godnatt

Klockan är halv nio och jag tänker gå och lägga mej!
Va? Har jag slagit i huvudet i något? Halv nio? :o
Nej, jag ska sova, för jag är trött :) Så godnatt alla underbara männsikor! :)

PUUUSSSS!!!


SNÖÖÖ!



Man blev ju hyfsat glad när man gick ut på bron i morse och såg det här! :D

Okej, dagens fråga då, och nu vill jag att alla svarar! ;D
Vilken årstid gillar ni mest, och varför? Sommar eller vinter?
:D


Kiss - I was made for loving you




Det här får bli dagens låt. För förutom all julmusik j
Jag lyssnar på just nu, så är det lite sånt här humör jag är på!
:D


30 november

Godmorgoon!
Idag mår inte jag så himla bra, så jag blev hemma. Saknar min klaaasss! :( Förhoppningsvis kommer jag imorn iallafall :) Idag ska jag iallafall försöka få en massa pluggning gjort. Har 2 prov den här veckan, två böcker som ska läsas ut och ett grupparbete som ska redovisas. Great.

Jag har drömt massa weird stuffs inatt, och när jag vaknade var jag helt övertygad om att det var sant! Sjukt.
Nä nu börj jag antagligen sätta igång med pluggningen. Had e bra!


.....

Jag föraktar mig själv

Första advent

Godmorgon!
Jag hde en mycket trevlig kväll igår. Orkar inte prata om den, men vi hade kul :)












Dom här bilderna får sammanfatta kvällen :)


..

Godnatt allihopa! :D :*

Pepp?

Vi är pepp för kvällen såklart! :D
Eller nja, jag är faktiskt trött och slö, men jag hinner väl bli! ;D

Vad ska alla andra göra denna fina lördagskväll? :)



och jag tänkte även bjuda på dena otroligt fagra partybild från i sommaren 09! :D

28 november

Godmorning bitches
Idag är det lördag, och hur skönt är inte det på en skala? Dock så sov jag bara till nio, men jag har ändå sovit nio timmar inatt, så det var skönt. Jag och mamma har nyss käkat frukost tillsammans med en bra film och tända ljus. Jättemysigt. Resten av dagen ska det börja julpysslas lite (!), och sen en hel massa pluggning också. Men jag behöver en sån dag. Och ikväll tror jag bestämt att det blir party, så jag har ju något att se fram imot!

Men jag har funderat lite. När börjar alla julpynta? Vi brukar alltid ta fram ljusstakarna och lite annat smått och gott när det blir advent, hur gör ni? Skulle vara roligt att veta :)





nattblogg

Har varit med min vän Angelica hela kvällen. Först såg vi på idol och åt lite gott, och sedan... Jag vi knäppte lite bilder. Ni kan få några smakprov!

 

 

haha ni ser ju, inte normala för fem öre!


Okeeej

Jag har ju lovat att försöka göra min vän Christian på lite bättre humör, så här kommer mitt helhjärtade försök:

Christian, du är en kanonvän. Verkligen. Du förtjänar allt som är bra i världen, och jag är grymt glad att jag valde estet så att jag och alla andra lyckligt lottade fick chansen att lära känna dej.
Hoppas du inser själv att att det jag skrivit här är ren och skär sanning :)

Och, jag vet också att det här är två saker som gör dej glad, så varsågod :)

 

Fredagsmys

Och hejsan!
Nu har jag precis kommit hem från min sånglektion, där vi började spela ina julskivan! Glad tjej! :D
Men nu är min hals så slutkörd att det bara måste bli en tekväll. Så nu väntar duschen med levande ljus och lite musik, och sedan kommer angelica hit och kollar på idol med moi! Trevlans :)

  

här trivs jag vill ja lova :)



27 november

Hallo, and wohooo!

Jag har sovit nio timmar i natt, och är fortfarande trött. Vad är fel? Men, livet äger anyway.
Jag Loddan och Drea bestämde det i dag. Man skriver sitt eget liv. Bestämmer man sig för att livet äger, då kanske det gör det. Oavsett att alla går igenom jobbiga tider. Vissa fler än andra, så måste man ändå göra det bästa av det. Är man deppig över något, och bestämmer sig för att fokusera på de positiva delarna i livet, så känns det liksom mycket bättre. Give it a try, jag lovar att det funkar :)

Idag fick jag iallafall sovmorgon, eftersom jag trots min feghet gjorde mitt tal igår inför hela klassen. Så jag ger mej själv en eloge där. Så nu har vi haft en totalt ofokuserad mattetimme, (från min sida iaf.), och nu väntar klassråd, och historia, och sen helg! Ska bli skönt med två lediga dagar, men jag vet att jag kommer få abstinens till min klass ändå. Det är så det funkar liksom.
Men nu börjar det trycka på i min kissblåsa, så vi hörs!



vart är vintern?


Jacob Black



Och, nu vill jag att ni kommenterar. Är denna karl snygg?
För jag tycker inte det ja. Hans mage, okej, den är grymt het. Men resten?
Nej tack! Vad tycker ni?

Kvällsblogg

Hejsan hoppsan
Nu sitter jag här i mitt städade rum i min nalle puh flanell pyjamas och mår gott. Har vart i staden hela dagen. Som om det är nåt ovanligt. Var ju iallafall och tittade på två lägenheter idag. Eller en "lägenhet" och en lägenhet. Och den sista sa det klick på direkt! Dock så var den också svindyr, så vi får se hur det blir. Men den var verkligen superfin, så jag hoppas :)  Annars var den andra fin den med ;)


Dagens buuuu!
Går till Sibylla. Fan vad less jag blev alltså. Vi hade jättebråttom hem från stan, för pappa skulle på möte klockan sex. Men ingen av oss hade ätit middag så vi körde in på Drive In på sibylla, och beställde korv. Jag och Celina beställde varsin korv med pommes, pappa korv och mos och mamma korv med bröd. Och min mamma är allergisk, så vi sa noga till att vi ville ha slotts senap.
För det första så tog det över en kvart att få till dom jävla korvarna. Och när vi fick dom, fick mamma korv med nån konstig senap som hon inte tålde, celina fick kall korv med mos och jag och pappa fick det vi skulle ha fast dock kall. Och allt var utan ketchup och sånt. Så då blev man hyfsat less. Pappa kom en halvtimme sent till mötet, och celina och jag fick dela på min korv. Låter verkligen som ett riktigt i-landsproblem, jag vet, men ändå. När man jobbar på ett sånt där ställe så ska man inte göra såna misstag. Så buuu på sibylla!

Dagens bääää!
Går till alla i klassen som redovisade svenska talet idag. Ni var så duktig allihopa! :)




Och hörni! Det går fortfarande att rösta fram torps lucia.
Ni kan rösta ända fram till söndag, så det är bara att köra igång! :)  http://www.lctorp.se/

Skicka: Torp 3 till 72500 :)

 



onödigt inlägg?



never stop dreaming

26 november

Goddagens allahopa!
Jag sitter för tillfället på mammas och pappas kontor i fränsta. Har nyligen varit och tagit blodproverna och vaccinet garderasil. Lika hemskt som förväntat, men jag lever ju :)
Nu ska vi iallafall alldeles strax åka in till stan och kolla på lägenhet. Är lite spänd, hoppas det är fin :D Sedan blir det skola med min älskade klass resten av dagen. Ikväll har jag nog sång. Ska in i studion och börja spela in julskivan som jag ska göra! Känns skitkul :D Fast dock är min röst inte som den ska vara, det känns nästan som om jag håller på bli sjuk. Och det har jag INTE tid med ;) Men nu ska jag gå och diska undan min frukost!

 
  

Måste iallafall tillägga att i tidningen igår stod det att dom stoppat vaccineringen mot svininfluensan för dom som är allergisk mot ägg och nötter, så även om jag hade velat vaccinera mej (vilket jag inte vill), så hade jag ändå inte kunnat eftersom jag är nötallergiker. Känns skönt faktiskt, för då slipper jag fundera på om jag gjorde rätt val eller inte, eftersom jag alltså egentligen inte hade något val :)



still wednesday

Hej there

Jag sitter hemma i mitt nystädade rum. Och vet ni hur skönt det känns? Det känns bokstavligt talat som om nån lyft bort en tung skrikande unge från mina axlar. Hur skönt som helst. Min snälla mamma hjälpte mej, så det gick jättefort.
Iallafall så kom jag hem halv sex, med tåget, efter en ganska så väldigt seg dag. Har gått på nå hyperpulver hela dagen tror jag, men sista lektionen kom tröttheten ikapp och då blev jag en död fisk igen.

Men som sagt så är ja hemma, och relativt lugn nu. Speciellt sen rummet blev städat. Då försvann en jävla massa stress också av någon anledning. Kvällen för mej bjuder iallafall på en lång skön dusch, en STOR kopp rykande te, och Grey's Anatomy på tvapparaten. Hur greaty lät inte de? :D Sen har jag bestämt att jag ska sova minst nio timmar inatt, så ingen smsar mej efter halv elva, förstått? :D

Men nu kallar duschen! :)



Min vecka

Måndag: Skola, träning

Tisdag: Skola, luciträning

Onsdag: Skola, naada

Torsdag: Skola, och sen blire in i studion :D

Fredag: Skola, och sen? Vem vill spendera fredagen med mej? :)

Lördag: PARTY

Söndag: Luciaträning och julskyltning


25 november

Okej, hej

Jag vet att jag är världssämst på att uppdatera, men jag skaaa bli bättre, så fort jag får lite ordning på mitt liv. Okej, det var en dålig ursäkt, men det är faktiskt lite mycket just nu, och även fast jag sitter vid datan ofta, så orkar jag liksom inte. Så förlåt.

Idag känns iallafall som en ganska dålig dag. Förlåt för min optimist men jag har sovit fem timmar inatt, har ont i halsen, och har datakunskap, så det är okej att klaga. Det här är min dag ungefär:

-Uppstigning kvart över fem
-1 timme och 40 minuters bussresa till skolan
-Datakunskap
-Eos musik
-Lunch
-Eos musik
-GeMu
-Historia
-1 timme och 40 minuters bussresa hem
- Äta, SOVA<3


Aaa på ett ungefär då. Får hoppas min optimism stiger under dagen. :)

Hmm, jag gruvar mej för morgondagen. Ska till vårdcentralen och ta lite blodprover och se om blodvärdet stigit, och sen ska jag även ta vaccinatons-sprutan gardasil. Och alla vet kanske var jag tycker om sprutor..

Fast efter det blir det bra, för då ska vi kolla på en "lägenhet" i stan! Hoppas den är braaaa :D

Ja nu blev det ett långt inlägg, men jaja, så kan det bli ibland! :)

 


19 november

Hejsan!

Sitter och har sista lektionen för idag just nu, svenska. Är både trött och pigg, på nåt konstigt sätt. Så mycket som jag sovit de senaste tre nätterna har jag inte sovit på aslänge. Så det är lite weird att jag är trött.

 

Är iallafall lite halvless, eftersom tydligen inte våra fribiljetter till new moon gäller ikväll. Blää. Så jag får se den nästa vecka istället. Men men. Gratis bio i sej är ju aldrig fel.

 

Ska ner på stan en sväng nu med angelica, och sen hem till min sundsvallsfamilj. Blir gött.
Saknar dock min familj där hemma :)<3

Hade!

www.esterosylvestero.blogg.se, besök vill vi ha! :D


18 november

Hallå där!
Nu är det så att jag fått in klago mål från typ, ingen speciell, *HOOOOOST*fanny*HOST*, så nu tänkte nämligen jag ägna ett helt inlägg till just denna människa :)

Fanny Backlund.
Underbara människa. Du har alltid varit min vän, men det senaste året en av mina bästa. Efter konfalägret hände något, och vi började umgås mer med varandra. Och jag ångrar inte en sekund! Du är en av de festligaste människor jag känner. Ursäkta ordvalet, men så är det. Inget riktigt party utan Fanny.  Man kan liksom inte undgå att ha kul med dej, utan varje gång vi ses skapar vi nya minnen.  Jag kom och tänka nu på när vi tog mopparna till gissjön, och badade halvt i trosor och du knuffade ut mej i båten. En helt vanlig söndagskväll liksom. Jag hoppas vi kommer skapa fler minnen tillsammans, trots att vi inte går i samma skola längre, för det jag egentligen vill säga med det här inlägget, är att jag älskar dej. Massor.

Hoppas du är nöjd nu backlund :D

14 november

Heeejsan! Jag sov till tolv idag. Helt sjukt. Har inte sovit så länge sen i somras nån gång. Men skönt iallafall. Igår var jag och Emma iaf på tAKiDA! Fyfan va bra de va :D Åååh jag hade nästan glömt varför jag älskar dom så mycket, men blev påmind igår. Askul.

Idag kommer nog min vän Emmelie och hälsar på snart, and I miss her! Ska bli trevligt att se na :) Sedan ikväll kommer Andrea hit, och vi ska ha de jättebra :D

Här kommer iaf lite bilder från gårdagen :D



jag och emma, PEPP!



jag, emma och pea :D



och tAKiDA var asbra, som vanligt!  :D :D



 

www.nalohe.blogg.se

Nu vill jag att alla besöker min vän, Nathalies blogg! :D







TITTA HIT :D

Glöm inte bort att rösta fram Torps Lucia!
Gå in på http://www.lctorp.se/, eller för att rösta på mej,
Smsa "Torp 3" till 72 500
:D

10 november

Hejsan och åter igen förlåt för dåligt uppdatering.
Sånt är livet. Är iallafall hos min sundsvalls-extra-familj nu. Jätteskönt. Efter skolan drog vi ut på birsta, och jag hittade massor. Och på kvällens sista affärsbesök fick vi tre new-moon biljetter till förhandsvisningen :D Då blev man jag inte alls glad :D Så jag, Lovisa och hennes kompis ska gå på den natten till fredag next week. Great! :D

På skolan idag kändes iallafall allt ganska depp. Jag och andrea satt och pratade aslänge, och delade lite tårar, sen kändes de lite bättre :) Annars hände det väl inget speciellt. Fick ju som vanligt dagens skratt från min underbara cp-klass :D haha

Men nu ska nog jag ta och gå och lägga mej! :) Haha, vem fösöker jag lura? Jag lär nog sitta här ett bra tag till :D
Hade!



och jag passar väl på att bjuda på en bild från pipeline i fredags :D





8 november

Hej och förlåt för dålig update. Har varken haft ork eller lust, men så är de ibland. Hade en grymt rolig fredag. Följde först med Andrea hem, och sedan drog vi till pipeline, där mina underbara vänner var. Jättetrevlig kväll iaf. Dock när vi skulle hem. kom aldrig tåget, så v fick åka buss istället. Men vi kom ju hem iaf så. Igår var jag på Celinas innebandy turnering, som dom vann överlägset :D  Stolt_syster93. Träffade även på mina kära vänner Walle och Tom där, så då beslutade vi oss för att samla ihop gänget på en filmkväll. Så så blev det. Beccis, Emma, Tom, Walle och Calle kom hit på lite film och mys, och det var riktigt trevligt måste jag säga. Blev två stycken Johan Falk-filmer, som faktiskt var jäkligt bra :)

Idag har vi firat pappa på farsdag, och sedan åkte jag på luciaträning. Därifrån gick jag direkt upp till mormor där vi skulle ha lite släktmiddag. Mys. Sedan åkte jag på sång, och nu är jag litegranna happyface :D Har valt låtar nu, så nästa vecka ska vi in i studion, och i december ska vi knäppa kort till skivomslaget :D

Nu ska jag iaf inte skriva nåt mer, för jag har liksom inget mer att skriva :)
Hade!


4 november

Tjollahopp! Jag sitter nu här på skolan brevid Andrea i datasalen. Vi ska snart ha datakunskap, om nu läraren kommer. Han är redan sen så :D Sov iallafall gott hos min sundsvallsfamilj, om nån nu är intresserad.
Ikväll blir de iaf luciaträning! :D

Nu ska jag gå och sociala mej liiite :)

 

 


3 november

Hej hopp! Jag beslöt mej iaf för att träna igår efter småttingarnas träning, och det var så jävla härligt! Fick dessutom träffa Anna och det kändes precis som förr! Nu låter jag som en nostalgisk, jobbig 70-åring, men det kändes faktiskt så! :)
Och idag klev jag upp kvart i sex, och fick skjuts av pappa till kvart i sju-bussen. Sen sov jag i bussen dessutom, så har varit hyffsat pigg idag. Hade ensemble, och vi bestämde nya låtar, så jag känner mej riktigt pepp för de :D Sen åkte jag hiss. Kanske inte har berättat om sist jag åkte hiss, och den stannde? Då fick jag iaf total panik, typ hyperventilera och skrek. Haha, tydligen har jag lite småklaustrofobi. Har åkt hiss en gång sen dess, och då gick det skitbra. Men idag trängde vi in oss 6 stycken i den lilla hissen för max fem. Och såklart stannde den. Lyckat? Nej. Lite smått embarrassing, eftersom jag skrek som en barnunge. Eller ja, "ljust, som typ en tjej", enligt Emil. Haha, och jag är inte en tjej jag då? :D

Jajaaaaa, shit happens. Nu sitter jag iaf hemma hos min extra-sundsvallsfamilj. Har precis käkat en underbart god kyckling-gryta, och nu är på väg att plugga lite GeMu. Efter skolan var jag ner på stan med Andrea, Rebecka, Christian och Angelica, och köpte farsdagspresent, men sen gick vi skilda vägar.
Kvällen ikväll tror jag blir riktigt soft. Ett bad och lite desperata hemmafruar :D


2 november

Hallojsan. Idag känns det som jag hunnit med mycket. Fick för det första sovmorgon till halv åtta, sen åkte jag tåg till skolan, där jag hade två lektioner. As skönt. Och det var mycket trevligt att träffa klassen igen må jag säga :) När vi slutade tog jag tåget tio över två hem, och när jag kom hem kom jag på att jag skulle vanka lite på kyrkogården. Så jag vandrade runt lite där och kikade. Hälsade bl.a. på farmor :)<3 Sedan gick jag upp till momma och morfar och var lite social där, och sedan vidare och gjorde massa ärenden på fränsta. Efter det åkte jag med mami hem, och lagade potatisbullar och bacon. Man borde inte kunna misslyckas med det tycker jag, men jag gjorde ju självklart de. För det första var potatisbullarna halvt genomfrusna, och halvt varma. Och det som vart kvar av baconen var typ... chips. En eloge till mej :D
Haha, men nu ska jag iaf plugga lite gemu, och sen drar jag på träning till mina småttingar!
Hade bra :D
Puss




passar väl även på att bjuda på en partybild från tisdags

toodelo

Hejsan :)
Idag har celina och jag est suttit och klinkat på pianot, och städat ute och så. Sen kom emmelie, med sitt brutna nyckelben, och dennis, så då åt vi tårta, drack te och kollade på sjätte sinnet, som btw är världens bästa film :)
Ni som inte sett den, MÅSTE se den. Ikväll är jag iallafall astrött, så det blir nog tidig kväll för mej. Fast där ljög jag, för jag vet att jag kan sova ända till halv 8 imorn så då kommer jag inte kunna sova ikväll :))
Haha, optimistiskt hannah, as usual.
Nä nu ska jag hoppa in i duschen.
Puss

1 november

Hello november! Jag sov till tio idag, igen. Så himla skönt med riktig sovmorgon. Har haft en mysig helg. Har faktiskt varit hemma precis hela helgen, så jag har känt mej lite ganska väldigt mycket rastlös, men jag har ju bara mej själv att skylla :P Men en bra helg har det varit iaf. Har tom. varit hurtig och varit ute och sprungit och powerwalkat massa :) Drog me pappa igår på en riktig powerwalk, och idag kan han typ inte gå! Hahah.
Igår iaf åt vi trerätters och hade filmkväll vi i familjen. Jätttemysigt faktiskt. Plus att vi var och tittade på farmors grav :)<3
Idag ska jag iaf städa hos ninerna, och plugga. Riktig höjdardag. Närå men det blir lite film och så sen också, plus att emmelie och dennis kommer och hälsar på :D Så det blir nog bra. Och imorn är det skola, och jag undrar hur den dagen kommer vara, om man tänker efter. Hahah  :)

Iallafall så kan man nu börja rösta på oss lucior. Självklart hoppas jag att du röstar på mej, och här går du in och gör de :)

Hade!
Puss

RSS 2.0