.
Men puss :)


Me and Sal



Var bara tvungen att lägga ut den här sköna bilden från
min helg med Sally :))

8 juli

Godmorgon världen!
Är rätt så nyvaken. Sitter här och kollar ut på regnet och lyssnar på milow. Sjukt bra låt.
Igår blev det iaf en utflykt till östersund med familjen. Väldigt mysigt var det, med en massa shopping och minnen :)
Måste iallafall hylla östersund, och affären "Rut m.fl.". Sjukt fina kläder, jättebra priser och otroligt trevlig och tillmötesgående personal. Är man i östersund är det där definitivt ett måste! Själv köpte jag en supersnygg klänning, i tubmodell, ganska kort, svart med rosor nertill. Jättesöt, för bara 200 kr. Sedan inhandlades också två par jättegulliga trosor där, för bara 49 kr. Absolut värt ett besök :)
När vi var klar där åkte vi ut till lillänge, där var jag in på lindex bl.a. Köpte ett par stora örhängen, och en onesize-tröja, svart stickat. Supermysig. Lyckades även sno åt mej 10% där ^^
På vägen hem tog vi en liten omväg, så vi fick chansen att kolla på gammelmormors grav, och prata massa minnen. Jättetrevligt. När vi kom hem runt nio, blev det en stor kopp te, melon och nå kärleksdravvel på tv. Kanondag :)<3


Här är den söta klänningen :)
Finns  även att köpa på www.nelly.se 


www.rutmfl.se


Dagens låt :)



6 juli

Halloj. Kom nyligen hem till civilisationen igen, ganska skönt. Fast det har inte varit helt fel att vara i sandnäset heller :) Emme kom ju upp i lördags, och vi har haft det asmysigt :)) På söndagen skulle vi åka vattenskoter med pappsen, det var nån visning. Vilken jävla maskin alltså! Har åkt förut men den här tog priset! På bara någon sekund var vi uppe i 105 km/h, så jävla roligt! Men lite skraj blev jag, så jag ropade till pappa att han inte skulle ta så tvära svängar. Det gick ju bra, och fort körde vi och kul va de. Tills vi skulle köra tillbaka. Tror ni inte pappa tog en tvär sväng och skotern välte så alla tre flög av? Jojomensan :P Hann tänka att "nu dör jag", men när vi landade i vattnet brast alla ut i gapskratt. Askul ju :P  Det roligast var nästan att pappa hade mobilen i fickan ;P
Haha, och jag glömde skriva om fredagen. Den var bra. Hade dock lite för höga förväntningar på gatufestkvällen, så att det slutade i tårar var kanske inte så konstigt. Men i det stora hela var det en toppenkväll. Många artister, subway, bra folk, karuseller och  dans ;))
Men nu skall jag sova. Pööss!


2 juli

Tjooohej! Gatufesten igår var kungligt bra! Asvarmt, alldeles för mycket kläder, men dock kanonkul! Var lite segt i början, men senare kom vi igång lite mer :D Rydell & Quick gjorde iaf kvällen! :D Sedan åkte vi med den dyra jävla nattbussen hem, till anna. Och stackars julia fick gå jättelångt eftersom bussjäveln inte svängde ner i viskan! :@ Menmen, shit happens. Jag och anna myste på hennes rum och såg massa gamla OC-avsnitt innan vi somnade. Myyys! Sedan dagen efter åkte jag med la famille till birsta, och handla massa grejjer, och sen hem. En hamburgare på det, och jag är dötrött! Nu ska vi åka till sandnäset och bada! Behöver kyla ner mej lite, det är så jävla varmt. När vi var i birsta idag visade termometern på 38 grader i skuggan ett tag. SJUKT! Och imorn blir det gatufesten igen, KUNGKUNGKUNG!  Sedan på lördag komer hejjagheteremmamikalesson upp/ner? till oss, och ska hjälpa mer att pina massa ungar! Mohahah!  :D

RSS 2.0