- idag är jag glad, idag är jag lycklig

Hej underbara dag!
Igår var en fantastiskt trevlig kväll, som spenderades med Anna på Funäsdalens nattclub. Hade sjukt roligt, rakt igenom, jag och Anna vet hur man gör!
Idag är jag faktiskt pigg, pch har precis varit och kollat på Celinas första åk i störtloppsgrenen på USM-kvalet. OCH HON LIGGER TREA! Så jävla underbart, 42 startande tjejer från hela regionen, och min underbara tjej kom trea. Ingen förtjänar det mer än henne. Hohoh, nu ska vi njuta av en fortsatt härlig dag!
Fred ut.

- studentens glada dagar

God underbar morgon!
Idag är jag på prima humör, efter att fått vakna i den lilla söta stugan i Funäsdalen! Länge sedan jag var i så stort behov av miljöombyte.
Helgen kommer bestå av slalomåkning, utgång med Anna, vara åskådare till Celinas störtloppstävling (!) och så tyvärr lite plugg också. Men sånt är livet!
Igår anlände våra studentmössor, och lyckan var ett faktum! Nu är det inte långt kvar, och det känns både sorgligt och härligt :')

- hon är så söt när hon sover

Godmorgon!
Idag är en trött dag. Och en lång dag. Klockan fem ringde väckarklockan, och tio över sex snarkade jag sött på bussen. Just nu sitter jag på en väldigt produktiv samhällslektion..

Puss

- så kanske jag kan känna meningen med tystnaden

Godkväll!
Ligger i min helt fantastiska säng och lyssnar på inspirerande musik.  Min dag har bestått av ungefär lika delar skola och buss. D.v.s, ungefär 4,5 timmars skola och 4 timmars buss. Mums. Bussen fastnade i Stöde och blev stillastående i ungefär en timme. Sånt förgyller min vardag.
För övrigt har jag träningsverk i magen efter gårdagens corepass, ett extremt sötsug (som jag ignorerar) och en längtan till helgen.
I helgen invaderar vi Funäsdalen!

- your smile is soft and drowsy

Hejhopp!
Tänker inte säga att jag är tillbaka för att stanna, för det vet man aldrig.
Sitter på samhällskunskapen och är klar med min uppgift i god tid, vilket är en bedrift för en tidsoptimist som mig! Har träningverk i ena axeln efter gårdagens Kettlebells-pass, är hungrig och ganska glad.

Pusshej leverpastej!


RSS 2.0