28 juni

Heeeyoh!

Varm stekande het dag. Mums. Hur varmt som helst. Har jobbat större delen av dagen, och tränat. Har totalt cyklat 2,3 mil och powerwalkat. Inte illa. Inser att jag börjar bli något besatt, men wtf, jag mår bättre än på länge :D

Blev powerwalk med kusinvitamin och min älsklingstremänning :D <3
Sedan blev det film, mys och chips med mamsen, inte illa :D










SOMMAR <3

Viskanparken 2010

Tänkte bjuda på alla bilder som tigs med Ginas kamera under Viskansparken 2010!

























Behöver jag tillägga att kvällen var I N S A N E ? 

27 juni

Hej hopp! En månad tills jag blir 17 om ni ville veta!

Helgen har varit bra, och dålig. Mest bra. Midsommarafton blev mysig, trots regn. Sedan midsommardagen blev ju som den blev. Men det är bra nu, och jag älskar Vincent Bergström.

Viskansparken 2010 blev iaf grymt lyckad! Partajade järnet med Gina Eriksson och Julia Andersson, vilka brudar!
Sov sedan hos Gina, och idag har jag jobbat hela dagen. Lite småtrött sådär. Syndat och ätit kaka har jag också gjort. Blir att bränna järnet nu då!

Så det är min plan för dagen nu då.

Träna

Sova
 

<3

Klassfest?

Vad säger ni, är det inte dags för klassfest snart igen?


24 juni

Nu jävlar är det sommar iallafall! Varmt som tusan, solen skiner och man kan äntligen bära shorts. Dock är benen skrämmande vita, men det kanske blir ändring på det nu.

Tog cykeln till jobbet vid 11 idag, och sedan har vi spelat på Furubacken och Torpsro. Trevligt må jag säga. 
Just nu inväntar jag Vincent, och sedan ska det nog klippas lite gräs innan vi brummar med la famille ner till Sandnäset, och husvagnen. Jättemysigt. Saknar stället faktiskt. Dock måste jag hem imorn en sväng igen, eftersom vi har en spelning, men midsommar kommer ändå firas som det ska göras.

Sedan peppar vi för midsommardagen, och viskansparken! Ska bli så jävla kul. Fast just nu är jag lite halvt småless på jävla kortisonpiller som ska förstöra och ha sej. Fast det är det väl värt.

Men glad midsommar! :D



Bild från Viskan ifjol, och min saknade vän!

nattblogg

Hejhopp!

Bra dag må jag säga! Började 11, hade första spelningen 13.00, på Parkbacken. Ytterst trevligt. Sedan blev de ännu trevligare då jag och Gina tog oss en fruktstund mitt på torget. Ubermysigt. Dock verkade vi vara riktiga barnmagneter? Hmm.
Sedan började vi jobba igen 16.00, och jag kom hem halv åtta. Då var det bara att dra på sej målarkläderna och kämpa sig igenom sista väggen för tillfället! Elva blev vi klara, och då fick jag lite små-ångest övr att jag inte hunnit träna, så halv 12 drog jag ut på en cykeltur. Apskönt att cykla på natten. Klar himmel, alldeles tyst, plus att jag fick prata med min älskling. Inte illa.

Nu känner jag att min mage värker lite smått av hunger, men jag bör sova, så jag får vänta till frullen (y)

Pussshej!







22 juni

Hej

Känns som en skitdag. Ändå har den varit delvis helt okej.

Klev upp vid nio, då blev det frulle och Rasmus på luffen <3 Tog mej sedan en powerwalk med kusin innan jag tog cyklen till vårdcentralen.

Fick där reda på att allergitabletterna jag fick utskrivna för nån månad sen, i "sällsynta fall", (alltså, en på tusen) kan ge biverkningar i form av hudproblem. Självklart var jag tvungen att vara detta sällsynta fall. Bajs. Men skönt att ändå veta vad felet är. Så fick en kortison-kur som jag ska äta en vecka och sedan ny allergitabblter. Hoppas på att se ut som folk igen innan midsommar.

Cyklade sedan vidare till bykrogen, köpte en sallad och cyklade ner på kontoret där jag käka med mamsen och papsen. Mamma läste då på mina piller där det stod att man ej ska använda dem om man nyss vaccinerat sig. Så då var det bara att cykla upp igen eftersom jag vaccinerade mig igår. Dock var det ingen fara.
Efter det blev det en massa ärenden gjorda på fränsta, cyklade som en dåre.

Kom hem, och då var det bara att sätta igång att måla. Men då skulle världen vara lite imot mej så det började spöregna och färgen rann av. Fruktansvärt frusterande. Så nu ska jag ut och måla igen. Därefter blir det en prommis med ingen mindre en Fanny Backlund (y)

fagert








ÄLSKAR TOVAR, SVULLNA RÖDA ÖGON, OCH SOMMAR!

nattblööööggggg

Tjooobreee!

Dyduschad och med, trots detta målarfärg ö v e r a l l t .  Drog bort tussar av hår när jag försökte kamma ut tovarna.. Men sånt är livet.

Har hunnit med massor idag. Målat, cyklat, ätit, solat, målat, cyklat, sprungit, och beställt massa kläder? Iiiinte illa ni. Ni kan ju få se mina köp om ni vill. Billigt och bra. De randiga tröjorna har mamsen likadana av, men jag snor dom jämt, så tänkte att det kanske var dags att beställa egna. Så mysiga :D







Visst, rätt billiga kläder, men ändå tur att man har sommarjobb, annars är jag så jäkla snål ;)

21 juni

Tar en paus från livet och skriver en blogg.

Vädret är kanon. Eller iaf om man jämför med vad det varit de senaste dagarna. Hade ju kunnat varit varmare, men man ska icke klaga. Sitter och lysnar på U2, och ska nu göra mej en sommardrink och lägga mej på taket och sola. Underbart?

Klev upp nio imorse, och har sedan varit ute och målat utav bara tusan. Är vit överallt. Hela håret är kladdigt och äckligt. Måste tvätta bort färgen på bena kom jag på nu, om jag inte vill bli fläckig.
Jag ser faktiskt ut lite som en lodis. Eller som nån som varit med i slagsmål. Celina frågade förut om jag har blåöga. Kan inte klanda henne, är alldes illröd runt ögonen av allergihelvete.  Ska till vårdcentralen och kolla upp de imorn.

Cyklade till fränsta förut, och tog sista gardasilsprutan. Skönt att ha det klart. Dessutom fick jag ju en mil cyklad till på köpet ;)  Ska träna med Emsan ikväll också, hör ni vad hurtig jag är? :D Det som är roligast är att det börjar ge resultat redan. Blir nästan lite happy av att snegla på mig själv i spegeln :D

Blev en lång blogg det här, men nu ska jag ut i solskenet :D

Nattblogg

Hej världen!

Jag är en lycklig tjej på snart 17 somrar, mina intressen är blablablaaabllal...

Nä hej. Jag är nöjd med livet just nu. Ville bara få det skrivet.

Har hunnit med massor idag! Powerwalkat med Emelie, sjungit för pensionärer på Allsång på Myren, gått ännu mer, hoppat studsmatta och umgåtts med Emelie, sett på film med familjen, och ska nu sova brevid min älskade syster :D Allt på en och samma dag. Ooooch, imorn är jag ledig :D Och på tisdag :D Dock jobbar jag hela midsommar, men det äre värt.

Meeeeeen, nu väntar syrran :D PUSS PÅ LIVET!

20 juni

Hej goddag och godmorgon

Vinden viner och regnet flyger i luften. Inte illa för en söndag i början av sommarlovet.

Själv sitter jag lite smått nyvaken på mitt rum, och ska nu och och fettförbränna med kusinvitamin! Gilllllaaaaa.

Jag och Celina hade det jättemysigt igår, såg både på Sherlock Holmes och Crusade :)

Men nu måste jag rusa, ska träna och sen jobba! PUSS!

19 juni

WOW! Uppdatering två dagar i rad, inte illa!

Jag sitter hääär, och känner mej lite smått sliten. Men liksom skönt sliten. Vaknade vid 11 idag, och kämpade med att få upp min älskling till efter tolv. Trött kille. Bjöd på omelett, och sedan har vi inte gjort annat en målat hela dagen lång. Jag skojar inte när jag säger att jag är gul från topp till tå. Verkligen.

Pöjken åkte hem vid halv sex, och nyss for mami och papi på party. Själv ska jag vara hemma och ha en riktigt myspyskväll med syrran! :D <3

Men först ska jag ta och bränna fett utav bara tusan, och sedan kanske ta cykeln till fränsta och hyra film. Så kanske man till och med får dipp till morötterna ikväll ;D

Men puss!



Hon är ju bäst, JA!

18 juuuni

Hej hopp!

Jag sitter på mitt rum, svettig och allmänt nöjd med tillvaron.

Kom precis tillbaka efter en svettig träningsrunda med kusiin, och studerar nu min älskling som ligger och sover i min säng :')

Har varit dålig på att uppdatera, men har haft fullt upp med mitt roliga sommarjobb och nyttiga liv. Japp, jag har börjat ett nytt nyttigt liv. Igen. Men den här gången funkar det, för jag har trollat fram en självkontroll jag inte visste jag hade. Det flyter på som attan och jag mår bättre fysiskt än på länge. Nu minsann ska kilona rasa :D

Förutom det så är mitt sommarjobb fantastiskt roligt! Tänk dej att få sjunga konstant i tre veckor och dessutom tjäna pengar på det. Inte illa vill jag lova.  Får ju dessutom jobba med Gina Eriksson, och hon är ju helt makalös på att sjunga och vi jobbar otroligt bra ihop tycker jag :)  AWSUM!

Nu ska jag duscha, och sedan mysa med min äääälskling! :D


Bjuder på en bild från skolavslutningen, som sluta med att jag och oskar tog oss ett dopp i det allt annat än varma vattnet :D


11 juni, SOMMARLOV!

JAJAJAJAJAJAAAAAAAAAAA JAG HAR SOMMARLOOOV :D

Helt underbart. Tio fina veckors vila! Har haft en fin skolavslutning idag, eller egentligen två, med både tårar skratt och en viss skam. Men bra dag iaf. Fast sen kom jag hem, blev asdepp av anonyma anledningar, och har legat som en säck i sängen och snyftat för mej själv.

Men nu har pullan, min räddande ängel peppat mej på fest, så strax drar jag till viskan och firar in sommaren.

Ha en grym kväll!




Woooah, snyggingarna själva!

update

Ni ska nu få lite bilder från Rebeckas överraskningsfest som vi hade förra fredagen :D



Flickorna super till! På 0,7 procentig äppelcider ;o



Andrea ville också vara med!



:o



Av nån anledning var den där flaskan ganska rolig?



Väldigt rolig? Grupptryck?



Vi övergav sedan flaskan köpt på lidel och gav oss hän med chips och
 "med andra ord"



"Du där!"



Kevin tror det finns mynt i telefonen, Angelica försöker förgäves höra om
det skramlar och Andrea har spanat in nån snygging på andra sidan bordet.



Loddan ser ut som om hon festat tre dagar i sträck, men är ändå rätt nöjd :)




Underbart roligkväll iaf, med många minnesvärda stunder och citat!

"AAAAJ, MITT BEEEEEEEEN!!!!!!!"

"KA KAAAAAANAAADAAAAAA!!"



9 maj

Heeeeey oh!

Idag är det onsdag och imorn är det torsdag och på fredag är det skolavsluuutning :D KUUUNG!
Plus att vi är ledig idag, och imorn ska vi bara ner och kika på studenten, så all jävla skola är klaar! :D

Och denna dag har varit apskön. Vaknade 11, av ett telefonsamtal ev emmelie, pratade med henne i drygt en timme samtidigt som jag tog mej en omelett till frukost. Yummi. Efter det blev det en svettig cykeltur och lite styrka, sen duschen. Sedan satt det bra med en het kopp te, och en bra bok (y)

Nu kommer snart min älskling hit och gör dagen ännu lite bättre :D <3




Bjuder på en riktigt sommarbild på andrea och mej :D

RSS 2.0