21 januari

Hejsan hoppsan!
Jag är tillbaka i fränsta efter en alltid lika rolig helg i vålådalen. Har träffat masssa nya människor, lärt mej en hel del och är faktiskt riktigt peppad för SUM i slutet av februari.

Jag är ledig imorn, så då ska jag skriva en lång blogg om hela helgen plus tordagens föreställning. Massa bilder lovar jag också. Men nu ska jag sova, för jag är trött! :D

Puss

28 januari

Hallå!
Har haft två föreställningar idag. Dom kunde gått bättre, det var jättemånga sjuka, men sånt händer :) Vi peppar för kvällens föreställning, som är den sista jag är med på för den här gången! Jag åker nämligen till Vålådalen imorn på utbildning, och kommer inte hem förns söndag. Blir därför inge mer bloggning heller :) Men ha det bäst!



höhö ;)



Pepp :D



:D

28 januari

Hello. Dagen var intensiv. Har haft tre skolföreställningar, plus premiären för allmänheten ikväll. Sjukt kul! Alla var asspeppade och det blev hur bra som helst. Att det var fullsatt gjorde ju inte saken värre :D

Bilder från dagen:



Söta barn



Gangsters



SnyggBella



Marcus :)




Bisse :)



Väntande människor ;)




Var med dessa och käkade, eller dom käkade och jag kollade på :)



Och denna snygging ;)



Vi är snygga



Dom är snygga :)



Anna är söt :)

Och det var dagens bilder :D


Vårshow!



TV4 var och kikade på våran show :D
Men jag vill påminna er åter igen. Imorn kör
vi igång med kvällsföreställningarna som är för allmänheten.
Konserten börjar 19.00 alla kvällar fram till fredag.
Be there :D

Dagens köp

Måste bara få visa en bild på ett köp jag gjorde idag. Det var kärlek vid första ögonkastet. Dock så höll inte min plånbok med.

Lindex Shop Online - Topp

Syns kanske lite dåligt, men det är iallafall nitar på axlarna, och lite axelvadd. Mums!

mysa?

Vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska ta mej en promenad, och sedan ska jag ta med mej en bok och lägga mej i badet. Länge! Jag behöver slappna av, rensa tankarna och hämta krafter som inte finns just nu. Så ha det bra allahopa! :)





Vila i frid <3


dagens puh

"Om man inte vet var man ska är det ingen idé att skynda sig. Man vet ändå inte när man kommer fram."


26 januari

God eftermiddag
Nu sitter jag här i stan igen. Det känns verkligen som om jag bor i min resväska. Men det är skönt att komma hit så jag får lite mer sömn och vila än när mina dagar består av tre timmars bussresa.

Är iallafall extremt trött och sliten. Känns inte som att det är så ovanligt att jag skriver det, men det är slitsamt faktiskt. Men så grymt jävla roligt, så det väger upp :D (jag snackar vårshowen nu alltså)

Idag har vi haft tre skolföreställningar, och alla gick bra faktiskt. Lite småtabbar nån gång ibland, men knappast så att någo annan än vi själva märkte av de :)

Säger bara det, jag älskar musik



Här har vi gänget som är coolt. Så det så! ;D



Och här har vi gänget som är... trötta? :D

25 januari

Goddagens!
Idag körde vi igång vårshowsveckan på riktigt, med två skolföreställningar! Riktigt jävla roligt var det :D Har dock gått omkring som en zombie i mellan föreställningarna, är hur trött som helst. Men det är det värt, som sagt.

 Sista föreställningen blev klar tio i tre, och tjugo i tre gick min buss. Kärlek. Så då ringde jag min moster och fick åka med henne hem vid halv fem. Så jag var hemma vid halv sex, och fick då slänga i mej lite middag för sedan var det bara att hoppa i slalomkläderna och åka upp på träning, som började kvart i sex.
Träningen var rolig som vanligt, barnen är så duktiga. Fick även höra att folk tycker jag ska jobba med barn när jag blir vuxen, eftersom jag är så pedagogisk och naturligt bra med barnen. Hihi, det är så roligt att höra :D

NU har jag precis packat klart, ska ju sova i stan nu till torsdag. Så nu blir det en dusch och sedan sängen. Puss!




Männiksor, i väntan på performence :D



Anton är en gangster :)

24 januari

Godkväll
Nu är jag hemma i fränsta igen, efter en riktigt trevlig helg! Det blev dock sena kvällar, tidiga mornar och intensiva dagar, så nu är jag sjukt trött. Men lätt värt det. Har haft underbart roligt med underbara människor.

Fast idag var man lite trött liksom, så det var skönt att komma igen. Det känns som fredag och som om att nu börjar helgen, men icke. Skola imorn igen. Höhö. Men det ska bli roligt. Vi kör våra två första dagsföreställningar imorn, så det ser jag fram imot :D

Men nu gott folk, ska jag ta en låååång skön dusch med levande ljus och musik, och sedan tänker jag krypa upp i soffan under filten och dricka te, och få mej några goda skratt till "Blåsningen". Ha det bra! :D

kväll

Hej där!
Klockan är 23.41 och jag sitter på Andreas rum med Andrea, Christian, Emil och Camilla. Vi har nyss sett på Baksmällan och ska nu slå på Northface. Mys. Vi har haft en intensiv dag på skolan, och sedan blev det pizza med massa folk på San' Remo. Efter det blev det en kind of påtvingad fika på Barista. Tjejen som jobbade där gillade inte att vi var ett sånt stort gäng och att bara två av oss fikade. Höhö

Efter det så droppade vi av hälften av folket på navet, och sedan gick vi runt ett tag. Bokstavligt talat. Vi gick in på bion och stal en toalett, och sedan gick vi och hyrde filmer. Haha, jag gillar andrea jag;

Killen i kassan; "Vill ni ha en påse?"

Andrea; "Mmaujaadejkanvimmmta"

Killen i kassan stirrar på oss som ett frågetecken; "Eh, okej"








23 januari

Godmorgon!
Sitter här hos Andrea nu, ska snart duscha. Sedan bär det av på rep, och därefter blir det middag med folket :D
Kommer bli greaty! Se ya later alligater!



nattblogg

Godkväll! :D
Jag sitter här hemma hos Andrea, som är min värdinna under helgen :D Har efter en rolig dag på skolan, och en galet kul kväll på domsaga, så sitter vi nu här och funderar på att sova. Dock så funderar vi bara, det lär ju inte ske än på ett tag.

Jag vet att jag har varit otroligt dålig på att uppdatera, men jag är en upptagen människa. Ibland. Just nu. Okej, det är vårshowen som tar massa tid. Fast det är sjukt roligt :D



Andreeeea, muuuööööh



Jag :o



Fotosession på bussen hem från domsaga. Dom har ju väldigt.. sköna tolkningar
 på vad jag säger... ;)


Men nu har vi funderat klart :D Godnatt :D

21 januari

Tjubbbaaa

Nu är jag hemma i fränsta igen. Mycket skönt, även fast jag trivs väldans bra hos Åkerdahl/Jonsson,så är alltid hemma bäst ;)

Dagen började med att jag försov mej. Ca 09.20 slog jag upp ögonen. Kikade på klockan, såg fel på nian, trodde den var tjugo över 8, men så var det inte. Drygt fem minuter senare insåg jag vad klockan var, och fick då väldigt brått kan jag lova. För det tar ju en kvart ner till skolan och jag började klockan tio. Men jag hann, så bra som jag är.

Annars har dagen varit ungefär som de andra dagarna den här veckan. Massa rep och hål. Skön med andra ord.
Kom hem vid fyra, så har nyss käkat och ska fortsätta packa nu. Ska ju nämligen sova hos Drea hela helgen :D

Min dator är förresten kvar istan, så det blir inga bilder idag :)

Puss


Dagens Puh

"När du är på besök hos en vän och känner dig sugen på en munsbitav någonting kan du prova med att titta längtansfullt mot skafferiet"


reklaaaaam

ES VÅRSHOW 2010



onsdag kl 19

torsdag kl 19

fredag kl 19



vuxen: 100 kr

studerande: 50 kr


Be there, jag lovar att du inte kommer ångra dej :D





20 januari

Godkväll
Det har varit en bra dag idag tycker jag. Började som sagt inte förns halv elva, och då hade vi rep. Vi har faktisk inte haft en enda vanlig lektion idag, utan bara massa rep och en hel del håltimmar. Men dom är rätt softa eftersom att man då sitter i aulan och kollar på de andra när de repar.

När klockan var typ kvart i fyra, så "slutade" vi, och gick då på sibylla och käkade lite. Sedan klockan fem var det samling i aulan igen, eftersom vi har haft öppet hus. Så då repade vi startnumret och sedan satt vi och kollade ett tag innan vi gick på barista och myste ett tag. Nu är jag hemma här hos sundsvallsfamiljen. Funderar på att duscha eller ta ett långt bad. Behöver slappna av lite grann. Jag känner mej liksom, konstig. Går omkring med lite små-ångest och hemlängtan när jag istället borde njuta av att jag har riktig sovmorgon imorgon och jaaa. Jag vet inte. Blä.

Men min älskade telefon är iaf tillbaka från lagning så nu lovar jag mer bilder :D



Reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep :D



Ruuskigt snygga tjejer



Bara ruskiga....
:D<3

19 januari

Hejsan
Jag är en trött tjej. Riktigt trött. Har inte sovit så många timmar de senaste dygnen, men inatt ska jag soooova. Är hos sundsvallsfamiljen och börjar inte förns halv 11 imorn. Kungligt bra.

Dagen har varit 50/50. Eller 75/25 kanske. 75% roligt iaf. Har haft en hel del rep inför showen, och endast två vanliga lektioner. Hur soft som helst. Dessutom hade vi lunch på en och en halv timme, och då sprang loddan och jag ner på stan, där jag köpte en kjol från gina. 49 rikstaler gick den på, och ordinarie pris var 249. Sånt gillas.

Sedan blev det ju så att vi fick sluta en timme tidigare också, så då satt vi och kollade på rep i aulan ett tag och sedan gick jag, Andrea och Christian ner och tog en fika på Coffehouse. Eller ja, jag och Andrea fikade och Christian var snål :) Mycket trevligt såklart.

När jag kom hem till Åkerdahls, så käkade vi en god middag innan mina föräldrar och min syster kom ner och hämtade mej för en lägenhetkoll. Vi hittade lägenheten, så låg perfekt till. Max fem minuters promenad till skolan, hur fint område som helst och en otroligt vacker byggnad. Den kändes som klippt och skuren. Bara det att visningen skulle vara klockan 19.00, och 19.25 hade det fortfarande inte kommit någon, så då ringde vi igen, och då sa dom att dom hade hyrt ut den redan. Så jävla dålig stil. Så min familj hade åkt 7 mil enkom för detta, helt i onödan.
Sen när vi satt i bilen började plötsligt mamma få jätte ont i höften och ryggen, liksom tväront, och det slutade med att hon knappt kunde resa sej upp, och när vi skiljdes åt och dom skulle åka hem så stod hon stödjande mot bilen och grät för att det gjorde så ont. Då var det lite jobbigt att säga hejdå. Man blir ju orolig. Förhoppningsvis var det ryggskott eller liknande, för då går det ju iaf över, men ändå, det är ju ett helvete i sej. :(<3

Men nu har jag duschat, och ska nu gå ner och dricka te och se på The Notebook med familjen Åkerdahl/Jonsson.

Puss

18 januari

Goddagens!
Det blev ingen uppdatering igår eftersom vi först åkte på födelsedagsmiddag, och sedan gick jag och la mej redan nio. Skönt.

Idag var det uppstigning klockan 05.00, och det gick faktiskt ganska lätt att kliva upp. På bussen till stan satt jag med Fanny och pratade hela vägen ner, mycket trevligt.

När vi klev av bussen i stan märkte vi att ett helt däck var liksom borta på bussen, helt trasigt, och att bussen åkte på fälgen, så då fick vi svaret varför det hade låtit så konstigt. Antagligen så visste inte ens chaffisen om detta.
Sedan fick vi ett rejält uppvaknande när vi höll på bli påkörda alla tre av nån idiot som inte borde få ha körkort. Det var verkligen sjukt nära, det handlade inte ens om en decimeter innan bilen fick stopp. Bella ramlade tillochmed. Riktigt läskigt.

Väl på skolan köpte vi oss lite frukost, eller jag köpte frukost och bella och angelica gjorde mej sällskap (y)
Klockan nio var det då dags för lite showrep i aulan, där vi övade igenom slutnumret, som kommer bli kanonbra, och sedan stack vi på idrott. Jag var dock inte med eftersom jag varit sjuk så länge.
Jag var inte den enda som inte var med, utan även Christian och Bisse gjorde mig sällskap, och fröken tyckte vi skulle gå upp till sidjön, (vilket är en rejäl bit) och knäppa kort på ankorna där som bevis liksom. Men lata som vi var tog vi en buss upp dit och en genväg tillbaka. Det funkade minst lika bra.

Sedan har iaf dagen varit som vanligt, jag åkte tåg med bella hem och sedan med mamma från fränsta. Nu ska jag ta och byta om och åka på träning med mina småttingar :D

Puss

17 januari

Goddagen och förlåt för dålig uppdatering idag.
Jag har helt enkelt inte kommit mej för förns nu.
Men jag kanske ska berätta om min ganska ointressanta dag. Jag vaknade vid tio, och då gick jag ne r och käkade frukost framför tvn. Och sedan har jag suttit här vid datan. Haha, nolife. Nä men är man sjuk så är man befriad från alla sociala och ansträngande aktiviteter. Faktiskt. Pappa bjöd på omelett till lunch, och under lunchen satt vi och kikade på skidor på tvn. Svenska Hanna gjorde en riktig rysare och vann hela alltet, grymt :D

Men nu ska jag ta mej en dusch, och sedan ska celina och jag kolla på ROTK, så jag uppdaterar mer sen ;)

Dagens Puh

"För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig"

The one and only, Nalle Puh


nattblogg

Hello there
Min dag har varit sköööön. Jag har nästan endast legat på madrassen nere i vardagsrummet hela dagen. Jag behövde det verkligen, och jag känner att jag håller på att bli lite piggare.

Men det har varit en mysig dag, mamma fixade lunch, och då grillade vi korv i öppna spisen, och hur mysigt är inte det på en skala? Och för att inte tala om hur gott det var? Mums.
Sedan var pappa gullig också för när han kom hem från affären hade han köpt med sej en veckorevyn och en glass åt mej. Plus massa vindruvor. Så som sagt så har det varit en skön dag, det är skönt att bli ompysslad liksom.

Nu ikväll har vi sett på robinson, som jag förresten tycker är mycket underhållande. Sedan såg vi också en film, som heter Neverwas. Den var jättebra. Man var liksom tvungen att tänka efter lite, den hade ett väldigt tänkvärt djup om ni fattar vad jag menar. Sevärd och med bra skådisar dessutom. Fasen vad jag ser bra filmer jämt. Weard.



Men nu ska jag nog gå och lägga mej med min braiga bok :D Puss


16 januari

Godmorgon :)
Jag har sovit gott inatt, helt underbart. Det tog kanske bara en halvtimme för mej att somna, och det var verkligen välbehövligt. Idag vaknade jag vid halv tio, och nu ligger jag på madrassen framför brasan och tvn igen, och här tänker jag ligga idag. Jag tänker bli frisk, jag vägrar att vara sjuk de närmaste två veckorna, för dom är viktiga! Ska nog slå på nån film eller nåt nu, kanske lite OC om Celina vill vakna nån gång :)

Ha det bra!

onödig fakta

Visste du att......

1. Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräcklig energi för att värma en kopp kaffe?
(Är knappast värt det)

2. Om du fjärtar oavbrutet i 6 år och 9 månader kommer du att producera tillräckligt med gas till en atombomb?
(Nu börjar det likna något!)

3. Hjärtat producerar så pass stort tryck när det pumpar blod runt i kroppen att det kan spruta 914,40 cm ?
(Oh My God!)

4. En gris orgasm varar i 30 minuter?
(I mitt nästa liv vill jag vara en gris!!)

5. En kackerlacka kan leva i 9 dagar utan huvud innan den dör?
(Ohyggligt! Jag har fortfarande inte kommit över det där med grisen....)

6. Om du bankar ditt huvud in I väggen gör du av med 150 kalorier i timman?
(Prova inte detta där hemma men kanske på arbetet...)

7. Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när dennes huvud är fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genom att slita loss hannens huvud?
('Älskling, jag är hemma! Vad f...?!')

8. En loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd? Det motsvarar att en människa hoppar längden av en fotbollsplan.
(30 minuter....Lyckliga gris....Kan du föreställa dig detta??)

9. Havskatten har över 27000 smaklökar!
(Vad kan vara så välsmakande på botten av havet?)

10. Några lejon parar sig över 50 gånger om dagen?
(Jag vill fortfarande va´ en gris i mitt nästa liv - kvalitet framför kvantitet!)

11. Fjärilar smakar med fötterna?!
(Någonting jag alltid har önskat att veta!)

12. Den starkaste muskel i kroppen är tungan?
(Hmmmmmm....)

13. Högerhänta människor lever i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta?
(!)

14. Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa?
(OK, det är nog bra.....)

15. En katts urin lyser under svart ljus?
(Svart ljus.... ?)

16. En struts öga är större än dennes hjärna?
(Jag känner människor med samma problem....)

17. Sjöstjärnor har ingen hjärna!
(Sådana människor känner jag också!)

18. Isbjörnar är vänsterhänta?
(Om dom byter, kommer de att leva längre!)

19. Människor och delfiner är de enda arter som har sex för lustens skull?
(Men grisen då?)

Dagens citat

Fastän det är väldigt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den som nästan är ännu bättre.”

Nalle Puh


that you only meant well

Godkväll :)
Nu sitter jag här på mitt rum, taggad för en heel natts sömn. För inatt ska jag banne mej sova, HELA natten.
Min dag har varit helt okej, jag har större delen av tiden legat under en filt, på en madrass i vardagsrummet, framför brasan och tvn. Ganska skönt. Celina kom hem vid två, och då gjorde hon mej sällskap framför tvn, och det gjorde även mamma och pappa när dom kom hem. Det blev till och med middag i vardagsrummet, jättemysigt. Sedan nu ikväll har vi bara kollat på let's dance och myst på, och nu har jag tänt ljus här i mitt rum, skruvat ner värmen, laddat med filtar och snytpapper och nässpray, för jag är laddad för sömn. Hmmmm, så det så.


Måste bara få tipsa om en film jag såg igårkväll. North Face heter den. Den är dock på tyska, och jag brukar inte gilla filmer som inte är på engelska eller svenska, men här glömde jag bort allt som heter språk. Jag kunde verkligen inte slita blicken från skärmen, och en stor del av filmen satt jag och kramade kudden så jag nästan fick kramp i armarna. Den var verkligen bra, svindlande bra, bokstavligt talat. Helt sjukt. Den berörde mej djupt, det är liksom inte en film som man ser och sedan bara glömmer. Den sätter spår liksom. Jag har faktisk sett många såna riktigt bra filmer på senaste tiden. På senaste månaden har jag säkert sett fem-sex filmer som blivit riktiga favoriter. Det är roligt.
Men till alla er som inte sett North Face, gör det.








15 januari

Godmorgon eller nåt.

Godnatt har det ju sannerligen inte varit iallafall. Fyfan vilken mardröm. Jag gick och la mej vid halv 11, eftersom jag skulle upp fem idag. När somnade jag? Jo runt halv två kanske. Jag mådde så jävla dåligt, hade ont i halsen, var helt igentäppt i näsan så jag knappt fick någon luft, och så världens huvudverk på det. Jag fick panik. Låg och vred och vände på mej i 3 timmar, och det är inte kul.
Så vid 12 gick jag ner till pappa och lennart som satt och kollade på tv. Så då låg mot pappa ett tag, men det hjälpte inte. Så jag gick och la mej igen.
Runt halv två, kanske senare, somnade jag in i nån konstig halvsömn, väl medveten om att min väckarklocka skulle ringa om drygt tre timmar. Blä.
Men jag fick ju inte sova särskillt länge, utan three a clock var jag klarvaken igen. Samma panik som innan, vilket resulterade i att jag inte somnade om förns fyra. Då insåg jag att det var lönlöst att jag skulle kliva upp en timme senare, så när klockan ringde vid fem så slog jag av den.

Vid sex kom pappa in och frågade om jag skulle vara hemma idag och om hur jag mådde. När han hade gått kunde jag inte somna om, utan gick ner, tog febern och värmde en kopp varm mjölk i hopp om att det skulle hjälpa. Och det hjälpte ganska bra. Vid kvart i sju somnade jag om igen, för att sedan vakna av att mamma kom in 45 minuter senare. Hon undrade om jag hade försovit mej så jag förklarade allt, och hon bäddade ner mej igen och sedan sov jag till halv tio.

Ja, så var min natt, och nej, jag mår inte speciellt bra. Fan vad jag hatar såna här nätter, snacka om att dom tar all energi.

Men nu ska jag iallafall koja ner mej i soffan igen, och där tänker jag ligga idag. Så ett sms eller två vore roligt :)
Puss


14 januari

Tjjooooolllahopp!
Gissa vem som varit på skolan idaaaaaaag? Jo jaaag :D Och en jävel på att rimma har jag också blivit.
Jag hade ingen feber imorse, så då beslöt jag mej för att ta tåget ner till stan, trots att jag inte mådde hundra, men jag mådde hyfsat bra så det blev så. Och jag är glad att jag åkte ner, för jag mådde bättre och bättre liksom during the day. Det var iallafall riktigt skoj att träffa alla igen, couse I've missed theem aaaaaaall. Nästan iallafall. Finns ju undantag ;)

Skönt var ju iallafall att vi fick sluta två timmar tidigare, och jag kom därmed hem fyra istället för sex, och deeet var skönt som fan. För som sagt, jag mår inte hundra. Och speciellt hundra i huvvet har jag ju inte varit i eftermiddag heller. Det ballade ur totalt under middagen och det slutade med att jag låg i soffan och nästan grinade av skratt. Och jag var inte ensam om det. Stackars Lennart som är på besök hos dessa galenskapare. Fast han har ju vart med förut såå.

Höhö, något som gjorde min dag idag var ju iallafall marcus, som gav mej en............... DISKBORSTE :D Haha, jag orkar inte ta hela historien men jag fick iallafall en fin diskborste som han tyckte jag skulle använda. Haha, han kommer få igen vill jag lova! :D

Men vet ni nuuu då, ska vi mysa till i soffan min familj och jag, och lennart då, men han hör ju praktiskt taget till familjen, och se på film och äta glass. MUMS :D

Så ha det förjävla bra, för det ska minsann jag ha!


goooodnatt

Buuuäääääääääääääääääääää och hej
Frusterad tjej, och jäklar annamma så var det inte ett rim som slank med där också? Jojomensan. Hö hö hö.
Jag var ju stensäker på att jag skulle gå på skolan imorn, men ikväll har jag fått lite feber... BAAAJS! Åååååh
Jag känner mej ensam. Jag gör faktiskt det. Familjen räknas inte, dom finns ju alltid där, men i övrigt så känner jag mej ensam just för tillfället. Försöker återupprätta min kontakt med omvärlden men den står inte på min sida och jag blir frustrerad. Jävligt frustrerad. Så frustrerad att min feber måste ha gått upp två grader nu. Men jag ska inte vara negativ. Jag slipper ju iallafall vara sjuk under vårshowen, (pepparpeppar), och det är ju bra. Så nu ska jag sova med den inställningen, sååååååååå
fuck you all and goodnight. och ett sms skulle sitta finfint

they where here first

Hey there. Jag har legat i soffan i stort sett hela dagen med verk. Celina kom hem vid två och då kokade hon varm choklad åt mej och sedan låg vi i flera timmar och kollade på OC. Mysigt. Nu sen ungefär fem har jag varit lite hög på alvedon tror jag, så jag får väl se när den går ur hur jag mår, om det bli skola imorn eller inte. Ni lär väl märka det imorn :)

Jag tror helt ärligt jag behövde dom här dagarna hemma, inte bara för att jag är sjuk, utan för att jag behövde reda ut lite saker med mej själv. Lite alonetime, utan att påverkas nåt av vad alla andra säger. Så jag har skurit mej lite från omvärlden, och det var skönare än jag trodde. Men snart är det väl back to life igen. Och jag tror jag ska börja med en dusch.

Fast först måste jag avreagera mej lite. Det har ju varit inbrott inatt igen i mitt andra hem, d.v.s. getberget. Dom har både tagit sej in i liftstugan och serveringen både uppe och nere. Alltså vilka jävla pundarhuvven! Dom har förstört massa saker, rivit sönder och slängt grejjer. Dom har liksom inte snott något utav värde, utan bara förstört. Det är ju så jävla onödigt! Alltså jag fattar inte, vilka jävla pulver finner nåt speciellt nöje i att bryta sej in på ett sånt här ställe en tisdagnatt och bara förstöra och stöka till? Jävla idioter. Så in i helvete patetiskt, dom kan ju inte ha nåt speciellt roligt liv om dom måste ta till såna här grejjer. Aaaah jag blir så jävla irriterad. Bajs

13 januari

Hellu
Jag blev hemma idag med. Jag ville verkligen gå, men det tyckte inte mina föräldrar. Och idag är jag i ärlighetens namn glad att dom bad mej stanna hemma, för jag mår nog sämre idag än igår. Vad nu det kan bero på. Bllääää. Är så jävla less på att vara sjuk nu. Jag är ju inte ens "riktigt" sjuk. Jag menar, det är inte så att jag ligger i 40 graders feber och har frossa och sover dagarna i ända, utan jag är liksom för sjuk för att orka med skolan, men för frisk för att ligga hela dagen. Det är jävligt frustrerande. Dock så mår jag ju inte alls bra, men jag har ju lite energi iaf, och då har man inte ro att ligga i sängen hela dagen.

Men nu har min bästa mamma gjort varma mackor till mej, så nu funderar jag på att sätta mej och grina lite till armageddon och försöka få imej lite ätbart. Men jag mår illa, blä.

Pusshej

Just for now

Hej där! Jag har lite tråkigt. Sitter och studerar min mattebok, men kommer mej inte för att jobba nåt. Det ger mej lite ångest. Jag ligger ju så sjukt mycket efter. Men jag och Bella ska plugga nånting, och då jävlar, kommer vi ligga före hela bunten sen! ;) Jag kommer nog ha några veckor på mej nu som vi ändå inte kommer ha så mycket mattelektioner eftersom vårshowen ligger för dörren just nu. Läääängtar! Ska bli hur roligt som helst. Trots att vi ettor inte får medverka så jättemycket, så är det alltid kul att medverka i en konsert liksom. Och jag vet att med dessa underbara människor så kommer jag ha kul hela tiden.

Som det ser ut nu så har vi denna vecka, och sedan veckan därpå, som vi kommer repa rätt mycket på skoltid. Vissa vanliga lektioner kommer alltså utgå. (det gör mej ingenting) Sedan kommer helgen, den 23-34, och då har vi rephelg. Alltså både lördag och söndag från 10-16. Det innebär att jag nog ska sova hos Andrea hela helgen, och vi kommer ha massa kul med klassen både på dagen och kvällen! Aaaaskul :D Och inte nog med det så börjar föreställningarna veckan därpå, och dom är flera gånger om dagen från måndag till fredag! Kung! Dock så missar jag fredagen, eftersom jag åker på det tredje lägret i min ledarutbildning då, men så kan det va. :)



Hittade gammelbild från början av den här terminen, då vi inte kände varandra
riktigt. Det syns nästan, alla ser lite blyga ut typ. Och ingen posar, och det är
ju standars nu för tiden ;D



Jag menar, ni ser ju själv ;)

Det är ju iallafall helt jävla sjukt att man kan komma så många människor, en hel klass nästan, så himla nära på bara några få månader. Helt sanslöst. Jag har aldrig trivts så bra som jag gör nu.
Många av mina vänner här hemifrån pratar om hur mycket dom saknar nian, och hur allt var då. Men helt ärligt så gör jag inte det. Jag hade jättekul i nian, det hade jag, men det är liksom ett avslutat kapitel för mej. Jag håller kontakten med mina vänner därifrån, och vi står varandra väldigt nära, men skolan i sig saknar jag inte. Visst tänker jag tillbaka ibland, men jag längtar inte. Jag vill ha det som det är just nu bara :)
Måste bara få säga att jag älskar min klass och många männiksor i den sjukt mycket. Det är helt underbart.

Life is today


armageddon





:)

12 januari

Hejsan alla friska och sjuka!
Jag blev hemma idag med. Mår inte så värst bra. Men bättre än igår iallafall. Hoppas på att kunna gå imorn.

Idag vaknade jag runt halv tio, och då gick jag ner och käkade en omelettfrukost. Sedan har jag legat under filten i soffan framtill nu. Har sett Armageddon. FYFAN VILKEN BRA FILM! Helt sanslöst. Jag höll på att grina sönder när jag såg den. Fantastiskt bra, verkligen.

Just nu sitter jag och lyssnar på massa fantastisk musik. Jag blir fan religiös när jag hör såna här mästerverk. Det är sjukt hur man kan skapa så otroligt mycket av röster och instrument. Det är mirakel.

Men nu ska jag släpa mej till duschen, ch sedan lär jag nog ta fram matteboken. Ha det bra! :)

uttråkad tjej :)

Questions with ONE answer

1. Var är din mobiltelefon?

fickan

2. Var är din andra hälft?

utspridd

3. Ditt hår?

Fågelbo

4. Din mamma?

bäst

5. Din pappa?

bäst

6. Det bästa du vet?

Muuuuusik

7. Din dröm inatt?

Bortglömd

8. Din dröm/ditt mål?

Success

9. Rummet du är i?

Mitt

10. Din hobby?

Musik

11. Din skräck?

sprutor

12. Var vill du vara om 6 år?

turneée ;D

13. Vart var du igår kväll?

hemma

14. Vad är du inte?

frisk

15. En sak du önskar dig?

pengar

16. Var du växte upp?

fränsta

17. Det sista du gjorde?

läste

18. Dina kläder?

Mjukisar

19. Din TV?

borta

20. Ditt/dina husdjur?

kaniner

21. Din dator?

HP

22. Ditt humör?

less

23. Saknar någon?

ja

11 januari

Hejsan! Jag blev hemma idag från skolan, mååår bajs. Uscha. Känns som om nån har tryggt ner en taggig brännande köttbulle i halsen på mej. Sov oroligt inatt. Låg vaken och var livrädd att jag skulle dö i sömnen typ. Haha, jag blir så när jag är sjuk. Det kändes liksom som om halsen höll på att svälla upp, så då blev jag rädd att den skulle svälla igen totalt under natten, men det gjorde den såklart inte :)

Idag har jag iallafall inte gjorty nånting, och det tänker jag fortsätta med. Eller jag ska räkna lite matte tror jag. Det behövs.

Jag brukar alltid känna mej så jävla ensam när jag är hemma och sjuk, men det visar sej att både Andrea och Christian också är hemma idag, så nu har jag msnkompisar :) Tuuuuur!

Men nu ska jag göra något annat, ta en kopp te eller nåt! Pusshej

Mohahahaha!

Godkväll! Idag har jag varit väldigt lat, har mest suttit här och framför datan och kurerat mej. Men jag mår precis som förut, så jag får se hur det blir imorn. Jag vill ju på skolan, det känns liksom som om hela veckan blir förstörd annars, men risken är ju att jag mår värre imorn och det blir ännu värre om jag anstränger mej. Så vi får se hur jag mår imornbitti.

Har iallafall massa planer nu. IIIIHHH :D
Först har vi nu sportlovet att se fram imot, för då ska vi nämligen troligen åka ändå upp till Arvidsjaur! Celina har Lilla Världscups-finalen där, och då tänkte vi åka allihopa! Ska bli riktigt kul, har aldrig varit så långt norrut!

Och sedan då från Norr till Turkiet :D För Angelica har nämligen frågat om jag vill följa med henne och hennes farmor till Turkiet i september, om vi sparar ihop pengar själv, och vem tackar nej till det? Inte då jag iallafall :D Så nu vet jag att jag måste skaffa sommarjobb, och lära mej att spara pengar och inte bara spendera. Kan bli tufft. Men fasen vad kul det skulle vara :D

Nu ska jag kurera mej med tekoppen, igen! Tur att jag älskar te då säger jag! :)



Tuurkiiet!



And Arvidsjaur ;D

Kan Dee

Jag kikade runt lite på olika bloggar och hemsidor, och hamnade till slut på en onlinebutik med kläder, Kan Dee, heter märket. Då är det alltså en tjej som tecknar tryck på sina kläder, och dom är sjukt snygga, precis i min smak :D Här är iallafall kläderna jag har siktat in mej på!





10 januari

Goddagens!
I dooon't feel good. No. Blä. Har så ont i halsen att jag inte kan prata. Brrraa! Nä inte speciellt. Idiotiskt av mej att sätta mej på motionscyklen igår trots att jag var förkyld. AAAH jag blir arg på mej själv.

Men det är inget jag kan göra något åt nu. Får väl ta det lugnt idag och se om det blir skola imorgon.

Idag vaknade jag vid tio-tiden, av att Celina ringde till min mobil, från hemtelefonen. "Hannah, nu ska vi göra omelett!" Så det vara bara upp och hoppa. Men det var mysigt. Vi åt omelett, drack te och juice, och kikade på Wall.E. En mysig start på dagen tycker jag.

Denna söndag var det ju meningen att jag skulle plugga matte med Bella, och det vill jag verkligen, men om jag mår såhär är det ju lite onödigt, om jag ska smitta henne. Får se hur jag mår sedan.
Men nu ska jag ta mej mej strumpor, för mitt rum är som ett kylskåp!

Puss

9 januari

Hej i kylan!  Idag är det lite varmare faktiskt, bara -25 kanske. Skönt. Eller skönare kanske jag ska säga.

Jag hade jättemysigt hema hos pullis igår. Vi såg på Let's Dance, och sedan myste vi till på hennes rum med julmust och chips och Män som hatar kvinnor. Great! Dock så sov jag genom halva filmen, var så jäkla trött. Hade tydligen svarat på saker Julia hade frågat, vilket jag inte minns.
Men när filmen var slut var klockan kanske halv 2, så då gick vi och borsta tänderna och bädda ner oss. Sedan låg vi såklart och surrade tills vi somnade :) Myys

Vaknade på slaget 12 idag. Skönt att sova ut var det. Så då käkade vi frulle och sedan slog vi på en skräckis so mvi kika på tills jag åkte hem :)

Nu har jag laddat med massa vindruvor och celina och jag ska nu kika på harry potter :D

Ha det bäst!



gstbloooogg på g

Heello fuckers! Nu sitter jag här med min puppsnurra Julia, och som hade tänkt att gääästblogga :D Enjoy!
hej vi äter chips : )  kul va? oooooch choklad speciellt pupphannah :)))
åååh cocos!  mummmmmmmmms!
sen ska vi kolla på film o mysa! sug på den!
sen då..... nja ja vet inte :)))
kanske de lr de lr de, vem vet, höres gott folk:))) Julia/Pullan/Hannahs´puppsnurra/



Alla vet att jag INTE äter godis :D //Hannah

Nananananaaaaaaaaaa

Haha, snygging! ;D


Puss från oss

tjajlalalakjsfhsklzf

Hejsan allahopa ni som faktiskt läser detta. Tror inte det är speciellt många. Men hej iallafall!

Idag har vart en bra dag på skolan, as usual. Många skratt, och efter skolan tog jag loddan och bella en fika på signes. Myyycket angenämt. Mindre angenämt var det ju då att jag och Bella höll på att missa bussen. Bella, som har ledproblem, kan ju inte springa, så jag fick kuta ikapp bussen och fråga snällt om han kunde vänta på Bella. Först fräste han bara åt mej att "Aldrig, det går inte" Då bönade jag och bad och sa att Bella inte kunde springa och hon hade ledproblem och dittan och duttan, (jag överdrev inte alls), så till slut väntade han. Det var andra gången för idag jag gjorde bort mej i bussen. Imorse också nämligen. Jag hade lovat angelica att skicka ett sms när vi for från fränsta så att hon skulle hinna gå ut till busshållsplatsen, men det glömde jag. Så när vi stannde vid hennes plats så såg inte jag henne, och tänkte att shit, nu har jag gjort bort mej. Så jag flög upp från min plats, (satt längst bak), kutade längs mittgången och skrek, "Åååååk inte, vääänta!" Bara det att längst fram i bussen stod angelica och betalade sin resa, vilket inte jag såg. Bra jobbat Hannah (y)

Men nu har jag brått, för strax går min buss till viskan, där jag kommer tillbringa natten hos Julia. Ha det bäst!

8 januari

Hallå i lååådan!

Jag sitter på skolan nu, bredvid några snygga brudar. Hohoo, jag vet att ni blir avis.

Och jag insåg nyss att jag börjar om 4 minuter. Nu vart ni inte så avis längre, så ha det bra, jag bloggar mer tooonight! ;D


7 januari

Hallllåå där!
Idag var första dagen på skolan år 2010, och det var som vanligt liika kul :D Har saknat folket som fan, och det var kul att träffa dom! Vi hade helt vanliga lektioner, och på kören gick vi igenom massa inför vårshowen. Den ser vi fram imot iallafall! Några veckor framöver som nästan bara kommer innehålla musik, alltså nästan inga vanliga lektioner. Kung!

Jag kom iallafall hem vid sex, och då slängde jag i mej lite pannkakor, och sedan kom Angelica och hennes gulliga farmor hit och hämtade upp mej, eftersom vår bil inte startade. Så då drog vi på gymmet där vi körde ett entimmes pass, med kondition, lite ben, massa armar, och mage och rygg. Skönt!
Efter passet tog vi och duschade, la inpackning och bastade, och det var välkommet i denna kyla. Seroöst, -30 grader, är väl lite överdrivet. Jag gillar kyla ja, men inte såhär kallt. Det går ju knappt att andas.

Nu ska jag ta och hämta mej en tekopp och sedan sätta mej framför brasan och tvapparen, sedan blir det sängen. Uppstigning 05.00 imorgon. PUSS!

6 januari fortfarande

Hejsan hoooppsan!
Nu sitter jag åter här med min flanellis, och ska strax sova. Ska ju upp klockan sju imorn, eftersom skolan begins :D
Och jaaa jag är knäpp, för jaaaa, jag längtar till skolan :D

Har iaf haft en heltrevlig kväll hos Beccis med folket. Det blev pizza och sedan massa tok och skratt. Like it.
Men nu känner jag mje typ halvt panikslagen! Känner att jag måste få lite rutiner nu efter lovet och all konstig mat och degande i soffan. Så jag börjar imornbitti, at 6 am, blire va? Eller pm? Skitsamma. NU, ska jag sova :D
PUSS

6 januari

Goddagens!
Klockan är nu 14.51, och jag går fortfarande kring i min flanellpyjamas. Myyyysigt. Har varit vaken sen halv 11 ungefär, och sen dess har celina och jag kollat på OC. Told ya, beroendeframkallande.

Denna onsdag bjuder iallfall på massa trevligt. Ska nämligen till Beccis om ca två timmar. Vi tänkte träffas gänget och käka pizza och umgås ikväll, ska bli riktigt mysigt. Dessutom ska Kattis dit, och jag har inte träffat henne på flera månader! Så det ser jag fram imot.


Måste iallafall berätta om inatt. Det är faktiskt så att jag är väldigt mörkrädd ibland, och igår blev jag jätteskrämd. Jag gick och la mej sist, och jag dubbelkollar alltid att dörren är låst, och lamporna och ljusen släkta innan jag går upp, om jag är sist. Har lite tvångstankar på det. Så när jag gick upp satte jag mej vid datan ett bra tag, och jag vet, att det var INGEN, som gick ner nånting, för jag har mitt rum precis vid trappen så det hade jag hört. Precis innan jag skulle sova gick jag iallfall ner för att kissa. Då står badrumsdörren öppen och lampan i taket är tänd, likaså den i pannrummet. Och som sagt så dubbelkollade jag innan jag gick och la mej. Blev asrädd. Typ sprang upp på mitt rum, stängde dörren, kollade under sängen och i garderoben, (ni får skratta) , men det var såklart ingen där. Så jag kurade ihop mej längst in i sängen under täcket, slog på radion så att jag inte skulle höra något, och sedan låg jag så tills jag somnade. Haha, jag skrattar åt det nu, men jag blev asrädd faktiskt. Lite fjantigt men ;) Nån mer än jag som är mörkrädd?

Höhö, nu ska jag göra nåt annat :D Tjingeling! :D

nattblogg

Goodnatt, kanske jag ska säga?
Fast liksom inte godnatt som i att jag ska sova, utan liksom istället för goddag, eftersom det är natt. Ajaa, onödigt vetande.

Just nu sitter jag och surrar med min vän chr på msn, och det äär så  här jätteirriterande, för när jag bloggar, och han skriver nåt på msn, då går det helt plötsligt inte att skirva. Så då måste jag ta musen och trycka på skärmen och sedan fortsätta skriva. Jag lovar att jag suttit och skrivit den här korta texten i säkert tio minuter. Aja, ääännu mer onödigt vetande till er :)

Jag har iallafall haft en trevlig kväll. Dom är så gulliga, familjen Åkerdahl. Och mätt är jag. Riktigt jävla mätt. Usch, jag tycker inte om att vara så här jättemätt. Men maten var ju god iallafall.
Och kvällen har spenderats med massa "hej bengt", "vem tog kakan ifrån kakburken" och massa moonwalk. Trevligt värre :D

När dom åkte hem där vid halv 12 slog vi på "Pojken med randig pyjamas" och såg den ännu en gång. Alltså ja, det är nog den mest grsäliga film jag sett. Alltså den är skitbra, men så fruktansvärt hemsk. Man blir så illa till mods när man ser den, och den är så sorglig att man inte ens kan gråta till den. Se den, alla ni som inte gjort det!

Här är det iaf också gräsligt just nu, gräsligt kallt! Jag gillar vinter och kyla, ja, men när det är 27 grader kallt och blåser, då är det fan inte så roligt. Men men, nu måste jag sluta. Eller egentligen måste jag inte det, men jag har helt enkelt inget mer att skriva om.

Så pusshej, bilder kommer imöööra! Eller idag blir det... PUSS!

matmatmat

Hallå där!
Tänkte passa på att slänga in ett inlägg nu, för nu är dom här vilken minut som helst. Jag är sjukt hungrig, och det bara osar mat i hela huset! Till förrätt blir det små snittar med nån röra på, och mördegsrullar, och till det en juicedrink. Sedan till varmrätt blir det nån låda med kassler, och en jävla massa grädde. MUMS! Sedan blir det ju efterrätt också, och då tänkte vi bjuda på marängtjofs. Jag kan inte stava till det, men ni vet vad jag menar. Kan ni förstå att jag är lite småsugen just nu? Mhmm. Magen skriker. Bokstavligt talat.

Men ajaa, hoppas ni har det bra! :D

Dagens låt

Den här låten är så jävla skön, LYSSNA!



Iron Maiden - The Trooper

5 januari

Godmorgon, goddag, godeftermiddag, what do you prefer?
Goddag skulle jag vilja säga, för jag har varit vaken sen tio. Vaknade av att vi hade gäster, så dom fick ju äran att se min otroligt morgonsnygga sida. Mums. Så jag käkade lite frulle, och sedan gick Celina och jag upp och fortsatte nörda OC, säsong tre, som vi fått låna av Anna. Sjukt bra är det. Och extremt beroendeframkallande.

Idag, är iallafall en ganska bra dag. För det första har jag namnsdag, så säg grattis vettja ;D
För det andra så kommer min sundsvallsfamilj hit på middag i eftermiddag, och det ser jag fram imot :D Förutom att nörda OC idag, så har vi nämligen lagat en massa mat. Vi tänkte nämligen slå på stort och bjuda på trerätters, med mingeldrinkar och hela köret. Me like :)

Nu känner jag att jag verkligen behöver en dusch, och kanske en promenad. Fast tvärtom. Först prommis, SEN dusch. Så ni får ha det bäst, för det hade jag tänkt att ha det! :D

Och jag får be om ursäkt om mina senaste inlägg har varit lite halvt depressed, men allt har varit lite upp och ner. Men nu är jag back on track, och jag tänker se till nu att detta året blir det bästa nånsin, och det gör man inte genom att deppa. Så åter igen, HA DET BÄST! :D




Längtan

Hoppla hej!

Jag kom nyss hem från träningen med småbarnen. Helt underbart roligt är det. Idag fick jag ta en grupp helt själv, och vi hade hur roligt som helst. Åkte Följa John, körde mellan levande portar, hoppade och gjorde massa hockeystopp. Dom var jätteduktiga :) Sen var det så himla roligt efteråt, för då kom det fram en mamma till ett av "mina barn", och sa till Mats, som är huvudtränare; "Gud vad duktig hon är, tjejen som var med mitt barn" Och då sa Mats nåt i stil med; "Ja Hannah, hon är guld värd"    Sånt värmer verkligen. Sedan kom dessutom den här mamman fram till mej och sa att jag var så duktig med barnen, att jag var så mjuk och bra mot dom, och att dom fick göra så roliga grejjer :) Jag blir som ett litet barn på julafton när jag får höra sånt, det är verkligen jättekul :D

Men sedan när jag var på väg hem stannade jag till och kollade upp mot backen, och mot gruppen jag egentligen går med, alltså dom i min ålder. (dock är det bara anna kvar i min ålder, men celina och dom) och jag kände en sån obeskrivlig längtan, till att bara dra på mej ett par benskydd och åka upp i backen och kasta mej ut i banan. Att riktigt får känna mjölksyran i benen när man pressar ner stålkanterna, och sedan känna smällarna efter portarna när man tagit dom perfekt med benskydden. Jag saknar det. Jag saknar till och med när man tar käpparna helt fel och dom smäller upp på baksidan låren och det svider till, eller när man gör en riktig vurpa, så skidorna flyger åt alla håll. På något vis saknar jag allt det där så sjukt mycket. Jag trivs verkligen jättebra som tränare, men ändå, det är långt ifrån samma sak. Jag har åkt slalom sen jag kunde gå, och tävlat sedan jag var fem. Det har liksom alltid varit en enormt stor del i mitt liv, som helt plötsligt inte finns kvar. Inte på samma sätt iallafall.
Jag vet att hade jag fortsatt att tävla själv i år, hade det bara blivit något halvdant och oseriöst, eftersom det helt enkelt inte finns tid till att satsa fullt ut. Så egentligen vet jag att jag gjort rätt val. Men det känns ändå. Ni vet som ett tomt hål i bröstet, där det saknas något. Jag älskar nuet, men på många vis längtar jag tillbaka till det som var.



nanananaaa

Nu har varit ute och gått i snöstormen, och nu tänkte jag ta och städa min garderooob, för det behövs..
Har fixat en ny header iallafall. Vad tycks? :)


4 januari

Godmorgon allahopa!
Vaknade självmant klockan tio idag. Ganska skönt. Klev upp och väckte Celina. Mamma och pappa var inte hemma, så jag passade på att bjuda Celina på gofrukost. Gjorde omelett och massa te, och sedan satte vi oss framför tvn med massa tända ljus och kikade på Spindelmannen ;) Tycker faktiskt om den filmen..

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på denna dag. Har ju träning ikväll, men annars vet jag icke.
Eller jag vet ju vad dagens eftermiddag kommer bjuda på. Och jag vet att jag då tänker stänga in mej på mitt rum och spela sterion på högsta volym för att slippa höra. Usch

Funderar på om jag ska ta mej en riktigt jävla lång promenad och rensa tankarna lite. Ska kolla på termometern först, och se vad den tycker.

Puss



Okeej, riktigt så fin var den ju inte, men god iallafall ;)


Movietime!

Hejsan!
Jag har nyss sett en otroligt bra film på tv. Helt fantastiskt bra var den faktiskt.

August Rush heter den, och handlar om en man och en kvinna, båda musiker, som möts en kväll, och tillbringar en natt tillsammans. Därefter skiljs dom åt, och kvinnan blir med barn, vilket mannen aldrig får reda på. När kvinnar sedan föder barnet, adopterar hennes pappa bort barnet i smyg, och säger att hon fått missfall.
Några år senare får man följa den unge sonens liv från att han bor på ett barnhem, tills han hamnar på gatan, där han upptäcker musiken. Han är nämligen ett riktigt musikgeni, och med hjälp av musiken börjar han sin jakt för att hitta sina föräldrar.

Sjuukt bra var den. En riktig måbra-film. Man fäller liksom en tår ibland, men för det mesta ler man liksom. Underbar. Alla borde se den :)






Mina nyårslöööften ;)


3 januari

Godeftermiddag!
Nu sitter jag på mitt genomkalla rum och känner att jag inte har något liv. Lite halvt depressed är jag också. Man får ju ha såna dagar ibland, men känner att dom kommer lite för ofta numera. Är liksom lättirriterad och gråter för mnsta lilla. Meeen, jag är väl antagligen trött. Eller nåt..
Egentligen vet jag ju vad som är fel

Blev iallafall väckt klockan tio imorse. Så då käkade jag lite frulle och åkte sedan med mamma och pappa till kontoret och där har vi varit hela dagen lång och burit grejjer. Slitsamt, men det blir ju belöning så, det är värt. Så nu ska vi strax käka, och sen bck to the office, och göra klart det sista :)

Ikväll ska vi nog vara ute och grilla korv och sånt. Kan säkert bli mysigt :)

Ha det bra!



let's have some fun and let us forget everything that happened

jhajjkdhsdjkg

Hellöö
Det blev en luuugn hemmakväll för min del. Är slut som en överkörd gorilla. Hur trött som helst. Dessutom skrattar alla här hemma åt mej eftersom jag inte kan gå upprätt.

Sitter iallafall och kikar på robinsson. Fan att dom förlora, jag hejjar ju på dom, som jag inte vet vad dom heter :)

Vilka hejar ni på? :)


hoo hoo

Hejsan :)
Jag heter Hannah Berglund, och jag vet att min blogg är lite tråkig nowadaaaays. Har liksom mobilen på lagning, och det är den jag knäpper alla bilder med. Men så fort den kommer tillbaka komer jag vara back on track igen :)


Men nu är det så att jag printat lite bilder från Rebckas bilder, från nyår. Hon har dock bara lagt ut några,  av typ 300, så resten kommer en annan gång ;)





Fixade oss hemma hos mej när brudarna hade anlänt :)



Är vi inte snygga så säg?



Och dom hära var ju inte sämre ;)



Maten var det ju inge fel på kan jag lova! (y)



Buuus i snön



Skåååål!



Sedan blev det skidåkning! :D



:D



Jag fick även prova Rebs bräda, vilket var hur kul som helst, och lätt värt smällarna och träningsverken :D

Men nu har jag inga mer bilder för tillfället. Men det kommer, jag lovar :D

PUSS

2 januari

Hallåhallå

Sitter hos momma och moffa nu efter en god fika. Trevligt trevligt.

 

Mamma väckte mej efter halv 12 idag, annars hade jag fortfarande sovit. Och ändå har jag sovit nästan 12 timmar inatt :o

 

Börjar iallafall känna mej lite stressad. Börjar skolan på torsdag, och jag har jättemycket jag vill hinna med. Åka till Sally, träffa Kattis, Birsta, vara med bästafolket i stan, åka pulka med vännerna här hemma, umgås med familjen. Jag kan ju lika gärna ge upp att jag ska hinna med allt. Sooorgligt men sant. Men det kommer ju fler helger, och jag längtar till skolan!

 

Någon som vill hitta på något ikväll kanske? :)


Foortfarande 1 januari

Hejsan alla tröttna och slitna, jag gissar att det finns många av er som är det idag!
För det är jag. Helt sjukt trött. Och ont i varenda jävla muskel i kroppen. Meee like. Har haft en jättebradag med brudarna. Vi åkte upp till berget vid 11, och så åkte vi fram till halv två, för då bar det av till fräsnat, där vi spelade 2 inttensiva timmar innebandy. Kuuul! :)

När vi kom hem var klockan runt fem, så då skyndade vi oss att käka middag, och sedan snodde vi ihop en mumsig fruktsallad, som vi dock inte hann njuta så mycket av eftersom vi insåg att tåget gick halv sju. Kom precis till tågstationen när tåget anlände, och tjejerna hann precis på innan tåget åkte. Tack för två underbart braiga dagar brudar! :D<3

Nu sitter jag iallafall här, och ska ta lite sats nu och kämpa mej nerför trappen till tvapparaten! Ha det bra! :)

1 januari 2010

GOTT NYYYTT ÅÅÅÅR :D:D:D
Och goooodmorgon. Klockan är halv 11, och jag har varit vaken sen nio. Vi skulle ju egentligen upp på berget idag, och vara där halv tio, men seriöst. Ingen av oss orkade, så vi åker upp lite senare.

Hade en sjukt bra nyårskväll/natt iallfall. Kanske den bästa nånsin tillochmed. Tjejerna kom hit vid tre, och då fixade vi oss framtill sex, då vi åkte upp på berget. Där käkade vi MASSA god mat, och vi brudar fick stå för underhållningen i form av lite sång. Sedan var det till att ut och åka slalom. Fick även prova Rebeckas bräda, vilket var sjukt roligt. Så nu vet jag vad som ska inhandlas :D
När vi hade åkt ett tag var det dags för desseeeeert, vilket var minst lika gott som varmrätten, och när vi hade käkat klart shakade vi loss litegrann på dansgolvet till vår egen Michael Jacksson.

Sedan gick vi ut igen, och åkte skidor ett tag. Sjuukt kul hade vi. Haha, förutom att Drea slet sönder sina täckisar och slog sej litegrann, så var allt prima! Efter ett tag fick vi även tag i en rulle med sopsäckar. Då kan ni ju gissa har kul vi hade sen när vi åkte lift upp i skorna, och sedan sopsäck ner för slalombaken. Så jävla kul.

När 12-slaget sedan kom var det ju meningen att jag skulle få öppna bubblet, men det gick inte så jättebra...

Vi kom iallafall hem vid ett, och då var vi så jävla frusna att vi tog och bryggde massa te, och sedan satt vi upp i soffan till fyra och pratade om allt och inget. Underbart mysig start på det nya året :))

Men nu har iallafall brudarna somnat, och jag sitter här vaken, själv. Så jag funderar på att krypa ner jag med!

Hur har erat nyår varit? :)

Ha det bäst! För det ska jag ha!

RSS 2.0