Dreapeeeea!



Längtar till söndag, då den här bruden kommer :D:D:D
Plus till fredag, för då sällskapar även Loddan oss :D

23 juli

Goddagens!
Är lite less men glad ändå. Bytte ju allergitabletter för tredje gången den här sommaren förra veckan, och dessutom fick jag en ögonkräm. Och de funkade! Efter två dagar såg jag ut som vanligt igen. Men igår då så tänkte jag att nu är jag ju bra, så behöver inte smörja mig runt ögonen. Dumt beslut Hannah. Ser värre ut än vanligt idag. Lagomt till helgens festligheter. (y) Tur det finns något som kallas smink.a,

Jaja, sommaren är underbar ändå. Dock är det kyligt idag. Soligt, men kyligt. Men så länge solen är framme ska jag inte klaga.

Tog en lååång cykeltur med kusin imorse. Asjobbigt var det. Sedan skjutsade vi Vinc till tåget.

Men nu ska jag städa och fixa. Tagga för kvällen!



Bjuder på en bild från förra årets fränstafestival. Sjukt roligt, så jag hoppas på en repris!


22 juli

HEEJ!
Vem fyller år på tisdag? JAG! Vad händer i helgen? PAAARTY!

Wow, sommaren är härlig. Trots mina humörsvängningar :D Haha, tycker lite synd om mina kära familjemedlemmar som får utstå en hel del. Men dom älskar mej ändå :D

Dagen har varit soft. Klev upp 11, myste i soffan med frukost och film med mamsen ett tag, och sedan kom Vinc.
Har väl inte gjort så väldans mycket. Övningskörde ända till Viskan förut. Gick förvånadsvärt bra faktiskt.
Planerna för kvällen är att städa bilen, motionera och se på film med min älskade familj och pojkvän. Och ladda för helgens festligheter såklart :D

Nu ska jag bege mej mot da car. Ha en fin torsdagkväll!

nattblogg 21-22 juli

Haha, jag är verkligen en periodbloggare. Vissa veckor är jag duktig och uppdaterar ofta, och har dessutom lite insiration till att skriva. Men just nu är jag i en orkarinteblogga-svacka. Ni får leva med det ;)
Slänger iallafall upp några fina sommarbilder :D



Hade en riktigt mysig stund med Vincent i fredags :)<3 Älskar mitt hjärta!



Pappa och jag idag när vi var på en jättefin strand vid havet. Gudomligt vackert
var det. Var nämligen på utflykt med familjen idag, hur mysigt som helst :)<3



Jag och systra mi. Vi tog oss tillochmed ett lååångt bad i de nästan
två meter höga vågorna. Huuur härligt och roligt som helst :)<3


Måste baratillägga att jag älskar min familj över allt annat på denna jord!
Kärleken övervinner allt!

16 juli

Godmorgon hade jag ju kunnat skrivit om det inte vore för att det är är någon god morgon. Bajsmorgon.
Ser värre ut än vanligt i fejjan och har sovit max 4 timmar i natt. Ingen aning om varför, men jag kunde inte sova. Varmt och jväligt. Klev upp halv nio och åkte till vårdcentralen. Fick nya allergitabletter och salvor, igen. Orkar inte hoppas på att dom hjälper. Får väl se ut som en pundare i sommar helt enkelt.

Men nu ska vi åka till sandnäset, och datan blir hemma, så vi ses på söndag!

Balkongmys

Hej hopp!
Jag sitter just nu på Idas balkong med Bella och Ida. Trevligt värre. Vi proppar i oss massa onyttigheter och snackar massa strunt. Det gillas skarpt. Ska strax hämta Vincent vid tåget också, då blir kvällen fulländad!

Imorgon åker jag till vårdcentralen igen, för att kolla mina tennisbollar runt ögonen. Hoppas verkligen vi hittar nån lösning, för håller allvarligt talat på att bryta ihop av irritation. Är trött på att se ut som en pundare faktiskt. Så vi håller tummarna (y)

Men njut av kvällen, det ska jag göra!


15 juli

12 dagar tills jag fyller 17! Inte illa va?


Solen skiner, vindarna är ljumma och det är sommar. Älskar det!

Blev väckt halv tolv idag, och då blev det en mumsig frukost. Jag tycker faktiskt frukosten är godaste måltiden på dagen. Vet inte varför. Kanske beror på att då har man inte ätit på jättelänge. Vad tycker ni?

Sedan tog jag mig en cykeltur till fränsta där jag hämtade ut ett paket, innhållande bl.a. en ny bikini och en bh från Lindex. Faktum är att mina bästa bh:ar kommer från Lindex. Billigt, snyggt och bekvämt (y)

Efter det tog vi oss en turr upp på Getberget för en fika. Myche trevligt.

Ikväll inväntas grillning hos familjen Svenson/Begngtsson, och sedan kommer min älskling!

Has en bra torsdag, fredag hela veckan!



Hittade detta inristat i starttornet på getberget, skrivet för några år sedan.
Minns du Anna? ;)


oväntat

Uuuh, Lady Gaga har faktiskt talang


tänkvärt

Såg ett tänkvärt citat precis som jag tänkte dela med mig av:

"Kärlek är inte allt här i livet, men det är i alla fall bättre än allt, som kommer på andra plats"

Fint va?


nattblogg

Ey!

Nu är jag proppmätt. Puuuuh. Har ätit mat och onyttigheter i massor! Men jag cyklade faktiskt en mil förut idag och tog även en till mil på träningscykeln för en stund sen, så fruktansvärt illa är det inte. Gott var det iallafall.

Trevligt med besök iallafall. Just nu sitter dom alla på nedervåningen och försöker stämma Celinas gitarr. Det låter inte som om dom lyckas. Haha. Men nu är jag trötter. Funderar på att ta några steg ner för trappen och borsta tänderna. Snart. Men puss på er iallafall.










Åååååh vad jag saknar dessa brudar. Men har jag tur kanske jag får träffa
dom inom kort?

14 juli

Goddagens!
Jag sitter i köket och förnimmer en svag doft av kladdkaka från ugnen. Mums. Har bakat tre stycken inför kvällen, då vi får finbesök från huvudstaden. Trevligt.

Dagens planer är inte speciellt invecklade. Ska vänta på sista kakan, sedan städa undan lite på rummet, träna, och sedan njuta av kvällen och trevligt sällskap. Avis?

Sitter med radion på, och där gästas det av Erik Saade. Han är rätt snygg, har en hyfsat bra röst, men så märkvärdig är han väl ändå inte? Låten Manboy tycker jag är precis vad som utmärker en fjortislåt. Förlåt, men den är inte bra. Dansvänlig, javisst, men inge mer. Men så är det ju med de flesta av dagens poplåtar tycker jag. En annan sak jag tänkt på är alla dessa påhittade ord som låtarna innehåller. Ra ra ,ga ga ,waka waka. Låter som babyspråk faktiskt.  Ska man lyssna på riktig musik är knappast Rix FM det bästa valet. Tacka vetja Rock-klassiker och Radio Guld :D

Men ha en trevlig onsdag gott folk!






Här får ni iallafalla tips på tre låtar jag lyssnar på denna onsdageftermiddag :)

Dreggel



























Skulle inte tacka nej till något av dessa skopar, så jäkla snygga.
Men de jag tyckte var snyggast av dessa var nog de två översta och de två nedersta.
MUMS! Själv har jag ett par vita och ett par svarta, så ett par lite annorlunda skulle inte sitta fel.


En tisdagkväll

Känner verkligen att nu är det fredag hela veckan.
Men det är ju sommar så det får väl vara så. Firade att målningen var klar, med oxfile och pommes, och till efterrätt glass. Middagen avnjöts i vardagsrummet framför en bra film, The Open Road. Sevärd. Underbart mysigt var det. När middagen var uppätet drog jag ut på min vanliga cykelrunda runt ljungaverk. Klockade mig själv och slog min bästa tid med två minuter. Stolt. Sedan blev det ett dopp i poolen, och efter det en varm dusch. En underbar tisdagskväll om jag får säga det själv. Min familj är bäst.



Justin är ju lite ögongodis faktiskt..

TIPS!

Brukar ju inte vara den som tipsar om hud och hårvård i min blogg, men nån gång måste ju vara den första.

Provade denna produkt hemma hos en kompis första gången, och gick redan dagen efter och inhandlade en egen.
Apoliva Care heter hudvårsserien och finns att köpa på apoteket. Just denna ansiktsrengöring kostade mej 85 kronor, och värd varenda krona var den. Man blir ren dirket och behöver nästan inte smörja in sig efteråt, eftersom man blir jättelen. Rekommenderas!


13 juli

EEEEY!

Har varit lite för upptagen med att leva mitt liv för att blogga. Min vilken sjukt jävla underbart braig vecka!
Hela den förgående veckan var verkligen kanon. Östersund, Ånge, och Gatufesten. Vilket party.
Tre-dagars på Sundsvalls gatufest är att rekommendera, verkligen. Torsdagens gatufest hann jag ju blogga om, men inte de andra dagarna.

Fredag blev tillsammans med bl.a. Julia Andersson. Sjukt roligt och vackert väder. Flirtande med karusellgubbar, gratis åkturer, griniga fjortisar och bra band. The Sounds säger jag bara. Vilket drag. Åkte sedan buss med Vincent till Sandnäset vid två-snåret, och sussade där.

Lördag åkte vi in till stan redan vid två. Handlade lite grejjor, och mötte sedan upp Loddan och Kevin för lite donkenföda. Sedan hamnade vi på en bänk vid vängåvan jag Kevin och Loddan i x antal timmar, vilket var riktigt trevligt. Fick mej ett medelålders ragg där också, som tydligen gillade mina skor..
Sedan anslöt sig också Rebecka till vårat gäng, och vi hade otroligt roligt hela kvällen. Träffade massor med härligt folk, och såg några riktigt bra band. Bl.a. D.A.D.
Åkte även denna natt hem vid två-tiden i en överfull buss, och sedan sov Bella hos mej.

Söndag var ju en mindre rolig morgon, men blev en bra dag ändå. Vaknade ytterst sliten och tog sedan tåget in till Ånge och firade min älskade pojkvän som fyllde 18 <3

Otroligt bra helg. Även igår blev det partaj i Rombäck hos Tom. Inte illa för en måndag.
Lite irriterad på mej själv bara att jag glömde kameran hos Tom för jag har knäppt massa bilder jag ville visa er. Men det får bli en annan dag.

Nu ska jag och min familj fira med Oxfilé, att vio ÄNTLIGEN är klar med målningen!

PUSS




Världens coolaste tjej

9 juli

HEEEJ!
Grymt brta kväll igår på gatufesten med syrran och allt annat bra folk. Grymt säger jag bara. Nu taggar vi för två kvällar till :D

Kom hem vid halv tre, och då var vi så busiga min syster, min pojkvä och jag, att vi tog oss ett nattdopp. Mysigt och varmt.

Nu ska jag måla hus. PUSS!

Bilder will come

8 juli

Goddagens!'

Jag sitter på mitt fina rum med The Sounds strömmande från högtalarna. Hade glömt hur bra dom är!

Hade en väldigt trevlig kväll i ångetown igår. Blev först ett besök på vojjen med Vinc, Dino och Simon, och sedan tvapparaten och Mumindalen. Bra film. När vi tröttnat på finn-svenska följde jag och Vincent med Simon hem en stund, innan vi vid tre-snåret begav oss hem. Mysigt.

Men nu är jag hemma i vackra Gullgård, lite halvtrött ovh lite halv-ofräsch. Yummi. Meeeeen, inte deppar vi över det, utan nu börjar vi peppa för tre dagars PAAARTY! Så fruktansvärt peppad och partysugen.
Sundsvalls Gatufest, here we come!

6 juli

Hello you

Jag är lite dålig på att blogga ibland, men jag har ett liv.

Gårdagen var lång. Hann med massor. Vinc sov ju hos mej så när vi klev upp tog vi cykeln till fränsta och städa, Sedan hanns det också med ett dopp och hårklippning innan han åkte hem. Hälsade sedan på min älskade kusin, och drog efter det på lite grillning. Och inte grillning med vilka som helst utan självaste Ida Svensson, Isabelle Gode och Christian Cuadra. Inte illa.

Jag drog dock tidigt, och sedan sov Emelie hos moi.

Dagne idag har varit grymt bra. Har varit i östersund och shoppat järnet hela dagen. Länge sedan jag handlade så här mycket för så lite pengar. Sedan att vi även hunnit med en mysig picnic gjorde ju inte dagen sämre.
Bilder kommer någon dag, för jag har faktiskt laddat min kamera för första gången sen nyår (y)

Men nuuuuu ska jag sätta mej på träningcykeln och bränna lite. See ya!


4 juli

Goddagens

Idag är det äckligt väder. Apvarmt och molnigt, kvavt. Uuuwa. Har sovit som en kratta inatt dessutom. Jag och Celina skulle sova på den uppblåsbara i förtältet, och vi gick och la oss vid ett. Men satan var varmt och myggigt det var! Döda hundratals av dom innan vi vid tre gick in och la oss i husvagnen. Myggor är mitt största hatobjekt just nu.

Men nu är jag iallafall hemma i Fränsta. Försöker få tag på någon som vill motionera med mej innan Vincent kommer ikväll. Myys.

Men puss iallafall




Det här möttes vi av på gården när vi kom hem. Jävligt nyfiken på
vem som varit och hälsat på! ;o

we like party

Måste bara tillägga att jag är sjukt taggad för gatufesten nästa vecka! UNDERBART! Tre dagars party, perfekto!



3 juli

Tjalalallalalalala
Hej

Fyfan vad det är sommar nu iallafall. 30 grader i skuggan och stekande sol. Nästan lite för varmt men jag ska inte klaga. Har i princip inte gjort ett vettigt skit idag. Solat, badat, solat, badat, cyklat, ätit, solat, badat. Inte illa va?

Tänker fortsätta i samma takt hela dagen tror jag. Lite jordgubbar och grädde nu efter den grillade köttbiten, sen en träningrunda och tvätta håret i sjön kanske? Hör ni hur ljuvligt det låter alltså.

Måste gå och skrida mina planer till verket eller hur man säger!

Puss på livet och sommaren!

2 juli

Hej hej sommar!

Nu känns det verkligen som om sommaren kommit hit på riktigt! Mellan 23-25 grader i skuggan hela dagen och skinande sol!

Började dagen med ett besök på vårdcentralen. Fick liksom inget konkret svar på vad som var fel, men fick därimot en jävla massa recept. Ännu mer kortisontabletter, kortisonsalva, nya ögondroppar och kortisonnässpray. Kul. Aaaaja, dagen blev ju bättre efter det.

Brummade upp till sandnäset där vi sedan har legat i solen och vattnet större delen av dagen. Har även hunnit med att cykla 1 mil och kört ett intensivt konditionspass. Inte illa. Sedan fick jag världens glädjechock nyss.

Provade mammas jeans i storlek 36, och kom i dom! Helt underbart. Jag köpte ett par jeans-shorts innan vi fick lov i storlek 42 (självklart är det skillnad på storlekar överallt) och dom satt då perfekt. Nu kan jag nästan inte ha dom. På tok för stora. Behöver skärp och vika ner kanten på dom, annars går det inte. Synd på ett par så snygga shorts, men jag blir så otroligt glad att det börjar ge resultat :D HELT UNDERBART!

Nu kommer snart Emmelie hit och sedan ska vi grilla korv. MUMS! :D



nattttttttblooooggggg

Eyy!

Mitt humör är much better nu. Fick nämligen träffa min saknade vän Katarina Olsson! Har inte träffat henne sen långfredagen, och det mina vänner är jävligt länge sen.

Men vi tog oss iallafall en lång cykeltur, på dryga 1,7 milen, så vi fick en hel del snackat. Underbaaart.

När jag kom hem sedan blev det film med la famille, och det var ju inte helt fel det heller.

Nu har jag avverkat lite situps, och ska nu sova, eftersom klockan ringer 08.00 imorgon (y)

Puss på er

1 juli

Heeeeeeeej¨
Är bajsigt less just nu. Har nämligen fått tillbaka mina röda tennisbollar runt ögonen. DÖÖÖÖÖ! Då var det alltså inte tablettfan som jag käka förut, utan något annat. Kul jul. Dessutom skulle jag med mormor till stugan och sova där inatt, men icke. Blir hemma eftersom vi ska på vårdcentralen imornbitti.

Mamma var nyss upp och försökte muntra upp mig. Hon lyckades lite iallafall. Jag fick en glass. 250 kCal på pinne, så nu ska jag sätta mig på träningscykeln. Men god var den.

Har rensat i rummet idag också förresten. Så fint så. Men hejdå :)


nattblogg

Hej

Tröööött och sliten tjej. Har avklarat sista jobbardagen nu. KUNG! Kommer dock sakna det en hel del, asroligt ju.

Sov hos min älskling igår också, han är bäst! Och idag efter jobbet fick jag spendera lite kvalitetstid med Beccis :D Vi cyklade och hyrde film, Instängd 2, som var sjukt creepy. Åt glass också. Typ ångest i tallrik? Men det förtjänade vi :D Nu ska jag situpsa litegrann och sen sova, är så förbannat trött.

PUSS!

RSS 2.0