6 januari

Goddagens!
Klockan är nu 14.51, och jag går fortfarande kring i min flanellpyjamas. Myyyysigt. Har varit vaken sen halv 11 ungefär, och sen dess har celina och jag kollat på OC. Told ya, beroendeframkallande.

Denna onsdag bjuder iallfall på massa trevligt. Ska nämligen till Beccis om ca två timmar. Vi tänkte träffas gänget och käka pizza och umgås ikväll, ska bli riktigt mysigt. Dessutom ska Kattis dit, och jag har inte träffat henne på flera månader! Så det ser jag fram imot.


Måste iallafall berätta om inatt. Det är faktiskt så att jag är väldigt mörkrädd ibland, och igår blev jag jätteskrämd. Jag gick och la mej sist, och jag dubbelkollar alltid att dörren är låst, och lamporna och ljusen släkta innan jag går upp, om jag är sist. Har lite tvångstankar på det. Så när jag gick upp satte jag mej vid datan ett bra tag, och jag vet, att det var INGEN, som gick ner nånting, för jag har mitt rum precis vid trappen så det hade jag hört. Precis innan jag skulle sova gick jag iallfall ner för att kissa. Då står badrumsdörren öppen och lampan i taket är tänd, likaså den i pannrummet. Och som sagt så dubbelkollade jag innan jag gick och la mej. Blev asrädd. Typ sprang upp på mitt rum, stängde dörren, kollade under sängen och i garderoben, (ni får skratta) , men det var såklart ingen där. Så jag kurade ihop mej längst in i sängen under täcket, slog på radion så att jag inte skulle höra något, och sedan låg jag så tills jag somnade. Haha, jag skrattar åt det nu, men jag blev asrädd faktiskt. Lite fjantigt men ;) Nån mer än jag som är mörkrädd?

Höhö, nu ska jag göra nåt annat :D Tjingeling! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0