- för alla människor


Goddagens!

Jag sitter på skolan och ska skriva en krönika. Går väl sisådär.

Jag är glad, för det är snö, igår var det första advent och i veckan har vi julshow!
Jag är ledsen, för jag har ont i min tand.

Över och ut!

- sen dansar vi hela natten

Hejhopp!

Sitter på Bellas och Hampus festvåning och peppar. Angelica hälsar hej.
Vi har ätit tomtegröt och julmyst, men nu tänker vi övergå till vinet!

Ha en fantastisk kväll allahopa!- en hederlig jävla svensson

God kväll!

Idag är jag trött. Som i supermegajättetrött.
Hela dagen har känts som en enda fet håltimme.

Men när jag kom hem fick jag mammas underbara potatissoppa, åka och gymma och rensa tankarna, och mysa framför Julotta på Liseberg!
Lite julstämning börjar infinna sig faktiskt, trots att det inte fnns någon snö.

Imorn är det fest för hela slanten! Bella och Hampus står som vanligt för kalaset, vilket såklart tokgillas!

Puss och godnatt!


- keep shining on

Godkväll!
Mitt planerande och prioriterande har hittills funkat prima, har fått massa bra gjort i veckan!
Skrivit en låttext också som jag är väldigt nöjd med, som min gitarrspelande syster just nu hjälper mig sätta toner till! Hohoho!

Min dag har varit fin. God, egenlagad mat (uppvärmd skinksås från frysen), klinkande på både gitarr och piano, massa sång, gym, en begynnande träningsverk och slutligen, Grey's Anatomy. KÄRLEK

Nu är det sovdags, eftersom min sovmorgon som skulle vara till halv två imorgon helt plötsligt förvandlades till en tidig uppstigning klockan fem. Ibland är kärleken till livet stor!


Godnatt!


vaken under mitt stjärntäcke

Damn vad duktig jag varit idag! Satt flera timmar och fixade en enklare hemsida, och den blev finfin! Beställde sedan visitkort och annat koliox till vårt UF-företag. Repat julsånger, medverkat i gudstjänst, vrålpluggat körkortsteori, övat sång och fixat med bankontot har sedan stått på schemat. Tusen pluspoäng till mig!

Kan nu krypa ner i min underbara, alldeles perfekta säng med gott samvete!Här är förresten mitt fina skrivblock som en dag kommer göra mig världsberömd!

- på gatan där jag bor

Goddagens!

Idag är en kreativ söndag! Åt en fantastiskt mumsig omelett till frukost, klinkade på pianot, och tänker nu övergå till att göra en hemsida/beställa visitkort/plugga körkortsteori. Kreativt, ja visst!

Vädret är grått, och kommer det inte snö snart tänker jag strejka!


Ha en bra söndag!
20 november

Återuppstånden!

Efter några totalt inspirationslösa månader har jag äntligen funnit någon slags motivation och inspiration till att blogga igen. Fantastiskt, eller hur?

Har börjat organisera, planera och snart blivit kvitt min över åtta veckors helvetesförkylning.

Har inte kunnat tränat ordentligt på drygt två månader, vilket har gjort mig otroligt frustrerad och ganska nere, men igår var jag och köpte ett gymkort, och bestämde mig samtidigt för att gå ner tio kilo på tre månader. Möjligt? Kanske inte, men jag känner mig grymt motiverad och taggad!

Mitt liv de senaste månaderna har sett ganska enformigt ut, förutom några höjdpunkter såklart. Är både skolless, sjukless och ganska partyless. Trodde aldrig det var möjligt.

Men nu är det som sagt ändring, lite mer än ett halvår kvar innan studentmössan åker på, så det är bara att jobba på och leva livet!


RSS 2.0