30 augusti

Jag tror jag just skrev 30 augusti, men jag menar såklart 30 juni. Orkar inte ändra. Frågan är hur jag då orkar att lägga ner tid på att förklara det, och att jag nu lägger ner tid på att findera hur jag orkar :S SKITSAMMA! Jag sitter iallafall här med nytvättat hår, nybadad i min goströja och lyssnar på michael  jacksson. Tror det konmmer börja åska snart. Jag gillar nog åska litegrann. Iallafall idag. Mysigt :)) Jag började dagen idag med att hämnas på fanny, som väckte mej inatt med massa sms. Sedan tog jag mej en promenad. Dukitg är jag. Har gått varje dag det här sommarlovet förutom en. Oftast två gånger om dagen också :D Duktig tjej tjohej! ;D Fast dock så äter jag glass i MASSOR! Menmen, nobody's perfect! :D Dagen fortsatte iallafall med att emmelie kom en lite stund och hälsa på. Kul att se na tyckte jag :D<3 Sedan åkte jag, syster och kusinvitamin till gissjö och badade järnet! Fast först en glass såklart :P Resan avslutade också med att vi åkte hem till oss och åt mera glass ;P Såååånt ääärrrr liiiiveet! Nu sitter jag iaf här och är lat. Det är skönt att vara lat. Ska nog vara lat hela dagen idag. Ladda för morgondagen. Då blir det såklart gatufesten med Anna och Julia, sedan sover jag troligen över i stöde hos anniiih :D Kommer bli kung!

Puuuusssss på alla :)

29 juni

Förlåt förlåt, det har inte blivit någon blogg på lääänge nu, but now I.m back. Imellanåt iaf, lär ju inte bli så mycket tid till skrivande om det här vädret håller i sej :D Två veckor av sommarlovet har gått. Två braiga veckor. Skolavslutningen var bra. Vi var i kyrkan, åt på bykrogen, sedan drog jag tillsammans med de bästa upp till kälen och hade det asbra :)) I övrigt har jag hunnit gjort ganska mycket. Massa grillning, fest på viskan, badning, solning, sandnäset, och sen i torsdags har sally bott med oss. Kanonhelg :D Till veckan väntar gatufesten på onsdag och fredag. Har nämligen inte så mycket pengar. Men, två dagar duger :)  Bajslibajsli! :))

7 juni

Hej och hallå! Jag har haft en mycket trevlig, dock intensiv, men trevligt helg. Jävuskt oflyt har jag också haft. Men alla gör vi våra misstag. I fredags iallafall, var jag först hemma. Åt mysmiddag med familjen :))  Sedan målade jag toaletten, asbra vart det. Jag och min mamma är bra på sånt där vi.
Sedan runt nio åkte jag till Fanny, och där var även Esmeralda. Vi åt smörgåstårta, och det är gott :D Sedan åkte vi in till fränsta och äventyrade lite, och efter det for jag och Fanny till Tom. Där var b.la. Becca och lite annat folk :) Hade ju tänkt att vara hemma tidigt, eftersom det skulle bli tidig uppstigning på lördag. Det hade mina föräldrar också tänkt, att jag skulle va hemma tidigt alltså. Men kom jag hem tidigt? Njääää. Dom ringde och sa åt mej att komma hem runt tolv. Kvart i två var jag hemma. Inte glada föräldrar då iaf. :(  Och på lördagen, då skulle ju Fanny och jag ta tåget till ånge klockan halv nio, bara det att det gick inget tåg halv nio, så det körde till sej. Fick be pappa skjuta upp oss. Kändes inte bra att fråga efter gårdagen, men han var så snäll och sjutsa oss. Var iallafall på träslaget hela dagen, med Fanny, och träffade massa braigt folk :)) Hade ju liksom tänkt att vara hemma rätt tidigt idag med, eftersom vi skulle bort på middag halv fem. Men kom jag hem tidigt idag då? nix. Kvart över fyra var jag hemma. Inga glada föräldrar då heller :(  Bra Hannah, bra! Åkte iaf och firade "moster" klockan halv fem. Trevligt faktiskt. Men så var det ju det där med efterbränningen. Ville så gärna dit, men my parents gillade inte den idéen så himla mycket, med tanke på mina missar. Dom tyckte att jag får faktsikt välja bort nånting, eftersom jag även skulle va i kyrkan på söndagen klockan nio. Men jag tjatade, och sa att "jag orkar", och jag sköter mej" Så jag fick ju gå. Ja, jag skötte mej. Men nä, jag orkade icke! Hade jättekul kväll i ånge, kom hem runt ett. Somnade kanske två. Ställde klockan på sju. Slog upp ögona fem i nio idag. Skulle vara i kyrkan på konfirmation nio! Skitbra hannah, verkligen. Så jag klev upp, och åkte direkt till kyrkan. Men även mina föräldrar fick kliva upp och köra kläder och grejjer åt mej till fränsta. Inte glada föräldrar igen :( Tur att dom förlåter mej iallafall, för dom älskar ju mej ;D
Och nu, är jag trött. Helt slut. Ska duscha nu, och sedan tror jag kanske att emmelie och dennis kommer på terep :D

Imorn börjar sista skolveckan :D Skkiiitbraa :D:D Ska till nöjeshallen efter skolan me u-ledar gänget :D
Jag är bra på gocart, tjalalalala!

5 juni

Fittdag. Finns inget att säga.

4 juni

Mindre än nio dagar kvar! :D
Hade väldigt trevligt igår hos Beccis med hon och moa, då vi firade vårt alldeles egna lilla tiodagars. Vi åt digestivevarmahallonochoboy-glass. Det var mums! Sedan satt vi och surra massa, såg lite på pretty woman, och lyssnade på moas dunkadunka-låt. Trevligttrevligt :))
Och idag är jag trött. Ovanligt? Nej. Vet inte vad det är med mej. Känns som om alla nio år i skolan kommer ikapp mej nu, och gör mej trött :o Myyyskko. Har iaf haft helt okej dag. Hade "vanliga" lektioner till lunch, sedan rep. inför skolavslutningen resten av dagen. När vi slutade kvart i fyra brummade jag och mina coola konfaledarpoolers ner till kyrkan och övade inför konfirmationen. Fick träffa emmelie också :D Cool brud med bil och playboykanin lixom! ;)
Och nu är jag hemma. Ska nog gå ner och kolla på tvn ett tag, innan jag går och lägger mej. Är väldigt trött som sagt.
Måste va pigg imorn. Ska ha vattenkrig på förmiddagen, döma brännboll fram till två, och sedan kanske hitta på något med folket på kvällen? :) Maayybee, och kanske hälsa på i borgsjö också? Får se hur dagen artar sej ;) På lärdag är det iaf Träslaget, och jag hade tänkt att ha kul, heeela dagen lång då :D
 Men nu, godnatt, gott folk :))

"Rabbaan och Recca, Pumpa Rumpa!"

2 juni

Mindre än elva dagar kvar nu! Känns så skönt, men så förbannat typiskt att nu, när man inte vart sjuk på flera månader, då åker man på nån jävla hosta! Kan inte prata just för tillfället. Gillas inte! Men, jag står ut, såklart :)
Har iaf vart en rätt seg dag. Fast slapp. Inte haft nån riktigt seriös lektion på hela dagen. Har liksom inge mer att göra nu. Och det, känns bättre än det mesta! Tränade inför skolavslutningen på eftermiddagen. Gick bra för de andra, dock inte för mej. Ingen röst som sagt.
När jag kom hem hade mami lagat pannkakor, och det gillar vi!
Sedan åkte jag till fränsta och handlade lite.
Min moped är konstig förresten. Den slås av om jag inte gasar. Killarna sa nåt om lufttryck. Eller förgasare? Säger inte mej ett smack iallfall. Men jag kör ändå :))
Och nu hade jag tänkt att kolla på ugly betty, och sedan lite desperata hemmafruar. Gillar sånt skit jag.

Och förresten, jag och Fanny slutade med godis igår. Önska oss lycka till.


1 juni

Mindre än 12 dagar kvar nu! Helt sjukt! Fattar inte att det har gått så fort. Men så är det, och jag vet iallafall vem som kommer ha vattenfast mascara på avslutningen.

Har haft en helt okej dag. Fast mår inte sådär jättebra. Hosta och snor. Blä för det! Men Beccis kom iallafall och plocka upp mej imorse, efter att hon slagit ihjäl getingen :S Sedan bar det av ner till sundsvall, och hedbergska. Fick sitta och vänta och vara nervös i ungefär en kvart, sen fick jag komma in till första rummet. (Av fyra) Aspirrigt var det. Och skämmigt. Men jag klarade av alla fyra rummen, utan något större missöde. Sedan gick vi omkring på staden ett tag. Suktade efter kläder, men den som inga pengar har, hon får gå med rumpan bar! Tyvärr. Men vi blir snart rika, och då jävlar! :)) Och tack Beccis för att du följde med på antagningen och stötta mej :D Sedan åkte jag med bussen hem till fränsta, där jag gick upp och övade till skolavslutningen de två sista timmarna. Sedan hemfärd. Och nu har vi kört en massa sand till poolen, och strax blire en gåning med Fanny. Trevlans! Resten av kvällen kommer bli superslapp! Dusch, tv, sova. Och te då såklart. Need it! Men nu ska jag vara lite hurtig! Seee youu!


"Vad fan ska han i duschen och göra?"

RSS 2.0