31 maj

Och åter igen, hej. Har inte riktigt haft ork, tid och lust att blogga något den här veckan, men nu är jag här. Dock utan orkan till att skriva en lång blogg om hela min vecka, så det blir om min helg bara ;) Fredagen var bra. Riktigt bra faktisk. Hade typ inte en ända seriös lektion, och klcokan två for emme och jag till ånge. Där gick vi upp till musikskolan, där vi sjungl ite med de andra solisterna och kören :) Sedan, gick vi på knuten och käka. Jag smällde i mej en fet pizza, och emma en enorm kycklingrulle. Asgott. Fast vi ångrade oss sen när vi kände att maten stod upp i halsen när vi skulle sjunga. :P Men det funkade, och senare uppträdde vi hela högen på medbogarhuset. Det var faktiskt riktigt mycket folk som tittade, och vi gjorde en riktig bra "konsert" måste jag säga. Någon tog tydligen massa bilder, så när jag kommit åt dom ska jag lägga ut. När vi hade sjungt klart, blev det meeraa kulturnatt med massa braigt folk. Gick med Beccis och Emma, men vi träffade såklart på en massa annat bra folk också. :D Toppenkväll iallafall. Med skogar, regristeringsskyltar och duschar :D Haha
Åkte iaf hem runt halv ett, och sedan på lördagen klev jag upp nio, för då skulle vi åka upp till sandnäset. Det var så jävla skönt att komma dit! Älskar stället! Och fint väder var det också. Nästan lite för fint för att stå i gassande sol och sätta upp förtält. Men nu är det gjort iaf ;) Och på kvällen grillade vi och myste på :)) Åkte hem redan vid tio imorse, för celina hade match. Jag umgicks lite med min älskade mamma ett tag, och sedan for jag och älsklingsFanny till Backetjärn och tog premiärdoppet med Becca och Jeppe :D Moa var också där, men hon badade dock inte ;) Och nu, ja nu ska jag ta en lååång dusch, och sedan sovasovasova! Mmmm, vad jag älskar att sova. Men fy för rinnande näsor och ögon! Pollenjävlar dö!
Imorn ska jag på intagningsprov i stan :S Asnervös. Hes och ont i halsen. Känns skitbra! :S Men min vän Becca ska med, och då kommer det gå bra ;D<3

Kääärleeeek till alla mina älsklingar! <333

"Kolla regristeringskylten allihop! Det står VED. Fast med U."

Tänkte lägga ut lite pictures från balen :D

                            





                                                                     








25 maj

Jag är trrrröööötttttt, men jag lever efter helgen :D Kanonvecka/helg har det varit! Helt perfekt! Dock inte så mycket sömn, men det tar jag igen nu när det är skolvecka ;) Fanny, Becca, Erik, Tom, Walle, Jeppe och Morgan kom till mej i fredags. Väldigt kul. Vi spelade poker, och jag gjorde tyvärr inte lika stor succe som i onsdags, men de kan jag leva med ;) Sedan spelade vi sanning och konka, fast drickvarianten med spelplan. Skafferiet var dock tomt, men vi fyllde kannorna fulla med vatten och drack tills vi nästan kissade på oss allihopa! Man fick ju liksom bara gå på toa om man fick toakortet, vilket inte var så ofta. Haha, gillar den här;
Becca: "Yes! Jag fick toakortet!"
Walle: "Jaha, och jag får bara skitkort".
Haha, vilka människor. :)) Aaah, trevligt var det iallafall. Vet inte riktigt när Walle och Morgan åkte hem, men de andra blev kvar ett tag innan Jeppe åkte, och resten sov över. Fick ett skrattanfall när becca och jag skulle ta fram madrasserna. "Fan vad ni har pulat bra här!" Haha, gobecca :P Slutade iaf med att vi sov alla i mitt lilla rum. Erik somna med en klubba i käften, vaknade med klubbpinnen i mun, och första repliken, klockan nio på morgonen var; "Jag måste fan ha en klubba". Så goda var tydligen dom.
Ja iallafall dagen efter, när vi fick upp tom ur sängen, och alla åkt hem, då for jag och Fanny vidare till Backetjärn, där det var konfirmationsläger. Vi åkte båt. Fort. Sedan var vi uppe till tre på natten innan alla busiga barn hade somnat. Mahaha! Fast troru man kunde vosa då eller? Nix, för det var kallt som satan! Sov imellanåt fram till sju, då det var uppstigning. Kul. Men lyckade iaf orka med dagen, med hjälp av lite tupplurar här och var. :)) Sen på kvällen kom först Kicki, Linnea och Ida och hälsa på en sväng. Sen kom emmelie och dennis :))
Och nu, har jag klarat av en hel skoldag, och tror snart jag ska brumma iväg bort till Borgsjö :) Tack och hej, leeeverpasteeejjj! :D

22 maj

Denna dagen efter, seeeg. Vaknade tio, för att åka bort och städa. Det gick kanoneeers! Vi åt paj och kladdkaka och pratade en massa. Sedan åkte jag och Fanny hem en sväng, och sedan bort till tom. Där satt vi hela högen som nå döda sillar. Trevlans. Efter de åkte vi hem och käka. Och nu sitter jag och Fanny här, och vi är glada!! Kommer snart lite mer people, och vi ska ha det trevligt, ooh ja!
Och imorn ska me and Fannii på konfirmationscaaamp! Och vara ledare owyeaah! Men, nu, seee yaah! :D


21 maj

Guud Amen vilken bra dag detta har varit! Vaknade halv elva, och for till treklövern till halv tolv. Där fixade vi det sista, hackade grönsaker och sånt. Sedan åkte vi alla hem och fixade oss. Jävla bestyr att få till lockarna, men det var det värt. Sedan åkte jag till becca, och därifrån raggarbil med walle, som då var min kavaljer, till balen. Fyfan vilken lyckad kväll! Helt underbart. Kunde inte ens föreställa mej att de skulle bli sådär bra. Och alla var så vackra och stiliga, och det var bara så jävla kul :D Vi åt, vi knäppte en jävla massa kort och så skrattade vi och dansade hela natten lång. Tack alla som gjorde kvällen perfekt :D

20 maj

Blev en mycket trevlig promenad igår, med Fanny och Kattis. Vi gick i ungefär en och en halv timme, och det blev en massa deeptalk. Väldigt trevligt. När vi kom tillbaka till mopparna var det någon jävel som hade flyttat runt och gjort massa grejjer på dom. Låt bli andras grejjer!
Sedan åkte jag hem och kollade på desperate, och sedan rringde fanny. För hon hade nämligen tappat bort sin telefon under promenaden. Så då var det bara att åka ut och leta, dock utan resultat :/


Dagen idag har varit mycket trevlig. Sov ändå till nio :D :D Asskönt. Sedan åkte vi bort till treklövern och dukade och fixade det fint. Vi blev klar tidigt så det slutade med en pizza på vagabondo. Sen åskade det en massa, och mamma blev nästan träffad av blixten under vår diskbänk :o Scaaryy :S
Sen åkte vi och hämtade lennart på station, och jag fick köra lite bil.
När vi kom hem testade jag och mamma lite balfrisyrer, och sedan åkte jag bort till tom och träffa lite folk. Väldans trevligt måste jag säga. Skitkul fakitsikt :D Åkte hem runt halv två, och sedan var det pang bom i säng.


.



"Noll tolerans mot mobbing". 
 I helvete eller! Hur fan kan man gå ut med i Ånge kommun, att vi har "Noll tolerans mot mobbing", när det går så långt att en 12-årig flicka tar livet av sig! Det kanske är dags att tänka om. Jag tror knappast man löser mobbing genom att sätta upp en papperslapp där det står att det är fel att mobbas, och att man ska behandla alla med respekt.  Det krävs nog mer! Lärarna ser ju inte ens vad som händer, och ändå säger dom att Ånge kommun har så jävla bra skolor. Tänk om, säger jag bara. Och varför flytta de utsatta till andra skolor? Istället för de som verkligen orsakar problemen. Varför sparka på en som redan ligger?
Blir så jävla förbannad på alla trångsynta idioter till männsikor, som inte ser vart problemen ligger. Ta reda på det innan ni går ut med att vi har "Noll tolerans", för de vet ni också att vi inte har.


r.i.p

19 maj

Blev inget lirande igår med "bandet", men de gjorde ingenting. Fick sluta två istället :D Så jag åkte hem och gjorde mej en macka. Var nämligen mycket hungrig. Sedan tog jag och "pluggade" lite. Eller vad man nu ska kalla det. Kolla på tv kanske det heter ;) Sen när mamma kom hem tog vi med oss lite mat och gick ut i husvagnen och tillagade den. Mysigt faktisk. Efter det blev de pluggning på riktigt. Iallafall nästan. För då kom älsklingsemmelie and her boyfriend och hälsa på. Då blev jag glad :D Vi kollade på film och drack te med mamma pappa och celina. Mys.

Och den här dagen har varit rätt bra. Hade sång efter lunch. Blir möjligtvis två låtar på kulturnatten :D Sedan på eftermiddagen tränade vi med "bandet" till skolavslutningen. Kommer bli riktigt bra känns de som. Sen brummade jag och syster min hem och lagade middag i husvagnen.
Vi har börjat lägga in golvet i köket nu iallafall. Kommer bli skitbra tror jag :D
Och nu blir det en långprommis med Fanny, och sedan te och desperate housewifes. Like it!
Men gissa vem som får sovmorgon imorn? Jo, nämligen jag, (och alla andra i balkommitén), för vi ska till treklövern och duka och dekorera :D Kommer bli kanon tror jag. Fast har ännu inte testat någon balfrisyr, men de löser sej ;)
Nä nu ska jag gå och va lite hurtig med favoritfanny. Tackåhej! :D


Mahaha


Oooow Yeeeah

Jag är på skolan och är duktig ja, asduktigt. Det hör ju inte till saken att vi faktiskt har lektion och jag gör något jag egentligen inte ska göra. Men fröken gunnarsdotter bryr sig inte. Gillar henne skarpt ja!
Idag ska jag och mina poolers lira i ett band, för vi är såå cooola! Ow Yeah.
Och sen blir plugg resten av dagen. Blä för det säger jag bara.

Börjar även få lite halvångest, för nu är det inte långt kvar. Det är för fan bara tre veckor och fyra dagar kvar tills det är slut på det här! Jag fattar inte!
Och på torsdag är det bal, det det känns också som en slags avslutning.
Jag vet iaf vem som kommer ha vattenfast mascara på asjälva skolavslutningen. Buhuu..

Men nu ska jag faktiskt vara duktig på riktigt, och fortsätta skriva mitt arbete om ortorexi. Tack och hej


Vila i frid <3

Kääärleeek

  <33   älsklingstjejor 

suttonde maj!

Norges Nationaldag idag, plus att dom vann igår, fyfan vad det ska festas där nu! Det var ju inte speciellt otippat att dom vann, och låten var ju faktiskt bäst om jag får säga det själv. I'm in loooove, with a fairytaaaale! Det är ju typ som jag, som är in love with twilight. Jag, Fanny, Becca och Kattis såg den igår. Igen. Kan nog se den några tusen gånger till. Vi har även kommit fram till, (utom becca, som nöjer sej med tom) att vi lever väldigt tråkiga liv, där det inte finns några sexiga, farliga, och sjukt snygga vampyrer! Blä för vardagen ibland alltså :/ Men, vi hade det mysigt iallafall. Vi såg film, tjockade oss, såg eurovision, och spelade twister. Mys :)) Sen tog vi oss en moppesväng vid 12, och efter det begav vi oss hem till var och en. Jag gick och la mej, men kunde inte låta bli att se sista halvtimmen på twilight en gång till :P

Sen vaknade jag nio imorse, fixade lite här hemma. (våran nedervåning ser för tillfället ut som ett folieinpackat snickeri, eftersom vi håller på att lägga in golvärme) Sedan begav jag mej till Fanny och gav henne filmen, sen for vi och kollade på lite fotboll. Fast när vi insett att matchen redan var förlorad åkte hon hem till sej, och jag till mej. Vi grillade hamburgeers, och sen kom Kaaaatariina hit och solade med mej. Vi byggde en koja på taket och sen har vi legat där och stekt. Härligt. Har på mej linne och jeansshorts just nu, får världens sommarkänslor. Och nu är jag ännu mera lat och sitter här. Vet inte vad som händer sen. Antagligen middag, promenad, dusch, tv. Låter kanon de tycker ja ;D<33


16 maj

Yo Man!
Blä för den här veckan alltså. Inte bästa ever om jag säger så. Har känt mej trött och sliten hela veckan. Torsdagen var rätt tråkig, fram till kvällen. Pappsen skjutasde mej först till fränsta, där jag repade mina två låtar en sista gång, och sen skjuta emma mej till forum, där jag sjöng på "musiken hjälper", som är en välgörenhetskonsert eller vad man ska säga. Gick rätt bra, endats några få missöden ;) Sen nu är det kulturnatten nästa! :D  Fredagen var okej. Spelade baseboll på idrotten och fyfan va roligt det är :D Fast sen var dagen rätt värdelös. Hade först realiaprov på franskan, och sen hörförståelse nationella i franska :S Fast fick VG på de och jag är i chock! Men jag kan jag också, så intellegent som jag är!
Sen hade vi ju väldigt roligt på lunchrasten också, jag, kattis, emma och julia. Vi lekte musiken stannar i f.an inför halva skolan tills vi svettades ihjäl. Det var himla roligt det tjejor! Efter skolan for jag, Fanny och Celina till Shell. Mötte polisen när jag skulle korsa vägen, så det blev en tvärnit. Lite nervös blev jag där men han tittade åt ett annat håll. Vi köpte en varsin glass och satt där och var coola. Ascoola. Sen for jag och Celina och köpte present till Celinas kompis, som hade fest på kvällen. Efter det for vi hem, och jag och mamma satt och prata en massa i våra pratsoffor. Det var mysigt må jag säga. Sedan käkade vi middag, och mot kvällningen hade jag tänkt att åka ut nånting men det slutade med att jag segnade ihop framför tvn. Skönt var det må jag säga. Gick och le mej runt 12, vaknade 11. Välbehävligt som tusan känner jag! Sen var jag lat fram till 2, för då komm beccis och hälsade på mej :D Hon skulle ju egentligen lämna igen simfötterna, men dom glömde hon :P Jag har listat ut att simfötterna nog bara var en ursäkt för att komma hit ;) Hihi :)) Vi satt och pratade ett tag, sen for vi ut och mopperaggade lite. Coola tjejor! Sen var hon hem till sej och jag till mej och käka. Jag har har kommit underfund med att min familj inte är den normalaste, men det gör inget, för jag älskar dom ändå :D<333 Och ikväll blir det film och mys med lite folk. Trevligttrevligt. Och nu ska jag och Fanny åka och hyra film och så. Tjoho för de :D


13 maj

Tjoflöjt!
Igår var jag och mina coola vänner på ledarmöte och planerade hyss för the konfirmands. Mysigt var de. Vi gjorde varma mackor, åt chokladbollar och disskuterade min korkadhet.
Sen kom Emmelaaaj och Dennis och dom mådde bättre och jag fick krama min vän :D Sen brassade jag hem på min dundermoped och pluggade häcken av mej. I mina drömmar. I själva verket gick jag och la mej och halvsov framför tvn. Inte bra Hannah. Har liksom bilogiprov imorn så ja :S Sen kollade jag och mamma på desperata hemmafruar och sen på eurovision. Heeejjjaa sverige!

Och idag tog jag mej en sovmorgon till halv åtta.
Sen var det slut på fröjden. Åkte moppe till skolan, och där har jag tillbringat min dag! Helt okej dag. Har bakat massa pajer till balen. Och Moa, jag diggar verkligen dina parkeringar som är placerade ungefär tvärs över två parkeringsplatser :)) Och nu borde jag verkligen plugga. Har inte råd att förlora mitt MVG i biologi.
Och Celina ropade nyss att hon hatar mej. Jippi :)

12 maj

Heej
Nu sitter jag här i datasalen med mina kära vännor, Fanny, Beccis och Katariiina. Yo man. Vi är helt alone, men vi är väldigt glada ändå :)) Dagen har vart trög. Hade nationell i fysik i två och en halv timme. BLÄÄÄÄÄÄ! Men det gick rätt bra. Och nu är det snart slut och jag och mina konfledarpooolers ska på möte. Vi är coola för vi gillar kyrkan :D
Men nu ska jag leta reda på en lärare som kan ge mej en närvarostämpel ;) Puuuuus åk heej leverpaastejj!

<3

<3

11 maj

Hej pissdag!
Tror inte den här dagen kan bli nå sämre nu. Har varit astrött hela dagen. Första rasten kastade erik en bokjävel i fejjan på mej så nu har jag två asfula sår mitt på kinden. Ont som satan. Sen har det bara vart astråkigt och segt. Fick linda upp halva min luffarslöjdsgrej för att den blev så ful! Kommer hem, har huuuur mycket plugg som helst. Sen ringer emmelie och berättar att dennis (som nyss kommit hem från USA), kanske har svininfluensan. Och har han de, så har hon garanterat det också! Så dom ska testa sig imorn, sen gåre två dygn innan dom får svar och under den tiden får dom inte träffa någon! Jag dör! Fanfanfan! Saknar ju min bäste vän :'(  <3 Känner mej som blä! Och inte har jag hunnit tränat idag heller! ÅÅÅH! :( :(

Fast en bra sak har hänt idag. Pappa kom hem nyss, han har varit hos Brad. Och gissa vad han har med sej? Jo, tre par sundsvalls/adidasbyxor i modellen som inte ens kommit ut i affären ännu, plus tröjor till! :D I liiike Brrraaad! :D


Hannah Berglund. Tillräckligt smart för att inse att hon är korkad.

10 maj

Jag är helt slut nu iallafall. Har varit flitig som satan den här helgen. Igår var jag först ute och städade och fixade hos kaninerna, sen var ja och handlade mat. Resten av eftermiddagen stod jag uppe i kallrummet och målade pärlspont. Finfint :) När det var gjort tog jag mopeden och skjutade Celina till Tim, och själv for jag bort till Fanny. Vi käkade kött och potatissallad, och sen åkte vi bort till hennes mormor pia. Där packade vi ut oss i denn lilla söta stugan på gården, där vi då skulle sova. Jättemysigt var det där. Vid åtta ungefär åkte vi bort till Tom, där det var lite folk. Vi spelade kort och sen satt vi ute vid brasan hela kvällen. Jättemysigt :) Runt halv ett åkte vi hem till stugan, och vi somnade kanske tre.
Klockan tio i åtta ringde klockan, då var det dags att kliva upp igen. Vi käkade frukost och fixade oss och sen kom mamsen och papsen och hämtade upp oss. Vi åkte ner till birsta, där dom släppte av oss och vi gick på birsta city. Kulkul. Hittade en avslutningsklänning på cubus, ett linne på gina och örhängen på h&m. Sen blev det såklart en tacotallrik på café charm också ;) Sen åkte vi hem, och resten av dagen har spenderats med att måla alla pärlspontskivor, igen. Färg tamefan överallt :)) Men nu, är jag trött och ska dricka te. Sen är gdet odnight sleeptight för min del :D<3


9 maj

Hejsveejs
Har inte hunnit blogga någonting denna vecka, men nu är jag här! Haft en helt okej vecka. Emmelie har vart i norge så hon har varit saknad :'( Annars har gofolket på skolan gjort mej happy. Iallfall vissa av dom. Andra har man ju insett att dom är idioter ibland. Vi har kommit jättelångt med balen nu iallafall. Den är om mindre än två veckort och egentligen det ändå vi har kvar att göra är maten och dekoreringen :D
Kört bil har jag även gjort i massor den här veckan. Skitduktig måste jag säga att jag är. Första körningen med Emmelie gick till ungefär så här;
Emmelie: "Akta busken!"
Hannah: "Jag har koll" (styr mot busken)
Emmelie: "Hannah bromsa!"
Hannah trycker ner gasen ännu mer, i tron om att det är bromsen.
Emmelie rycker i handbromsen, och den gula bubblan är räddad. :))
Skitbra tycker jag :D har kört med mamma massa också. Har lite problen med att få bilen att rulla framåt. Får motorstopp hela tiden. Men svänga det kan jag minsann :D

Och igår var vi och grillade igen. Vi skulle ha tjejkväll, jag, Beccis, Fanny och Kattis. Mysigt som tusan var det. Många skratt men även massa deeptalk. Vid tio kom det massa annat folk också. Trevligttrevligt :))
Och ikväll blir det ännu mera grillning hos Tom. Kulkul. Och sen ska jag och Fanny sova i en stuga på hennes mormors gård. Asmys :D

5 maj

Hejhej :D
Har inte skrivit på länge nu eftersom jag varit i fjällen. UNDERBAR vecka :D Tänkte skriva lite kort om varje dag;

Söndag:
Klev upp vid sju, och packade ihop det sista. Vid nio kom vi iväg, och det tog ungefär tre timmar upp dit. Fast vi stannde och åt också ju. Vi 12 anlände vi till den underbara stugan som ligger 6 km efter funäs. Verkligen är hur fin pch fräsch som helst. Vädret var kanon, så vi gick direkt ut på altanen och stekte. Eftersom jag hade gett mej den på att börja springa den här veckan, så tog jag på mej löpardojjorna och sprang en vända. Skönt som tusan. Sen blev de bastning och mys.

Måndag:
Vaknade vid nio, Spöregn. Fast det gjorde ingenting. Vi degade på ett tag, sen for vi in till funäs och shoppade lite. När vi kom tillbaka blev de en springtur, sen bastning såklart, och resten av kvällen spenderades i soffan med godis och film.

Tisdag:
Vaknade vid nio igen. Inte så väldans bra väder. Men vid 11 sa mamma; "Nä, nu har jag sett att det är blå himmel och sol några km bort, så nu tänker inte jag sitta och vänta på solen här längre" Sagt och gjort. Vi packade in oss i bilen och for på soljakt. Hittade några parkeringar där vi stannade och solade några minuter, tills den gick i moln, för då letade vi reda på en ny. Knäppa familjen, I know :))<3 När vi inte hittade nå mer sol beslutade vi oss för att ta en vända till Norge. Så då gjorde vi de, fast bara ett tag. På väg tillbaka till stugan åkte vi förbi ett asfint vattenfall, så jag och celina tog oss en långvandring på berget :)) Resten av dagen bestod endast av myys.

Onsdag:
Vaknade vid 8 faktiskt, med kanonväder! Så vi packade ihop oss ganska snabbt och for iväg till hamrabacken. Där blev det stek och skidor hela dagen lång. Kanonmysigt. Sen hem, springtur, bastning, mys.

Torsdag:
Klockan ringde klockan sex. Kändes verkligen underbart. Men då kom min räddande ängel pappapelle in och sa att jag och mamma kunde ta sovmorgon en stund om vi ville :) Så vi sov till åtta, fixade lite, och for sen till hamrabacken till pappa och celina. Celina tävlade ju, gick jättebra för henne tycker jag :) Blev en heldag med solning och slslom igen så. Trevligttrevligt. När vi kom hem, duschade vi och så. Sen anlände Emmsan, vår femte familjemedlem. Hon åkte hela vägen själv upp dit.
Vid sex började det rulla in folk. Getbergare only. När alla hade kommit var vi kanske 20 pers i vår stuga. Vi grillade och hade det trevligt. Efter middagen for vi gemensamt på en majbrasa, och sen for min familj tillbaka till stugan.
Vi myste på och tände såna här kinesiska lyktor, (vita ballonger typ som lyser och flyger i luften). Sen natta.

Fredag: Det blev backen idag också. Helmysigt. Jag, Emmelie och lillBasse hyrde såna där snowraisar (stavning?), jättestora, som vi åkte upp med i liften och sen nerför slalombacken. Hur kul som helst :D
Vi åkte hem rätt tidigt. Jag och emmelie for med hennes bil och handlade lite. När vi kom tillbaka åt vi middag, och sen blev det en lång, skön springtur. När ja kom tillbaka började vi fixa oss inför kvällen. Vid nio kom Anna, och när vi var klara åkte vi vidare till familjen Backlund. Där var vi till strax efter tio, då åkte vi in mot hamra. Det var nattclub, med disco. Men jag och Anna trodde inte vi skulle ta oss in för det var 18års-gräns med leg.koll. Fast det fixade sig ju ;) Kanonkul kväll vart det iallafall! Dansade hela natten lång. Hur kul som helst :D Vi två stängde det så då for jag och Emmelie och skjutsade hem anna till ljusnedal, och sen for vi hem till slugan och sov :))

Lördag: Vaknade vid halv tio. Gick ut och solade en stund, för sen kom de in lite sämre väder. Vi åkte även till backen ett tag, fast vi gav upp ganska fort. När vi kom tillbaka till stugan beslutade vi att vi skulle åka hem ikväll istället, eftersom de höll på att bli fulväder. Så vi åt middag, packade ihop, och sedan for vi och bowlade. Vi var klara vid halv åtta, sen började vi brumma hemåt. Jag åkte med emmelie såklart. Jävligt kul hade vi iaf måste jag säg! Haha :D Kom hem vid 11, och så var den underbara veckan slut ;D<3333

RSS 2.0