- omgiven av alla dessa människor som inte vet vem jag är

Hejsanhoppsan.

Få se, vad har ni missat?

Jo, i fredags jobbade jag på Huberget med Angelica! Great faktiskt. Sedan badade vi, och sedan åkte vi till la stada.
Där förfestade vi lite hos vår kompis Calle, innan vi i "vanlig" ordning gick först på Irish och sedan Memento.
Superkul! Drack somriga drinkar och lakritsshots, som smakade som godis! Hade det inte varit alkohol i hade jag kunnat druckit det som lördagsgodis framför tv, jag lovar, MUMS!

Sov sedan hos änkis pöjk, och på morgonen åkte vi hem till mig där vi sova vidare och sedan spenderade resten av dagen i poolen!

Gjorde lite hemliga stuffs också, som ni kanske kan få höra mer om i framtiden!

















 

- en torsdagkväll

Skönaste dagen på länge. Har ömsom legat i solen och ömsom i poolen HELA dagen. Ni anar inte hur skönt det varit. Ätit melon och popcorn till lunch(?) och haft finbesök. Precis som dagen efter ens 18-årsdag borde vara. Ja för jag är ju 18 nu. Konstigt. I bilen hem igår från krogen kändes det fortfarande som om jag hade gjort något olagligt på nåt vis. Men man vänjer väl sig. Vi kör ju ännu en utgång imorn, så efter det kanske jag är med i banorna!

Glömde säga att BigBrother-gurkan var på memento igår. Han var tondövoch såg precis ut som på tv, med den där palestinasjalen!

Lite sunkiga mobilbilder kan jag ju bjuda på också innan I'm off to bed. Ska faktiskt jobba imorgon!



Champagnefrukost!



oh yes, mannen myten legenden..



sötänki på tåget mot stan




- låt det vara som i en film

Godmorgon, goddag!
Idag är jag trots gårdagen och ca fem timmars sömn, pigg och på bra humör. Dagen och natten igår var bäst!

Mitt på dagen kom några fina tjejkompisar hit och åt tårta i det fantastiska vädret, och sedan rullade dagen på med middag, (oxfilé) och lite småbesök innan Angelica kom vi nio. Jag blandade en fantastiskt god martinidrink, innan vi tog tåget ner till stan och mötte upp några kompisar. En grymt natt! Jag och Angelica ägde dansgolvet tills sista låten spelats klart.

Idag är en sol och pool dag. Tänker bara ligga och må gott och kanske ta ett dopp då och då.

Puss



Gammal bild, men det där är min bästis, i vått och torrt!


- arton bast

Godmorgon!
Idag är det en bra dag, för det är min födelsedag och himlen är blå och solen skiner! Kan inte bli bättre!

Fick en jättebra start på dagen då familjen kom in och sjung och Celina spelade elgitarr. I sängen fick jag dessutom champagne pch chokladdoppade jordgubbar. Den ni!

När jag sedan kom ner hade dom gjort omelett, nybakta scones och te. Helt underbart!

Men nu ska jag njuta av min dag!

Puss

- en man i byrån

Jahapp, hej!
Minsann vad jag och Celina varit duktiga idag! Bakat sju sorters kakor, (iaf fem), städat HELA huset, och ja, sen var det kanske inte så mycket mer men ändå! Well done!

Har förresten också garnerat tårta och doppad jordgubbar i choklad. Har nämligen beställt en alldeles speciell frukost imorgon!

Jag älskar verkligen att fylla år, men i år är det annorlunda! Varje år längar jag till presenterna och tårtan, kanske känner jag en viss glädje över att vara ett år närmare de "viktiga åldrarna". Men i år har jag inte ägnat en tanke åt presenter eller tårta, (eller jo tårtan, annat vore att ljuga). Det känns mer som att presenten i sig att att ha nått åldern 18, att det är det som är gåvan.
Det känns bra. Men lite småknepigt också, jag menar, bara för att man blir 18 och vuxen på papperen, behöver det väl inte betyda att man måste sluta vara barn? Nä det tycker jag inte. Tusan vad tråkigt livet vore utan lite kurragömma och barnsliga anfall då och då.

Några funderingar från ett barns hjärna.

Nu, svettig powerwalk, dusch, soffa, sova, ARTON!

- bakad med kärlek

Jag och Celina bakar kakor! Massor av kakor, för när man fyller år, då ska man äta tårta och kakor, frossa i allt man tycker om och skita i allt som heter hälsosamt tänkande. Då ska jag bara se till att jag inte provsmakar innan imorn, för då förstörs ju hela grejen liksom.

Nu ska vi rulla chokladbollar!


- easy silence

Hejhopp!
Middag blev god! Sa dom i allafall, men det är kanske deras roll som föräldrar att säga sådana saker, vare sig det är sant eller inte?

Iallafall så blev det en timmes powerwalk med saknade Fanny, följt av gurka, morötter, dipp och te, till filmen Trust. Riktigt bra, väldigt tung. Man blev arg!

Nu väntar min braiga bok, min varma underbara säng och förhoppningsvis lite fina drömmar!

Godnatt!

- där dimma döljer dag

Klockan är tre, och vad har jag uträttat idag? Nada, niente, ingenting. Skönt!

Planerar att bjuda familjen på middag, ta en cykeltur, kika på oth, och ikväll ta en lång powerwalk med Fanny, och sedan dippa grönsaker och kolla på film. Snacka skit. Så dagen är ung och lång.
Det är ju sommarlov!




- måndag

Simpel. Måndag.

Jaha, helgen var bäst! Bröllopet i lördags var underbart fint, bröllopsfesten var underbart trevlig. Underbart. Celina och jag gjorde bra ifrån när vi sjung och spelade på vigseln.

Vad mer? Spelningen på Haverö Strömmar igår gick hyfsat. Väldigt improviserat och så, i ösegnet.

Jo justja, på onsdag fyller jag 18.

Over and out

- du såg aldrig mig

Dagen blev inte riktigt så slö som jag planerat. Har klippt hela våran gräsmatta, och den är inte liten. Ska tydligen tvätta bilen också.. Bara att lyda chefen!

Har upptäckt ett svenska country/bluegrass tjejband som heter Abalone Dots, dom är grymma! Konstigt jag missat dom.

Men nu ska jag vara SLÖÖÖ innan bilen skriker och vill bli ren.


- and I rather be a forest then a street

Goddagens!

Idag är jag seeeg. Segare än än en torr gelegodis.

Igår var bäst! Köpte fina bröllopsklänningar och repade. Sedan blev det underbart god kinamat. Vi åt tills vi knappt orkade resa oss upp. Sedan var det dags för bio! Åååååååååh :') Den var precis så bra som jag visste den skulle vara! Sorgligt att det är slut nu. Har bestämt mig för att mina barn också ska få växa upp med Harry Potter!

Men som sagt, idag är jag seg. Ont i kroppen, lite snorig och trött. Förkylning på gång? Skulle inte bli förvånad eftersom resten av familjen varit krassliga i veckan. Jaja, en promenad kan ju inte skada, och massa te och film? Låter bra!








I rather be a sparrow then a snail

Smarta grabbar det där, Simon and Garfunkel.


Känner att hälften av mina inlägg handlar om harry potter. Men vad gör man?

Fick iallafall finbesök av grannfolket förut, och efter det drog jag och Celina ut på en 1 och 1/2 timmes lång promenad, med mormors hund Ludde på släptåg. Han var riktigt trött när vi kom tillbaka, duktig hund!

Skulle sedan slå på den sjätte Harry Potter-filmen, men låg den i fodralet? Icke, så efter drygt en halvtimmes letande gav vi upp och slog på 7:1 istället. Så nu är vi så redo vi kan bli för morgondagens bio!

Dagen kommer även innefatta massa rep för en spelning på söndag, shopping och kinamat. Låter som en otroligt välspenderad onsdag i mina öron.

Sängen kallar!


länge leve du min vän

Hejsanhoppsan!
En dag som denna tycker man att jag borde legat ute i solen, varit ute och cyklat, eller träffat folk, men icke.
En dag som denna vaknade jag med en hejdundrande huvudverk, och ingen större lust till att göra något speciellt. Tv:n har varit min vän idag.
Har dock donat med lite annat också. Klinkat på gitarren! Som jag har saknat min gitarr. Bäddat rent och vikit tvätt har jag också gjort. Sånt som passar när man har åtta dagar till 18 liksom.

Känns lite knepigt det där. Vad förväntas egentligen av än när man blir så kallat myndig? Måste man ta massa jobbiga beslut? Och beslut gällande vad i så fall? Jag googlade på ordet myndig, och fick fram det här:

"Myndig är en civilrättslig term som innebär att en person är berättigad att på egen hand ingå civilrättsliga giltiga avtal, bland annat rörande ekonomiska överenskommelser"

Jaha? Det där säger inte mig så mycket. Myndig för mig innebär att äntligen kunna följa med mina vänner på krogen, beställa in ett glas vin till utemiddagen, och ta körkort. Men det stod det minsann inget om på wikipedia.
Så vad innebär det egentligen att vara myndig? Något att klura på.



Nu ska vi plocka upp våran pool. Puss!


Fruktsallad + Potter

Hejhopp!
Slöaste dagen på hela lovet, på ett ungefär. Har legat i soffan med mr potter i stort sätt hela dagen. Med undantag för matlagning. Sedan tog jag och Celina en sväng till fränsta och köpte massa mumsig frukt, så nu vankas det fruksallad och ännu mer Potter under resten av kvällen! En perfekt regning måndagskväll om jag får säga det själv!


Harry Potter

Världens bästa filmer. Har läst alla böcker, några av dom två gånger, sett sönder filmerna, och nu är det snart dags att se absolut sista filmen. Har dragit lite på det, vill inte att det ska ta slut. Magin. Jag och systra mi har börjat mission seklartallafilmerpåtvådagar. Är på andra filmen nu :')



Fel film, men orkar inte leta reda på någon annan

nattblogg

Har även jag fastnat i Vampire Diaries-klon, och såg nyss klart sista avsnitten på andra säsongen.
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!!!!!!! Jag är en tönt, men tårarna rinner fortfarande.
Underligt hur en serie kan vara så beroendeframkallande. Kanske för att dom har samlat varenda dreggelobjekt i en och samma serie.

Men nu färdiggrubblat! Godnatt!

försök nr 2

Okej, ett försök till.

Just nu?
Klockan är 23.47, och igår kom vi hem från en för mig tre veckor lång semsestertripp.
En veckas Peace & Love, en halv veckas husvagnande söderut, och en och en halv vecka i underbara Danmark.
Och ja, Danmark är underskattat. Underbara land. Förstår dock inte hur det kommer sig att dom förstår svenskan hyfsat bra, medans danskan i våra öron låter som om dom har gröt i halsen?

I övrigt, tio dagar till 18-årsdag, ca fem veckor kvar av sommarlovet, och jag är en allmänt nöjdmedlivet-hannah.



Vacker syster, i vackert Lokken (läs löcken), Danmark.





Skagen, Danmark



Pajjade billiga cubusbrillor



PUSS!





RSS 2.0