29 mars

Goddagens
Tänkte berätta lite om min helg.
Fredag. Skola, sen på kvällen och jag, emmelie och resten av familjen och åkte på berget. Bara vi. Asmyys. Sen åkte vi hem och kolla på lets dance, och emmelie sov över.
Lördag. Vaknade först lite halvt klockan fem. För då skulle emmelie iväg och jobba. Fast sen somna jag om och sov till nio, eftersom min fader hade liften idag. Så hela dagen, iallafall mellan 10-16, tillbringades på berget. Helt okej. Åkte dock ungrfär bara en och en halvtimme totalt, för resten av tiden satt jag och läste min urbraiga bok.
Sen kom jag hem, duschade, och sen kom emmelie och hämta upp mej, också for vi hem till henne. Där åt vi middag först. Sen åkte vi på macken och köpte massa godis och sen låg vi hela kvällen i hennes sng och åt godis och prata massa. Mys. Rätt kul också när vi somna, för emmelies telefon ringde, och hon pratade med den i andra änden, även fast telefonen låg på madrassen och hon inte hade tryckt på svara. Fick mej ett gott skratt.
Söndag. Vaknade halv nio, gjorde oss i ordning, för halv tio kom pappa och hämta oss och skjutsa upp oss på berget. (det känns verkligen som om jag spenderar all min lediga tid där), för idag, var det min tura att sitta i liften i 6 timmar. Gick alldeles finnemang, men braboken, emmelie som toasthämtare och emmelie och syster som underhållare. :D
Fyra åkte vi iallafall hem och åt gomiddag. Sen kom dennis och hämta upp oss och så for vi på bio. "I taket lyser stjärnorna", ÄNTLIGEN! Kanonbra blev den. Hade trott att jag skulle bli besviken eftersom boken var så bra, men den var verkligen kanon. Många tårar :)
Men nu, ska jag sova, sådetså. Godnatt! :D<333

26 mars

Hej
Seeg torsdag. Hade inte kanondag igår. Skippade kören och gick hem. Pluggade. Sen vare storslalomtävling på berget. Gick käpprätt åt helvete bokstavligt talat. Mina skidor var inställda efter celinas pjäxor, så dom var lite stora. Tänkre inte mer på de. Men självklart löstes pjäxorna upp i första åket. Båda två. Flög som en vante nerför halva backen. Blev så jävla rädd. Åkte andra åket i chock tror ja. Fast gjorde inte illa mej så mycket. Skrapade mje lite på ryggen och armen bara. Fast jag slog ju pappa i andra åket så, vafan :D
Och idag hare som sagt varit en seg torsdag. Sov på biologin. Vi fick ligga på borden och lyssna på vågornas brus i en halvtimme och sova. Gick inte sådär jättebra.
Men ikväll hare vart roligt. Åkte på berget med Emmsan. Träffade även fanny som bjöd mej på toast :D
Men time to sleep now. Godnatt :)


24 mars

Halloj
Sitter här nu och lyssnar på Mandy Moore -Only Hope. Har hört den miljoner gånger, men aldrig sjungit den seriöst. Men nu ska jag få framföra den på kulturnatten och musiken hjälper :D Wiie :D
Bra dag idag. Många skratt och hög stämning på skolan. Åkte hem fyra, då käka jag middag. Sen kom det nån himla försäljare som skulle sälja nån faktabok. Han vart kvar i ungefär en halvtimme och pratade om massa annat, så det slutade med att vi köpte boken ändå. Då for vi till fränsta, jag köpte ny mascara, (eftersom den vattenfasta jag köpte på lovet är alldeles för vattenfast!), sen gick jag ner till kontoret och kokade kaffe åt pappa, brad och stenberg. Jag gillar Brad. Han är frän. Han kallar mej "Princess", och frågade pappa "if he realy is my father" , när pappa skröt om mina betyg.
Iallafall, efter kaffekokningen åkte my father och jag på utvecklingssamtal. Det gick kanon :) Därefter åkte vi ner på kontoret igen, och jag kokade ännu mer kaffe åt dom. Sen tog jag mej en kanelbulle och gick den cirkus 4,5 km långa vägen hem till mitt hus där jag bor. En riktig språngmars, samtidigt som jag pratade i telefon med min vän emmelie.
Och nu, ja nu sitter jag här och är lat. Ska snart titta på desperata hemmafruar. Gillar de ja. Men ja, tackåhej för mej :)

23 mars

Tjenispenis
Har haft kanondag i vemdalen idag. Verkligen kanon har de varit. Vädret var inge bra, men det gjorde inte dagen mindre rolig. Dagen tillbringades med Beccis, Fanny och Emma. Jag kan säga att vi åkt ungefär bara där det inte finns några backar. Vi har krockat med träd, tappat stavar, hållt på kissa på oss, flörtat med liftgubbar, tappad skidor, åkt åt fel håll i sittliften, ramlat, och åter igen ramlat. Blåmärken och träningsverk, men vad gör de? Kanonkul var det iallafall :D Vi har även kommit fram till att jag gillar pommesfrites-krydda, emma vrålar som en hel karl, rebeckas intilligens sitter i skidorna, och Fannys skakar som en jävla pistmaskin när hon skrattar. (fast det visste vi ju redan)
Ja, kortochgott. Tack för kanondag tjejor :D<3

          

22 mars

Hallå
Sitter här, hel och välbehållen. Ramlade nämligen nyss i trappen, med ett stort glas vatten i handen. Ont i knäna och händerna. Känner mej som en riktig gammkärrng som ramlar i trappen. Andra gången på kort tid.
Jaja. Haft en bra, lat dag. Emmelie sov här i natt. Myys. Jag vaknade halv sju av en mardröm. Men somnade om till 10. Då åt vi låg vi mest bara och snacka. Mysigt. Och vi är kära i varandra. På vänskapligt sätt.
Sen for min kärlek hem. Och då hade pappa hyrt en gråtfilm så då låg hela familjen och kika på den, samtidigt som vi var riktigt tjocka och åt glass med mammas specialchokladsås.
Sen blev det såklart one tree hill. Och jag bara hatar att peyton ska ha cancer! Blä.
Ja, och nu sitter jag här. Har laddat hem "låt den rätte komma in", så funderar på att duscha och sen se den.
Imorn blire vemdalen med skolan. Ska bli så jävla kul :D Längtar efter långa backar och massa sol! :D<3333333333333


Bea, två av Sarektjejerna och jag :)


21 mars

Bures, som jag tror man säger på samiska :)
Bra dag. Sov gott inatt. Skulle kvliva upp halv nio, men ställde klockan lite fel så halv åtta stod jag nere i köket och lagade gröt. Jojomensan, fast de gör ingenting. Fick god tid på mej att först platta håret, sen locka de, och sen ångra mej och platta de igen. Vilka bekymmer man har alltså.
Klockan tio var vi iallafall i kyrkan. Sen har vi repat tillsammans med brudkören, kör x, och så självaste sarek hela dagen lång. Eller iallfall hela dagen lång till halv tre. Då åkte jag hem och duschade och åt med familjen och lennart :)
Fem for vi igen, för då började insläppet, och konserten började sex. Bra konsert tror jag att det blev iallafall. Riktigt kul, och även om jag varit lite skeptiskt mor sarek som var dom kanonbra hela gänget. Knäppte kort, pratade och kramades med dom efteråt tillochmed :) Dansen gick också bra. Mycket bättre än repet :P
När de var slut for vi hem och la oss i soffan. Tjockade i oss chips och kollade på robinsson också ;) Måste bli en långprommis imorn iallafall. Hann inte med det idag :P
Nu är jag så trött att ögonlocken är på halvstång, men jag kan inte sova än, för emmelie ska komma hit och sova här. Myspys :)
Men ska bara vila lite nu :P Byeebyyee! :D


20 mars

Halloj. 50/50 dag idag. Halva jobbig, halva bra. Sovit dåligt som ett as inatt. Drömt den hemskaste drömmen jag någonsin drömt förutom feberdrömmarna. Sen har jag såklart gått och grubblat på drömmen och varit trött all day long. Väldigt seg dag ändå. Hade äntligen det förbannade franskaprovet imorse. Gick sämst. Hade fem poäng ifrån VG. Aldrig haft G på ett prov så är väl inte jättenöjd. Sen styrketränade jag och kattis. Det gick bra faktiskt. Hade även nationella muntliga i engelska. Hoppas de gick bra, det kändes inte kanon men. Sen när vi sluta, gick jag och Fanny ner på kontoret och städade. I own you one Fanny ;) Hon tog kvart över tre bussen hem, sen kom emmelie ner på kontoret. Hon såg på när jag åt havregrynsgröt också prata vi massa. Fem i fyra skiljdes vi åt, och jag gick ner till kyrkan för att öva tills imorn. Fick träffa sarek och de andra körerna också :) Fast var tvungen att åka hem fem, för mamma har haft examensfest ikväll. Trevligttrevlig, Trerätters middag, trevligt folk och myys :) Fick även svar på min dröm. Känns mycket bättre nu när jag förstår den :) Men nu ska jag gå ner och vara trevlig ett tag, för snart ska jag gå och lägga mej. Är trött som ett as :) Pussåhej<3333

<3


19 mars

TjosanHoppsan
Blandad dag idag. Den började bra, med långpromenad till skolan med katarina. Överlämnade hennes braiga present. Hon blev glad tror jag. Fast sen var dagen rätt pissig. Seeeg torsdag med 150 timmar matte och 44 timmar biologi. Blä.  När jag kom hem åt vi våfflor. Tycker inte så jättemycket om de men det slank ner två ändå. Sen vid 6 kom emmelie och dennis och hämtade upp oss, också for vi på berget och det som skulle bli en rolig kväll. Vilket det tyvärr inte blev. förlåt Fast nu la vi de bakom oss. Ingen idé att älta.
Nu skall jag sova, godnatt gott folk :)

18 mars

Goddagens
Sitter här nu igen, fastän jag inte borde. Ska upp på berget om några minuter och träna :D:D:D
Vart pissig dag. Blev helt fel imorse med allt. Slutade med att jag fick kuta till bussen, också glömde jag såklart katarinas födelsedagspresent :( Blä. Varit trött hela dagen, och harf ont i kroppen så förbannat. Hela matsalen sjöng för katarinadenfina idag också. Asfint sjöng vi. Sen hade vi HK-prov. Gick väl sisådär. Men ritade dit en ängel och skrev maj-britt är bäst, så de kanske funkar ändå. Efter de slutade vi, och då hade vi kör. Vi dansade och de kommer bli sjukt bra :D Tycker alla ska komma dit och titta på lördag. Och på söndag kan ni komma till ånge för då hade jag tänkt att sjunga på UKM där :D Efter kören gick jag den nästan 6 km långa vägen hem. Inte så bekvämt med jeans men de var skönt att få vara ute i finvädret. Sen har jag bara inte gjort nånting i 45 minuter, och nu ska vi blåsa upp på berget och köra superG så de ryker om de! Tack och hej :)

<3

älsklingstjejor

17 mars

Goddagens
Sitter här, fast jag inte borde, med världans träningvärk. Lyckade äntligen :P
Var ju på träning igår, och i första åket kastade jag mej ut i slalombanan. Slalom som jag inte åkt på hur länge som helst. Skäms lite. Alltså storslalom och superG älskar jag, så är de bara, men slalom har inte riktigt vart min grej. Fast igår insåg jag att jag nog älskar det minst lika mycket. Trodde jag hade tappat suget för slålomåkning, men under dom senaste veckorna har jag vart och kollat på så många tävlingar, att jag insett hur jävla förälskad jag är i sporten. Helt kär! Det är svårt att förklara, men det är bara så härligt. Glömma bort allting annat, och sen bara kasta sej ut i en slalombana. Vara helt fokuserad, och ta ut all sin kraft i nån minut. Och när man kommer ner är man liksom helt upprymd, och helt slut också för den delen. Det är bara för härligt.
Summa sumarum så gick det rätt bra att träna igår. Om man tänker på att jag inte åkt just slalom på väldigtväldigt länge. Plus att jag fick träffa min underbara anna. Var så kul att träffa henne, vi har alltid så mycket att prata om :)<3

Och idag har alla niorna varit i staden sundsvall och haft curling. Riktigt kul vare. Jag, Becca, Fanny och Jeppe var i ett lag, och vi spelade mot Calle, Tom, Walle och Morgan. Kul vare, fast alla gjorde väldigt snygga vurpor och mitt knä är svullet och blått :D Och sen åkte vi in till stan, och jag, Fanny och Becca gick på donken och käkade. Mums och onyttigt. Men kul som satan. Skrattade så att jag dog. :D<3 Sen gick vi och shoppade lite, fast efter ett tag åkte becca hem, medan jag och fanny stannade kvar. Köpte ett sånt dära indianband eller va de nu heter. Sånt man har i pannan. Har ett i guld redan, men tog och köpte ett i läder. Assnyggt. Också ett par trosor på rea, och sen såklart en massa special stuffs till katarina som fyller 16 år imorgon :D Letade efter drömtröjan också, men den ploppa aldrig upp. Och sen, då fick jag äntligen träffa den saknade sallyrally! Var så kul att se henne igen :D En saknad människa det där.
När vi var färdiga åkte vi med 20 över fyra bussen hem. Tänkte ut och springa en sväng, men nu har jag ödslat bort den tiden på bloggskrivning. Besviken på mej själv. Fast nu måste jag gå och träna på HK-provet tills imorn. Har iinte ens kollat på de! En timme har jag på mej nu inna desperate börjar :S Blä för mej.
Tackåhej leverpastej

16 mars

Hejsvejs
Haft en kanon dag idag. Tills nu. Vaknade tjugo i sju, uran problem. Klev upp, discha, åt frukost (gröt). Sen tog jag mej en prommis innan bussen gick. Duktga jag. Rätt kul dag på skolan. Gjort klar min älskade ljusstake. Också hade jag och gokattis vår alldeles egna dansshow i f.an. :D Sen hade jag styrketräning me favorten beccis. Och jag kan säga de, just nu har jag problem med att höja armen och vinka. Helt slut i kroppen :P Haha, och sen, gick jag och kattis hem. Ca 3,5 km. Duktigt eller vadå? Prommis, styrka, prommis, och ikväll blire träning me älsklingsanna :D Plus att jag åt gröt till frukost och sallad till lunch, och inga onyttigheter! Är imponerad över mej själv faktiskt. Fortsätt så Hannah! Fast sen kom jag hem, och nu äre bara blä. Dööööööö

14 mars

Tjooh
Sitter här. Trött, fräknig, frusen, och på rätt bra humör :) Har vart på mitt andra hem hela dagen. Varit portvakt såklart då. Insåg i morse hur mycket tid jag lägger på getberget egentligen. Sjukt många helger går åt iallafall. Fast jag klagar inte. För jag trivs. Kanonväder var det också. Så har bara lapat i mej sol, hela dagen, mellan 8 och 4. Celina stumpisen kom
6a idag, och fick pokal och gå upp på pallen :D Galet stolt storasyster. Också lottade dom ut 6 sony ericsson mobiler. Två till dom som arbetade och fyra till åkarna. Var så jävla sugen på en ny, för min är helt psyko. Men jag fick såklart ingen. Det fick däremot min kära vän Fanny och min älskade lillasyster Celina :D Haha, rätt sjukt faktisk :P Fast eftersom celina nyss fått en ny, så kanske jag får köpa den till bra pris ;)
Vi kom hem vid halv fem, då åt vi smörgåstårta och kollade på herbie. Och såklart sappade vi lite mellan hockeyn också. Tiiimmmmrrrrååååå! <3
Sen nu har jag suttit och läst massa dikter, och kollat på massa bilder. Och ikväll blir de inget annat förutom massa melodifestivalen. Tror jag hoppas på att alcazar (stavning?) går vidare. Fast jag kanske ändrar mej. Brukar ju har lätt för de.
Och igår var jag hos min kära vän emmelie. Vi myste och åkte skoter. Vill också kunna köra som hon :) <3

Imorn blire heldag på berget igen då. Får träffa anna, och om jag fattade rätt, även oscar? Också Fannyn såklart :D Och, om jag har tur, och emmelie är vid, hrmhrm, gott skick. Så får jag även träffa henne. De låter ju kanon de här ;)
Men ska gå och mysa och förhandla med min syster nu. Pussåhej :D

Fredagen den 13

Hej och hallå!
Ingen otursdag för mej idag iallafall. Än så länge. Pepparpeppar. Vaknade sju. Så himla skönt. Behövde inte göra nåt åt håret, inte sminka mej. Bara liksom vakna. Var färdig till kvart i åtta, så då tog jag mej en skön välbehövlig promenad. Kom till skolan, och då hade vi nationella i engelska fram till tolv. Seegt. Sen fick vi titta på film till två. Nån dokumentär. Sorglig som man grät och sjuk som man bara gapa på samma gång. Sen tvåbussen hem. Så jävla skönt! Inga läxor, ingen pluggning, inget "jag måste"! Jag känner mej otroligt lycklig och lättat! :D Hihi
Så nu ska jag bara ta det lugnt ett tag. Hjälpa mamma att göra smörgåstårta. Sen vet jag inte va de blir. Kanske gymmet. Kanske gårn. Eller nånting annat. Tänker bara ta kvällen som den kommer. Häääärligt :D
<33333333333

12 mars

Hej
Pissdag idag. Eller ganska mycket pissdag iaf. Hatar en lärare. Massor. Störd i huvve :) Annars rätt okej dag. Men bara rätt okej. Inte så många skratt precis. Seeg dag. Snart slut. Har pluggat french sen jag kom hem. Och nu ger jag upp. Blir slapp och te framför tvn. Inget annat än te. Nya livet började ju åter igen idag. Åt gröt imorse. Duktigt. Men nu orkar jag verkligen inte skriva mer. Så less. Tackåhej

11 mars

Halloj
Hann inte med att blogga igår. Var faktiskt jätteduktig och satt och pluggade från att jag kom hem till nio. För då var det desperata hemmafruar på tv.
Och nu är jag trött. För jag gick på skolan till två, sen kör till halv 4, sen ungdomsledarträff till halv åtta. Jag är faktiskt trött. Men rätt så glad. När jag kom hem sa mamma att hon hade en överraskning till mej, eftersom jag hade vart så duktig och ställt upp i helgen. Så då gav dom mej en asfin Oxbow-mössa, PLUS, en stickad SVEA.mössa :D Jag är lyckliglyckliglycklig, och varm om huvve! :D Också fick jag reda på idag att jag hade MVG på alla svenska nationella :D:D
Har nötat massa Sarek-låtar också. Längtar faktiskt, ska bli jättekul. Och nu kom emmelie och dennis. Ska gå ner och vara social, och kolla på Greys! :D Pussåhej


9 mars

Heeejsvejs
Sitter här nu. Pratar med min vän emmelie i telefon.
Har haft en trevlig helg. Hade lite sovmorgon igår. Skööönt. Sen blev de en till heldag i backen. Sen hemfärd till mormor och morfar. Pizza. One tree hill. Hemhemfärd. V i pakcade upp och så. Mamma och pappa hade inte kommit hem en. Så jag tänkte ta och mata fiskarna. Självklart råkade jag tappa ut all mat i hela buken i akvariet. Fick panik. Tog fram håven, och trodde jag hade fått upp det mesta. Men så när jag vaknade imorse och gick ner och kollade, låg hälften av dom och flöt vid ytan. Två dog, och jag dödade dom! Buhhhuu! :*((( Känner mej hemsk :(
Menmen. Hade bra dag på skolan idag. Fick träffa alla braiga människor igen :D Men måste dra nu. Celina blir otålig ;)
Tackåhej

Och grattis mamma till examen!! :D<3333333333333

7 mars

Godkväll
Sitter här i lobbyn igen. Trött som ett as. Klev upp sju imorse, åt frukost och sen gick vi iväg till backen. Tjejerna besiktade så då gick jag tillbaka till rummet en stund. Hjälpte till vid både första och andra åket. Peppade, värmde upp, bar ner skidor och kläder ;) Sen runt tre var vi tillbaka till hotellet. Då tog vi och gymmade en stund, sen solade jag litegranna också. Himla skönt. Sen blev de dusch, och efter det blev de kamratmiddag. Nå kött och potatisgratäng. Helt okej gott. Sen blev de åter igen en utdragen prisutdelning. Ont i rumpan, halvslutna ögonlock, och värkande, klappande handflator. Nu ska barna ha disco, och de tänker minsann inte jag gå på. Har köpt mej en loka nu, så nu blire slapp och mys framför melodifestivalen. Måste bara ta en koll först på mina tjejor. Vill ju va säker på att dom dansar ;)
Imorn blire lite sovmorgon iaf. Sen äre slalom, och sen hemfärd :D Trevlig helg, men känner mej rätt sliten, så min egen säng skulle inte vara dum i detta nu. Fast jag ska inte klaga. Att bo på hotell med helpension är inte helt fel de heller ;D
Slå en pling :D Tackåhej

9 januari

Halloj
Sitter här hotellobbyn, nån trollade viss fram en dator till mej :D Har vart i backen hela dagen. Burit skidor, peppat, värmt upp, ja, you name it. Alla är så himla duktiga :D
Vid tre, när de var slut för dagen, åkte jag upp till hotellet, celina fortsatte åka en stund tlll. Då hittade jag en femtiolapp, som jag växlade till tior. Sen blev de schteeek i solariumet en stund. Men jag som har lite cellskräck då, fick ha emmelie i telefon liggandes bredvid. Men vadå, de funkade utmärkt :D Lite fräknar, sen en dusch, och då vart dagen fulländad ;D Sen blev de middag, nåt som inte var allt för gott. menmen. Kan ju alltid leva på dom 100 kilos onyttigheter som min älskade föräldrar lämnade. Efter middagen blev de musiktävling, sen prisutdelning, och nu, tror jag det blir slapp framför tvn. Kanske lite kvällfika i restaurangen först. Kanske.
Och nån kan gärna plocka upp mobiltelefonen och skicka ett trevligt sms till mej. Har bara några få dagar kvar av gratis sms, så känn er tvungna :D Men ska gå härifrån nu. PUSSÅHEJ!

5 mars

Heej blogg!
Har jobbat idag med. Rätt trevligt. Började 10, slutade strax efter tre. När jag kom hem, satt jag och språkades lite med min kära moder, sen gick jag till rummet. Det är rätt städat nu, så då satte jag igång med grovrensning! Nu ska ALLA onödiga prylar bort. Pust väck! Eller iaf till förrådet så länge. Har insett hur sjukt mycket grejjer jag har på mitt rum egentligen. Inte bra, har ju läst feng shui ;D
Mamma hade lagat lasagne till middag. MUMS! Och nu vart jag tvungen att vara lat en halvtimme, fast nu ska jag gå och städa igen. Och packa. För imorn drar celina och jag till södra berget. Klockan sju imornbitti far vi. (!) Så alla trevliga människor som har mitt mobilnummer kan gärna slå en pling, eller skicka iväg ett meddelande, för jag kommer inte hem förns på söndag. Och om ingen kan trolla fram en dator på hotellrummet så blir det ingen blogg på ett tag. Men nu måste jag kila. Ha det bra! :D<333333

4 mars

Halloj!
Klockan är elva, och jag är döööötrött! :D Klev upp så tidigt som åtta imorse. Fixade mej och så. Sen skjutsade pappsen upp mej och celina på berget. Celina skulle åka skidor, och jag jobba. Heltrevlig dag, med mycket folk faktiskt, och trevliga workfriends. Lätt värt pengarna. Åkte hem när vi stängt, (efter många om och men), med emmelie till mej. Jag baka pizza, la famille åt, sen har jag och emmsan myyysit och pratat massa. Plus att celina laddade hem guitar hero till mobilen, så vi har även suttit som tre mobilnördar. Sen blev de greys anatomy, och nu ska jag sova :) tackåhej :D

3 mars

Hejsan
Är hemma nu, kom hem strax innan sex, efter 4 timmars ensam tåg åkning ;) Det har varit kanondagar nere i gävle måste jag säga. Hur trevligt som helst. Igår var vi nere på stan mellan halv 11 och halv 4. Shopping :D Jag köpte ett par jeans, och ett rosa linne. Fast sen ångrade jag mej och bytte till ett aprikosfärgat. Emelie köpte två tröjor och två linnen. Lunchen åts på Coffehouse by george och bestod av ostpaj för mej, och lasagne till emelie. Senare på dagen kom vi tillbaka och jag tog en kladdkaka och emsan en cheesecake. Mumma! Sen gick vi hem, med verkande fötter och fulla blåsor. När vi kom tillbaka la vi oss en stund och vila, sen gick emelie och lagade mat, medans jag tog en dusch, igen (!). När hon kom tillbaka, satt vi på golvet med tända ljus och åt pasta med kräftsås som hon hade lagat. Delicious! Resten av kvällen spenderades med massa prat, massa tok, och massa godis, vindruvor och juice!. Supertrevligt :D Idag sov vi till åtta, sen käka vi frukost, jag packade ihop, och sen, med väskan i släptåg, begav vi oss ner till stan igen. Mer shoppning. Jag lämnade igen linnet jag köpte igår, och köpte ett grönt på vero moda istället. Mycket nöjd! Emelie därimot köpte en skinnjacka. Skitsnygg! (likadan som min :p) Självklart gick vi till coffehouse och drack milkshake och färskpressad juice också. Sen klockan 14.04 gick mitt tåg från gävle, och i sundsvall bytte jag till mitt nabo, och sen raka vägen hem. Trött som ett as är jag, efter dessa trevliga dagar. Måste göras om snart :D<333333333

Emsan :) <3


2 mars

Godmorgon! :D
Sitter här på emelies rum. Superfint är det, fattar inte hur hon kan ha sån ordning. Kim skjutsade ner oss till stan igår, och därifrån gick tåget till gävle. Mysig tågresa, massa trevligt prat :) Sen självklart höll jag på glömma mina vantar på tåget, men det är tur det finns trevliga människor som återlämnar dom. De pinsamma va att vi hade suttit och pratat om hur yrig och flummig jag kan va ibland, rätt så högt prata vi, också glömde jag vantarna. Dom måste trott jag va knäpp.
Vi kom fram strax innan elva, och från station åkte vi taxi till studenthemmet. Emelie hade bäddat och gjort de så fiint :D
 Nu är emelie p sin skola, fram till tio, sen ska vi ut och göra stan :D Ska gå och ta mej en dusch nu, så tackåhej :))

1 mars

Hej bloggen :D
Känner mej glad idag. Lätt och fri och lycklig. Sov gott inatt, har nystädat och fräscht rum, ingen skola, och ikväll bär de av till gävle, och jag är inte fullkomligt pank! :D Känns bra. Sov till tio idag, sitter i pyjamas fortfarande. Men de känns tillåtet. Dagen ska spenderas med skoteråkning, rensning på rummet, so-hemprov och tågresa till gävle. Allt känns faktiskt lockande. Kanske inte so-provet då. Ska ta fram lite kartonger och rensa bort massa böcker och prydnadssaker som är onödiga. Ska ta tag i mitt liv ;)

Tänkte härma min vän fanny och göra en lista på hur mitt lov ser ut :)

Fredag: Sjuuk
Lördag: Skoter, grillning, solning, städning
Söndag: Skoter, rensning, so-prov, tågresa till gävle. 20.20 från sundsvall.
Måndag: Gävle med kusinvitamin
Tisdag: Gävle och hemresa
Onsdag: Jobba med Fanny i serveringen på getberget. 10-15
Torsdag: Jobba med Fanny i serveringen på getberget. 10-15
Fredag: Åker till stan på celina lilla vc-final. Extratränare/extramamma
Lördag: Lilla vc-final
Söndag: Lilla vc-final och hemfärd


Lovelyyy ;D Kanske kan sno emsans dator i gävle och blogga lite, men annars kommer de på tisdag. Hare bra! :D <3333

RSS 2.0