31 mars

Hej hopp
Jag har datakunskap. Yeah. Jag är lite trött. Inte så mycket. Har sovit rätt bra den här veckan. Angelica sov hos oss i lägenheten i natt, så vi åt köttbullar, pluggade, åt glass och grinade över världens problem. Mysigt.

Försov oss dock lite imorse, men vi hann precis. Bra tjejer! (y)

Nu ska jag meditera och försöka få in nånting om massa revolutioner i huvudet.
Puss

29 mars

yo
detta är tidernas deppdag. allt blev typ rejält med bajs och apa och wuöööööö. usch
så nu, gick jag och bella ner på coop, (bella iförd morgonrock, jag med ögon svullna som meloner) och köpte glass i massor. så nu sitter vi här och grämer oss över världens alla problem. puss på det

28 mars

Tjoflöjt!

Dagen har varit susperb! Vaknade seeent sent, och efter en god frukost och hela familjen ut på birsta, där vi handlade grejjer till lägenheten och lite annat. Mjaao.

Sedan har jag, häpna och hör, städat hela lägenheten, in i minsta detalj. Höll på  i två och en halvtimme, blev klar för en liten stund sen. Såhär rent har det nog aldrig varit här. Hoppas Bella blir glad :D Hon kommer förresten om ett tag, så jag ska passa på att ta en dusch nu!

Pusshej



Jag älskar dej



Jag älskar er



Nattens flum ;D



Haha ;D



Snygging :D
"Du får det tråkigt i natt"
Haha :D



Världens snyggaste underbaraste och bästaste syster får avsluta detta inlägg!
:D<333

27 mars

Fyra månader till min sjuttonårsdag
Lite fjantigt att ha koll på det, men det är ju lite kul :D

Dagen har varit toppen! Shopping, middag ute, filmmaraton och bus med min älskade syster har stått på schemat, och det har varit hur roligt som helst :D <3 Måste göras om igen, och igen och igen :D

Nu ska vi nog sova, och imorgon blir det birsta med familjen innan dom åkte hem till fränsta, och jag stannar här :)

POuss!

självinsikt

Ni vet känslan, av att känna sig riktigt värdelös och tom. När man känner att man inte klarar av någonting, och allt man gör blir fel. Man kan gå och tycka man är bra på något, tills andra kommer och är så mycket bättre att man funderar varför man ens försöker. Man tappar tron på sig själv helt för en stund, och det känns som om allt är vänt imot en. Inte för att jag är den enda som får den känslan ibland, för det är klart alla känner så emellanåt.

Men jag hatar iallfall den känslan. Känslan av att försöka så otroligt mycket, och sedan misslyckas.
Att lita på vänner som man vet kommer svika igen, och sedan känna sig misslyckad när dom gör det. Försöka återfå kontakten med människor som stått så otroligt nära, och bli noncholerad. Sånt är livet ibland, and we just have to deal with it :)

26 mars

Hey, trött fredag

Jag är hemma i fränsta efter en härlig torsdagkväll och seg fredag. Efter skolan igår följde Andrea med mej och Bella till lägenheten, där vi käkade för att sedan dra ner på domsaga. Där blev det många skratt och magknip med goda vänner vill jag lova, och dessutom var både saigon palace och another side grymt bra.

Denna dag har därimot varit otroligt seg. Alla i klassen har varit halvdöa och ja, sega. Så kvällen har bara varit lat, trots att jag var sjukt partypepp så blev det inte som det var tänkt. Men men. Peppar för lovet.

Ser fram imot morgondagen, för då blir det först lång sånglektion, och sedan till stan med Celina. En riktigt systerdag ser jag fram imot :D Dessutom kommer hela la famille till lägenheten och sover sedan, vilket ska bli jättemysigt :)

Puss


24 mars

Godmorgon!¨

Har datakunskap, som förövrigt är den segaste lektionen i världshistorien. Och det här tangentbordet är cp.

Mjaha, ikväll blir det träning, och jag är PEPP!

Tänkte jag skulle skriva något roligt, men min fantasi fungerar inte när jag är trött.
 


23 mars

Yo, peace

Sitting in the appartment. Försöker plugga gehörs och musiklära. Prov imorn, och jag kan ju inte påstå att jag är speciellt pepp på det. Blir lite less faktiskt. Teorin har jag inga problem med, det är gehöret som är apsvårt. Huuummm

Bra dag iaf. Lite småtrött bara. Vaknade kvart över sex av en panikslagen bella som trodde klockan var kvart över åtta. Hur lyckas man?

Efter skolan, stuvade makaroner och korv, och en prommis, kom Anton, Vicke, Chruste och Andrea hit på lite pluggning. Gick ganska bra. Börjar fatta det här med terser och kvartar nu :D

Men nu väntar sängen iallafall, jag hade inget intressantare än detta att skriva :D


 
Vårfeelings <3

22 maars

hey oh!

nu sitter jag i lägenheten, efter en trevlig dag.
promenad till skolan, två lektioner, rep, och sedan dejt med sally!
gillas. när hon åkte sedan blev det nudlar (!), och efter det lite plugg och en långprommenad.

nu väntar en het dusch, och sedan en dejt med sängen. börjar halv nio imorn, med ensemble. muums


"Tom, nästa gång du har hicka, tänk på någon som du tror tänker på dej. Det funkar!"




Rebecka har lagt ut bilder från middagen i lägenheten, bjuder på två ;)



jag kan seriöst inte sluta skratta när jag ser denna!
tanken när vi knäppte den var att vi skulle fösöka se ut som om vi åkte
karusell eller liknande, och visst har vi lyckats? ;D


Sist men inte minst vill jag härmed tillkännage att jag numer är gift med Angelica Westin Jonsson!


20 mars

Den här dagen blev toppen
Åkte med Beccis på angeltävlingen uppe i Munkan vid elva, och där träffade vi lite folk och hade det allmänt trevligt.
Sedan när jag kom hem, satte vi oss i solen. Jag blir kär i vädret, 10+ och skinande sol. Wonderful.

Iallafall så kom Emmelie, Dennis och Sebastian på en visit. Riktigt underhållande skulle jag vilja kalla det. Fick mej en hel del skratt ;)

Ikväll blir det en riktig hemmamysarfamiljekväll. Behöver det känner jag. Har nyss duschat, och snart väntar nybakta negerbollar, nåt bra på tvn och närvaron av min underbara familj. Underbart

PUSS PÅ DET!

kärlek



Ni är den starkaste kärleken som rymmer mitt hjärta
Utan er vore jag ingenting. Ni är det bästa jag har.
Jag älskar er, mest av allt
:)

Hon är bäst









Kärleken till dej är obeskrivlig, älskade syster
Du äger en del av mitt hjärta, älskade syster
Hand i hand genom livet, du och jag, älskade syster

20 mars

Hemma i fränsta!
Och jag måste säga, borta bra men hemma bäst. Så otroligt skönt att vara hemma.

Dagen och kvällen blev dessutom toppen. Om jag bortser från skoldagen, den var inte alls speciellt bra.
Men när jag kom hem blev det mys och film och middag framför tvn med mami och papi, (celina på klassfest). Har saknat dom i veckan <3

Sedan kom en saknad vän vid namn Rebecka hit! Asmysigt. Även Tom, Walle och Robert kom på en visit, och det blev kortspel och Let's Dance innan killarna åkte hem. Efter det blev det riktigt välbehövligt prat. Det var verkligen jätteroligt att prata, eftersom vi faktiskt inte setts något sen julas. Illa. Planer har vi också gjort, som kommer bli toppen :D <3

Nu ska jag dra mej till sängen, och imorn kanske det blir lite angling. Inte illa. Får se, men just nu väntar MIN säng på mej. Min saknade säng! Så sov gott, för det ska jag göra! :) <33



HIT SNAP CLAAAP!

kvällsblogg

sitter i lägenheten
har haft finfrämmande av sussi, lovisa och alva ikväll, det var jättemysigt :)

har lite hemlängtan nu, har inte varit hemma sen förra tisdagen. nog för att jag trivs här, men jag längtar ändå hem ;)

jag och bella har gjort oss kända för grannarna iaf. vi gick nämligen på jakt efter en skruvmejsel, eftersom bella så vackert lyckades göra något med våran stol. men vi var händiga och fixade :D


nu ska jag sova, sovmorgon imorn ;)


18 mars

Okej, jag ska försöka skärpa mej nu på riktigt :D
Har varit otroligt lat på att uppdatera, men nu kör vi igen tror jag.

Kan ju berätta lite kort om arvidsjaurresan. Började dåligt, men blev snabbt bättre. Medelpad ägde ut alla andra landskap i cupen, och min älskade lillasyster vad med och hjälpte till. Gissa om jag var stolt? :D

Förutom massor av slalom och spänning, blev det en hel del shopping, och konstigt nog har jag fortfarande pengar i plånboken. Börjar faktiskt bli hyfsat duktig på att spara.

Vi åkte hem på söndag vid fyra, och efter en hel del stopp var vi framme i sundsvall klcokan elva. Så ioch med det blev mändagen en zombiedag, och faktiskt har hela veckan varit lite zombie. Inatt dock har jag sovit nio timmar, och det ska jag göra inatt med.

Får besök av min sundsvalls familj i eftermiddag, det ser jag fram imot, har saknat tekvällarna med dom :)

Men nu, är det strax dags för kör, så det får bli lite mer uppdatering ikväll!

Puss

Och grattis till min älskade Katarina :D<3

17 mars

Här är hon som inte orkat uppdatera
Sitter på datakunskapen. Är astrött. Har sovit i lägenheten hela veckan, blir kvar till fredag. Har världens beslutsångest, ska lämna in individuella valen idag. Vet inte alls vad jag ska välja. Psykologi står klart, sedan vet jag inte om jag ska välja filosofi eller kreativt skrivande eller psykologi b. AAAAAAAAAAAAAAH!

10 mars

Hejsan där nere!
Jag befinner mej uppe i lappland nu, närmare bestämt Arvidsjaur. Ett mysigt litet samhälle faktiskt. Lägenheten vi bor på och slalombacken har inte gjort något större intryck på mej, men själva samhället är riktigt fint.

Vi åkte igår efter en dag i serveringen på getberget ( 400 kronor rikare ). Klockan var då tre. Efter några kortare stopp, nådde vi arvidsjaur i natt vid 12 tiden. Så jag är faktiskt riktigt trött just nu. Somnade inte förns två, men jag har iaf sovit sju timmar inatt. Hyfsat. Idag har vi varit i backen och kollat in "stan" litegrann. Imorgon väntar mer skidor, och shopping. Det är ju faktikst så att ett av sveriges största Dollar Stores finns just här. Så där tänkte jag inhandla lite grejjer till lägenheten (y)

Nu ska jag köra ett litet träningspass, innan det bli lite hemma-spa, och sedan Grey's Anatomy. Kan behövas efter den här dagen :)


Det är inte alltid som det ser ut. Vi mot världen

7 mars

hello!
hemkommen efter ännu en lång dag på berget.
dock så tog jag innetjänst idag, för jag frös så in i h-vete igår.
nu är jag iallafall väääldigt trött. pappa har nyss åkt in till fränsta och köpt pizza,
fast jag tog en sallad, känner att jag måste kompensera för alla toastar idag ;)

imorn blir det mer jobb på getberget, likaså tisdag. är väl inte jättepepp men vad gör man inte? :)

Så här ser iallafall mitt lov ut :)

Måndag: Tandläkaren 09.00, jobb i serveringen 10-15. På kvällen så ska det hittas på något roligt, jag lovar!
Tisdag: Working 10-15, och sedan bär det av norrut, till arvidsjaur!
Onsdag: Arvidsjaur
Torsdag: Arvidsjaur
Fredag: Arvidsjaur
Lördag: Arvidsjaur
Söndag: Arvidsjaur och hemfärd. Passerar sundsvall nån gång under natten, så då stannar jag i lägenheten :)

awtYA

jävla bajsdag.
kan ju inte påstå att det är mycket som gått särskillt bra idag. förutom att min älskade syster tog och kom tvåa på killingen. själv frös jag som en get, och det var riktigt nära att jag förfrös händerna och upp mot armen. det tog säkert 50 minuter innan jag fick tillbaka känslen i dom. uscha.

och den här jävla kvällen. här sitter jag, nyduschad, fixad i håret, festsminkad, i pyjamas. jävla skitkväll. är så förbannat less just nu, vill långt jävla bort härifrån. längtar till tisdag då vi åker till arvidsjaur. lååångt bort. ska bli skönt.

så ja, ni får väl ha det bra, det tänker inte jag!

Bilder på lägenheten

Jag tänkte börja med lite bilder från lägenheten, första kvällen :)



En del av vårt lilla söta kök :)



Köket, och lite av rummet



Bellas säng :)



Och min :)



Här kommer våra måltider ätas :)



Sängbord



Lite av det lilla badrummet :)



Och lite till.

Måste jag tillägga att jag gillar vår lägenhet skarpt?


5 mars

Hejsan!
Nu minsann sitter jag här hemma i fränsta, gullgård, villavillekulla. Mys. Skönt med en hemmakväll faktiskt. Har haft en bra dag. Vaknade upp i lägenheten klockan åtta, hur pigg som helst med solen i ögonen. Fixade oss och gjorde oss klara, och sedan kom Chruste. Han hade köpt med sej kaffe, så medans vi åt frukost tog han sej lite sånt. När vi sedan nästan en timme senare vandrade ner till bussen insåg vi att vi skulle bli rejält försenade, men shit happens, sa apan.

I övrigt har dagen varit bra. Har lite beslutsångest nu bara när det gäller kursvalen som ska vara klara efter lovet. Vill ju läsa både Naturkunskap B, Engelska C, Svenska C, Psykologi, Filosofi och Kreativt skrivande. Har ingen aning om hur jag ska välja. Buuuäää.

Imorn blir det berget, ska jobba. Likaså söndag. Får se vad som hittas på imornkväll. Hoppas på något roligt.

Men nu vet ni har jag precis skickat över massa bilder till datan, så strax kommer dom :D

underbara 4 mars

Hej där!
Här är hon som varit alldeles för upptagen med underbara vänner och superfin lägenhet för att hinna blogga!
Jag är så glad! Kom hit igårkväll, och det är hur mysigt och fräscht som helst här! Jag lovar att bjuda på bilder, när jag knäppt några ;) Det var helt underbart att vakna upp imorse, i min breeeeda säng, och med solen i ögonen! Visst låter det great? Sedan blev det en lång frukost, och sedan skola. Och vilken dag där dessutom. Mycket trevlig.

Efter skolan gick vi ner på stan, träffade Ida. Köpte mascara, ansiktsmask och deadem, om ni ville veta. Hur som helst fick ni reda på det ändå. Sedan åkte vi, jag, Bella, Ida, Rebecka, Loddan, Andrea och Angelica upp mot Haga. Handlade massa mat på Coop, och sedan trängde vi in oss i lägenheten och kockade ihop lite tacos tillsammans. Dock har vi inte så många stolar, så vi satt på golvet, med musik och levande ljus i rummet :) UNDERBART!
När vi hade ätit klart lämnade Ida oss, och sedan även Angelica. Efter det spårade det ut ett tag. Vi dansade och knäppte kort för fulla muggar. Fick ett skrattanfall utan dess like, har inte skrattat så mycket på hur länge som helst. Amasing. Men sedan lugnade vi ner oss lite och skulle kolla på vampire dairies (stavning!) men det blev inte så mycket kollat. Därimot blev det en hel del snackat. Om allt mellan himmel och jord. Verkligen jätteskönt. Alla öppnade sig liksom, och ja, jag älskar dessa tjejor!

Men nu ska jag ta mej en dusch, sedan lite ansiktmask, och efter det sängen :D SÅ PUSS!

tredje jävla mars

Okej, hej!

Mitt humör är inte så himla mycket bättre idag faktiskt. Är lite smått lättirriterad, men det svänger ;)
Sov jätteskönt på bussen, tills en liten fjortisjävle med ett fnitter som skär genom betong väckte mej. Underbart. Hannah blev inte alls irriterad.

Längtar iallafall till skolan slutar, för då flyttar vi in i lägenheten :D Ska åka buss dit, (kan bli intressant), och sedan börja flytta in grejjer. När vi gjort det ska vi sätta oss och skriva ner vad som behövs handla, och sedan far vi ut till birsta och handlar. ihihihihihihihihihihi :D


pusssss

2 mars

Har varit apdålig på att uppdatera. Men vet ni, jag är inte på huimör nu heller. Det blir en kortis:

1: Inte alls speciellt rolig helg, inte det minsta faktiskt
2: Var hemma igår, umgick lite med emmelie, tränade
3: Helt okej dag på skolan.
4: Packning ikväll
5: Flyttar in i lägenheten imorn
6: MITT HUMÖR ÄR KÖRT I BOTTEN!

RSS 2.0