paarty

Wow!
Vilken dag/natt jag hade igår alltså! Celina fyllde fjorton, så tårta och plankstek med oxfilé var på sin plats! Ett stort grattis till henne också :D <3

Åkte sedan till Fanny på förfest, killarna försvann efter ett tag så det blev en riktig tjejfest där ett tag, med spel, prat, dans och sång. Galet roligt! Fick sedan skjuts upp till ånge, och bilresan var en klass för sej. Hade sjukt kul, sjöng och härjade hela vägen! Haha stackars tom.. I ånge träffade vi lite folk, men för min del dog stämningen ut ganska fort, så åkte hem vid två, och när jag kom hem blev jag någon form av nattvakt åt tio 14åringar, haha. Kom i säng vid fyra, och sitter nu hemma hos loddan i stan och inväntar kvällens spelning på Lasses Matstuga!

Awsome, bilder imorn!

Inte min dag

Det var inte alls min dag idag. Mest bara blää.
Vaknade på ett inte allt för bra vis, höll på missa tåget, blev så förbannad att jag började grina på mattelektionen och rusade ut därifrån. Hatar att jag alltid börjar grina som en bebis när jag blir förbannad, istället för att få ut det jag vill säga!
Förresten var det totalt onödigt att jag åkte ner till skolan i huvudtaget, ingenting vettigt gjort alls. Bara massa onödig tid som kunde använts till viktigare saker.

När jag kom hem gick det väl inte speciellt mycket bättre, ramla och slog tån, tappade ett vattenglas och blablabla. Jag vill ha fredag nu. Eller onsdag eftermiddag nästa vecka, då all jävla skitskola är klar.
  Var iallafall och kikade på min syster när hon och Tim uppträdde i Fränsta ikväll, dagens höjdpunkt! Dom var jättebra!Såg en stackars pippi med ett ben
En smurfemma


tillbaka!

Hejsan hoppsan!

Ja det är ju trevligt att folk kikar in här även fast jag aldrig skriver numera! Men jag tänkte faktiskt göra ett nytt försök, får se hur det artar sig!

Det är ungefär två veckor kvar tills det är dags för sommarlov, och min sommar kommer bli fantastiskt bra! Har massa roliga saker inplanerade!

De två första veckorna kommer tillbringas tillsammans med Sommarorkestern, vilket ska bli fantastiskt roligt, och dessa veckor ska också innefatta massa körkortsteori.
Sedan vankas midsommarafton, och midsommardagen på Viskansparken, och sedan, den 27/6, åker jag, min bästis Angelica, och Anton ner till Borlänge för en galen vecka på Peace and Love!
Direkt därifrån, en vecka senare bär det av till Danmark med familjen, för semester och fotbollscup i två veckor. Spännande!

När jag kommer hem då är det inget speciellt inplanerat på några dagar, men jag vet att mina "bandmedlemmar" Rebecka, Loddan och jag kommer ha fullt upp med spelningar förhoppningsvis.
23/7 vankas det bröllop, och den 27/7 blir Hannah Berglund 18 år gammal. Då kan ni ju gissa vad som händer då!
Helgen efter är det Storsjöyran och två veckor efter det Ljungarocken.

Fattar ni vilket sjukt bra sommar jag kommer ha?!
RSS 2.0